Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 4, 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen
zwembad renovatie

Zwembad renovatie: een nieuw leven voor uw zwembad.

Zwembad renovatie: Even pijn maar daarna vele jaren van genieten. Net als bij de prikjes dokter maar onze facelifts gaan 15+ jaar mee 🤩

Na verloop van jaren raakt een zwembad verouderd. De liner laat los of is verkleurd. Leidingen beginnen te lekken en de electronica blijkt verouderd. Daarbij verandert een mens van smaak en is een zwembadrenovatie hét moment om met glasmozaïek uw zwembad te faceliften.

dat u dagelijks ziet voor de komende jaren.Dan wordt het tijd voor een duurzame zwembad renovatie. 

zwembad renovatieZwembad renovatie met glasmozaïek; een duurzame en chique oplossing.

Voor de afwerking kunt u een nieuwe liner laten plaatsen maar u kunt ook kiezen voor afwerken met glasmozaïek. Een afwerking met glasmozaïek heeft een lange levensduur. Gemiddeld zo’n 25-30 jaar. 

Is uw zwembad aan een verjongingskuur toe? Met glasmozaïek kiest u voor een degelijke en chique afwerking waar u voor de rest van uw leven plezier van zult hebben. Glasmozaïek is duurzaam, verkleurt niet en geeft die unieke sprankeling in het water waar u blij van wordt. 

Is mijn zwembad geschikt voor renovatie met glasmozaïek?

Vrijwel elk zwembad dat verouderd is verandert met behulp van zwembad renovatie met mozaïek in een uniek zwembad. Uw wensen vertalen we naar een uniek mozaïekontwerp. Van idee tot ontwikkeling. Milovito houdt alles onder één dak, zodat we direct kunnen inspelen op uw wensen en snel kunnen leveren. Bovendien heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Tijdens het renoveren van uw mozaïek zwembad met mozaïek bouwen we een tent op op locatie. Felle zon of regen krijgen zo geen vat op het project en kan er gewoon doorgewerkt worden. Eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie pakken we desgewenst gelijk aan.

Betegelen met glasmozaiek

Het betegelen  met glasmozaïek vereist geduld en vakmanschap. De deskundige mozaïekspecialisten van Milovito Projects hebben jarenlang ervaring met de renovatie van zwembaden. U kunt uitgaan van een vakkundige en fraaie verwerking van het mozaïek. Of het nu een ingewikkeld patroon is of een ronde trap. De renovatie met mozaïek wordt tot in de puntjes uitgevoerd.

zwembad renovatieMozaiek in een zwembad?

Er wordt nog wel eens gesuggereerd dat mozaïek niet in een zwembad toegepast kan worden. Hoogwaardig glasmozaïek in combinatie met onderhoudsvrije epoxyvoegen garandeert echter voor een jarenlang zorgeloos gebruik.

Glasmozaiek voor zwembad

Glasmozaïek is duurzaam, mooi en bovenal materiaal waarmee u uw eigen stijl perfect kunt uitdrukken. Samen met u ontwerpen wij een persoonlijk design dat geheel naar uw wens is. Desgewenst maken wij in onze ontwerpstudio een animatie met het door u uitgezochte mozaïek. De renovatie van een zwembad met mozaïek is gemiddeld in zes weken voltooid. Bekijk hier een aantal gerealiseerde zwembaden.

zwembad renovatieHet begint met een eerste contact

Wanneer u bij uw mozaïek bestelt zullen wij het gehele project monitoren. Het maakt ons niet uit of u uw eigen team aanstelt of dat partners van Milovito uw zwembad renovatie op zich nemen. Voor ons het het van belang dat alle vlot en goed verloopt. Het mozaïek is uiteindelijk de kers op de taart en die moet er goed uitzien!

Vanaf het ontwerp van het mozaïekpatroon denken wij met u mee. Zo pakken wij ook eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie van het bad aan. Ook ronden wij scherpe hoeken af. Met glas als basismateriaal schuwt Milovito niet om exclusieve materialen, zoals 24 karaats bladgoud, platina of zelfs Swarovski®-kristallen in mozaïekprojecten te verwerken. Wensen of ideeën met betrekking tot uw bestaande of nieuwe zwembad? Maak een afspraak in onze showroom of download eerst onze digitale brochure.

zwembad renovatieCase: zwembad tegels zwart glasmozaiek met gouden accenten.

Is uw zwembad aan renovatie toe? Hieronder kunt u contact met ons maken voor advies. Een afspraak maken voor een FaceTime of Whatsapp Video call kan ook via dit formulier worden aangevraagd. Bellen kan natuurlijk ook. Tel:0031650222266

    Stuur een bestand mee: