Veel gestelde mozaiek vragen

Kan ik Milovito vrijblijvend bezoeken??

Via dit formulier of als u belt met +31 (0)24-642 18 18 kunt u een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Tijdens uw bezoek zullen wij u alle mogelijkheden tonen en kunt u met de echte mozaïek tegeltjes live “spelen”. Vragen die expliciet op uw project  betrekking hebben komen vanzelf aan bod.

 

Worden de tegeltjes los geleverd of op matjes?

De tegeltjes worden door Milovito tijdens de productie aan de voorzijde verlijmd met papier. Hierdoor zijn de tegeltjes aan de achterzijde vrij van lijm en matje. Het resultaat is een maximale hechting tussen de tegeltjes en de vloer of wand. De vellen hebben een afmeting van 322 x 322 mm.

 

Kan ik zelf mozaïek verwerken?

Tenzij u ervaring hebt in het plaatsen van tegels, geduldig bent én onze adviezen volgt raden wij u dit af. Het installeren van glasmozaïek is specialistisch werk. Mits vroegtijdig ingepland kan ons partnerbedrijf “Milovito Projects” de installatie voor u uitvoeren.

 

Op welke ondergronden kan mozaïek worden geplakt?

Het beste laat mozaïek zich verwerken op beton of cement gebonden stukwerk. Indien op gips wordt verlijmd altijd eerst een primer aanbrengen. Op stevig geperst hout, mits voorzien van waterdichte coating, is ook mozaïek te verwerken.

 

Is mozaïek waterdicht?

Ons glasmozaïek is op zich waterdicht want het is glas. De voeg echter is een ander verhaal. Wij leveren bij het mozaïek een epoxyvoeg ofwel 2-componentenvoeg. Dit materiaal heeft de beste waterdichte eigenschappen maar een haarscheurtje of een piepklein gaatje kunnen alsnog lekken veroorzaken. Zorg daarom dat te allen tijde de ondergrond, in bijvoorbeeld de badkamer of keuken, ook waterdicht is. De specialisten van Milovito Projects weten exact hoe ze hiermee om moeten gaan.

 

Houdt Milovito mozaïek op voorraad?

De voorraad die wij hebben bestaat uit losse tegeltjes. Met deze tegeltjes wordt het mozaïek speciaal voor u gemaakt. Custom made dus.

 

Wat zijn de levertijden?

Afhankelijk van de hoeveelheid (bijvoorbeeld 1 of 100 m2), de complexiteit, specifieke toepassing en drukte lopen de levertijden van 1 tot 12 weken uiteen. Vraag naar de actuele levertijd voor uw project.

 

Kan ik een eigen ontwerp laten maken?

Jazeker. Het unieke concept dat Milovito uitdraagt is gebaseerd op individuele productie. U kunt zelf u kleuren, vormen en maten bepalen. We reeds veel ervaring met maken van onder andere portretten, mozaïekkunst, complexe patronen enzovoorts. Uw opdracht is voor ons maatwerk.

 

Hoe kan ik bestellen?

Wanneer u precies weet wat u wilt kunt u ons een email sturen met daarin uw wensen. U krijgt dan een factuur toegestuurd. Na volledige betaling (onder 1.000,-) of aanbetaling van 50% (vanaf 1.000,-) gaat uw bestelling bij ons in productie. 3 Dagen voor aflevering dient u de resterende 50% over te maken. De levering volgt dan spoedig.

 

Heb ik extra mozaïek nodig?

Ja, afhankelijk van de complexiteit heeft u méér of minder extra mozaïek nodig. In de regel is 5 tot 10% voldoende. Mocht u ooit door een lakkage wat mozaïek nodig hebben dan bent u blij dat u de beschikking heeft over tegeltjes van dezelfde kleurbatch.

Heeft u een vraag die hierboven niet beantwoord is? Laat het ons weten via het onderstaande formulier of bel naar 0031650222266

Stuur een bestand mee: