Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Zwembad tegels zwart. Wie durft?

  Zwembad tegels zwart toveren voormalige notaris kelder om tot luxe privé zwembad en wellness.

  “Zwembad tegels zwart” typte onze klant in bij Google. Je moet er maar doorheen kijken als je in een stoffige kelder staat van een voormalig notariskantoor. Onze opdrachtgever kon dat! Nadat hij het betreffende pand had aangekocht kwam hij naar ons toe voor zwarte zwembad tegels. Na een lang bezoek aan ons in Wijchen werd gekozen voor een mix van zwart en bruin glasmozaiek met een verloop van gouden tegeltjes. De blinde wand achter het bad evenals de douche en stoomcabine zouden ook van mozaïek worden voorzien. De gehele wellness zou luxe moeten uitstralen.

  zwembad tegels zwart

  Voorbereidingen voor het betegelen.

  Afgesproken werd dat de mozaïekspecialisten van Milovito de installatie voor hun rekening zouden nemen. Installatie begint met voorbereidingen. Wat moet er allemaal worden gedaan om een zwembad klaar te maken voor het betegelen?

  Allereerst moet er worden gestraald. Dit is om zogenaamde “grind nesten” uit het beton te krijgen. Dit zijn plekken waar het grind, het cement en het zand niet goed zijn vermengd. Het zijn zwakke plekken in het beton waar later lekkage van kan ontstaan.

  Ook wordt met stralen het beton vrij gemaakt van bekisting olie en andere mineralen en chemicaliën.

   

  Glasmozaiek is kritiser dan wanneer er wordt gekozen voor zwembad tegels.

  Als het stralen is gebeurd wordt het zwembad driedimensionaal opgemeten. Hiermee kan worden gemeten of het zwembad mooi haaks is. Meestal is dit niet het geval. Daarom wordt er een stucklaag aangebracht die dit corrigeert. Tevens worden hiermee grindnesten en andere onvolkomenheden in het beton weggewerkt.

  Nadat er is gestraald en gestuct werd een waterdichte coating aangebracht om lekkage te voorkomen en mineralen van buitenaf afgesloten. Daarnaast houdt dit vochtmembraan ook ongewenste mineralen uit het beton tegen die later door de voegen van het mozaïek kunnen binnendringen. Onderstaande foto laat zien wat er gebeurt als er geen vochtmembraam gebruikt wordt.

   

  Zwembad tegels zwart, met glasmozaiek maak je de mooiste trap voor uw zwembad.

  Bij de installatie namen we ook het op tegelmaat maken van de zwembadtrap mee. Dit om te voorkomen dat we tegeltjes moesten afslijpen. De kunst is om nergens afgeslepen tegeltjes te zien. Behalve waar het niet te voorkomen is.  Ook de voegen moeten zo ver dat mogelijk is doorlopen. Iedere trede is afgewerkt met een markering van gouden mozaiek tegeltjes. Het laatste tegeltje van iedere trede wordt schuin geplaatst om verwondigen te voorkomen.

   

  zwembad tegels zwart

  Glasmozaiek in de stoomcabine.

  Ook in de stoomcabine werden de wanden en het bankje bekleed met hetzelfde glasmozaïek. Met de bankjes van Wedi of Lux Elements gaat dat gemakkelijk. Als je gaat zitten hoef je niet bang te zijn dat je koude billen en een koude rug krijgt want het geheel kan worden verwarmd. Om er voor te zorgen dat dat je geen koude druppels op je hoofd krijgt is een plafond in een stoomcabine altijd gekromd. Dat is één van de voordelen als je zoekt “zwembad tegels zwart” en kiest voor zwart glasmozauiek.

  Zwembad tegels zwart, het eindresultaat:

  De opdrachtgever was zeer content over wat zijn Google resultaat op zwembad tegels zwart had opgeleverd. Glinsterende gouden tegeltjes spiegelen in een magisch spel met de zwarte achtergrond en het water.

   

   

  zwembad tegels zwart

   

  Bent u ook op zoek naar “zwembad tegels zwart” en bent u overtuigd dat zwart glasmozaïek wel eens de oplossing zou kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie of een bezoek aan ons. Voor iedere potentiële klant zullen wij altijd ons best doen om binnen een gesteld budget een prachtig voorstel te maken.

  Dat wat het verschil maakt tussen Milovito en de vele aanbieders van mozaiek tegels. Wij hebben geen standaard collectie. Wij combineren tegeltjes die wij los in bulk op voorraad hebben. Zo kunnen we ieder zwembad uniek maken.

   

   

  zwembad mozaiek tegels zwart

   

  Nieuw zwembad bouwen? Klik hier.  Zwembad renoveren? Klik hier.  Klik hier voor glasmozaïek in uw wellness.

  Translate