ZWEMBAD RENOVATIE

Na verloop van jaren raakt een zwembad verouderd. De liner laat los of is verkleurd. Leidingen beginnen te lekken en de electronica blijkt verouderd. Dan wordt het tijd voor een duurzame zwembad renovatie. Voor de afwerking kunt u een nieuwe liner laten plaatsen maar u kunt ook kiezen voor glasmozaïek. Een afwerking met mozaïek kent een lange levensduur. Gemiddeld zo’n 25-30 jaar. Uiteraard mits vakkundig geïnstalleerd.

Zwembad renovatie met mozaiek

Elk vervallen bassin verandert met behulp van zwembad renovatie met mozaïek in een prachtig eigentijds zwembad. Uw wensen vertalen we naar een uniek mozaïekontwerp. Van idee tot ontwikkeling. Milovito houdt alles onder één dak, zodat we direct kunnen inspelen op uw wensen en snel kunnen leveren. Bovendien heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Tijdens het renoveren van uw mozaïek zwembad met mozaïek bouwen we een tent op op locatie. Felle zonneschijn of regen krijgen zo geen vat op het project en kan gewoon doorgewerkt worden. Eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie pakken we desgewenst gelijk aan.

Betegelen met glasmozaiek

Het betegelen  met glasmozaïek vereist geduld en vakmanschap. De deskundige mozaïekspecialisten van Milovito Projects hebben jarenlang ervaring met de renovatie van zwembaden. U kunt uitgaan van een vakkundige en fraaie verwerking van het mozaïek. Of het nu een ingewikkeld patroon is of een ronde trap. De renovatie met mozaïek wordt tot in de puntjes uitgevoerd.

Mozaiek in een zwembad?

Er wordt nog wel eens gesuggereerd dat mozaïek niet in een zwembad toegepast kan worden. Hoogwaardig glasmozaïek in combinatie met onderhoudsvrije epoxyvoegen garandeert echter voor een jarenlang zorgeloos gebruik.

Glasmozaiek voor zwembad

Glasmozaïek is duurzaam, mooi en bovenal materiaal waarmee u uw eigen stijl perfect kunt uitdrukken. Samen met u ontwerpen wij een persoonlijk design dat geheel naar uw wens is. Desgewenst maken wij in onze ontwerpstudio een animatie met het door u uitgezochte mozaïek. De renovatie van een zwembad met mozaïek is gemiddeld in zes weken voltooid. Bekijk hier een aantal gerealiseerde zwembaden.

Ontwerp zwembad renovatie mozaiek zwembad

Vanaf het ontwerp van het mozaïekpatroon denken wij met u mee. Zo pakken wij ook eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie van het bad aan. Ook ronden wij scherpe hoeken af. Met glas als basismateriaal schuwt Milovito niet om exclusieve materialen, zoals 24 karaats bladgoud, platina of zelfs Swarovski®-kristallen in mozaïekprojecten te verwerken. Wensen of ideeën met betrekking tot uw bestaande of nieuwe zwembad? Maak een afspraak in onze showroom of download eerst onze digitale brochure.

Is uw zwembad aan renovatie toe? Hieronder kunt u contact met ons maken voor advies. Een afspraak maken bij ons in Wijchen kan ook via dit formulier worden aangevraagd. Bellen kan natuurlijk ook. Tel:0031650222266

Stuur een bestand mee: