Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  zwembad renovatie met glasmozaïek
  zwembadrenovatie met glasmozaïek

  Zwembad renovatie: een nieuw leven voor je oude zwembad.

  Licht je zwembad er troosteloos bij? Overweeg je weer een liner te laten aanbrengen die zo’n 7 jaar mee gaat? Of zoek je een duurzame oplossing die ook nog eens waanzinnig mooi is?

   

  Na verloop van jaren raakt een zwembad verouderd. De liner verkleurt door invloed van UV-licht en vaak komen er bobbels in of zelfs scheuren.  En dan wordt het tijd om je zwembad te laten renoveren.

   

  zwembad renovatie

  Zwembad renovatie met glasmozaïek; een duurzame en chique oplossing.

  Voor de renovatie kan je weer een nieuwe liner laten aanbrengen maar je kan ook kiezen voor afwerken met luxe glasmozaïek. Want een afwerking met glasmozaïek heeft een lange levensduur. Gemiddeld zo’n 25-30 jaar. Mits goed geplaatst.

   

  Is je zwembad aan een verjongingskuur toe? Met glasmozaïek kies je voor een degelijke en chique afwerking waar je voor de rest van je leven plezier van zult hebben. Glasmozaïek is duurzaam, verkleurt niet en geeft die unieke sprankeling in het water waar je iedere dag weer blij van wordt. 

   

  Is mijn zwembad geschikt voor renovatie met glasmozaïek?

  Vrijwel elk zwembad dat verouderd is verandert met behulp van zwembad renovatie met mozaïek in een uniek zwembad. Jouw wensen vertalen we naar een uniek mozaïekontwerp. Van idee tot realisatie. Milovito heeft alles onder één dak, zodat we direct kunnen inspelen op jouw wensen en snel kunnen leveren.  Tijdens het renoveren van je mozaïek zwembad bouwen we een tent op op locatie. Daardoor zal de zon of regen geen invloed hebben op het project en kan er gewoon doorgewerkt worden. Daarnaast kunnen eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie gelijk worden aangepakt.

   

  Betegelen met glasmozaiek

  Het betegelen  met glasmozaïek vereist geduld en vakmanschap. De deskundige mozaïekspecialisten in ons netwerk hebben jarenlang ervaring met de renovatie van zwembaden. Daardoor kun je er van uit gaan dat zij een vakkundige en fraaie verwerking van je zwembad realiseren. ongeacht of het nu een ingewikkeld patroon is of een ronde trap. De renovatie met mozaïek wordt tot in de puntjes uitgevoerd.

  zwembad renovatie

  Mozaiek in een zwembad?

  Er wordt nog wel eens gesuggereerd dat mozaïek niet in een zwembad toegepast kan worden. Onzin! Hoogwaardig glasmozaïek in combinatie met onderhoudsvrije epoxyvoegen garandeert echter voor een jarenlang zorgeloos gebruik. Míts goed uitgevoerd en daar hebben we inmiddels 20 jaar ervaring mee.

   

  Glasmozaïek is duurzaam, mooi en in iedere kleurstelling of patroon leverbaar waarmee je je eigen smaak kunt bepalen. Daarom kunnen we samen met jou een persoonlijk design samenstellen. De renovatie van een zwembad met glasmozaïek is gemiddeld in drie tot zes weken voltooid. Afhankelijk van de grootte en conditie van het bad.

   

  Lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie van het bad kunnen door de specialisten worden hersteld. Ook ronden wij scherpe hoeken af.

  zwembad renovatie

  Wanneer je bij Milovito je mozaïek bestelt zullen wij het gehele project monitoren. Want het maakt ons niet uit of je je eigen team aanstelt of dat partners van Milovito de zwembad renovatie op zich nemen. Voor ons is het het van belang dat alles vlot en goed verloopt zodat je een tevreden klant wordt. Het mozaïek is uiteindelijk de kers op de taart en die moet er goed uitzien!

   

  Een succesvolle zwembad renovatie staat of valt met goede communicatie en een goede planning.

   

  Overweeg je je zwembad te laten renoveren, neem dan vroegtijdig contact met ons op. Early Birds genieten een flinke korting op de aanschaf van het glasmozaïek. ook kan je dan bepalen wanneer je de renovatie uit wilt laten voeren zodat je in de zomer kan genieten van je vernieuwde zwembad.

   

  Wij nodigen je uit in onze creatieve studio in Wijchen (bij Nijmegen) om kennis met ons te maken, je wensen en de mogelijkheden te bespreken.  Tel: +31(0)24-6421818, mobiel + Whatsapp +31(0)650222266 of stuur een email naar info@milovito.nl

   

  Kijk hier voor glasmozaïek in je wellness.

   

  zwembad renovatie

   

  De voordelen van onze service op een rij:

  Door te kiezen voor onze zwembad renovatie service profiteer je van verschillende voordelen.

  Ten eerste zorgen wij ervoor dat jouw zwembadrand weer veilig en stabiel is, zodat je zonder zorgen kan genieten van je zwembad.

  Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat de renovatie naadloos aansluit bij de rest van je zwembad, zodat het er als één geheel uitziet.

  Bovendien streven wij naar een efficiënte en snelle service, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart tijdens de renovatie. Kortom, wij bieden een complete en professionele oplossing voor jouw zwembad renovatie behoeften.

   

  Case: zwembad tegels zwart glasmozaiek met gouden accenten.

  Blog: Betegelen van een zwembad op de mooiste plek op Curaçao.

   

  Download hier onze digitale brochure.

  Hieronder vind je 6 populaire glasmozaïek mixen waarvan de Aquamarina Yellow Gold 20mm in het bovenstaande project is toegepast.

  Hoeveel kost het om een zwembad te renoveren?

   

  Dat hangt van de volgende zaken af: Is het een binnen- of een buiten zwembad? Het formaat van het zwembad. Zit er een bouwkundige trap in? Is de ondergrond beton of kunststof? Moet er eerst een liner of oude tegels worden verwijderd? Moet er worden gestuukt? Kortom te veel vragen om een direct antwoord te geven.

   

  Onze mozaïekspecialisten maken graag in samenwerking met jou als klant en wij als begeleider van het project een offerte op maat. Zo’n offerte is dusdanig gespecificeerd dat je precies kan zien wat er moet worden gedaan en wat dat kost.

  Translate