Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Veel gestelde vragen over glasmozaïek

  Waarom zou je glasmozaïek bij Milovito kopen?

  In 2003 startten we met de verkoop van marmer- en glasmozaïek. In 2009 startte n we ons eigen merk Milovito® met eigen productie. Als voormalig importeur van o.a. het Italiaanse Bisazza wilden we custom werk leveren en geen kant en klare patronen in vaste maten. Ook leveren wij niet standaard per 2 m2 in een doos. Hierdoor kunnen wij precies de hoeveelheid leveren die jij nodig hebt en gooi je geen kostbaar mozaïek weg.

   

  Daarnaast is door onze manier van werken persoonlijk design mogelijk.J ij bepaalt dus hoe jouw glasmozaïek er uit komt te zien. Dat kan omdat wij een grote voorraad losse tegeltjes hebben waarmee we iedere mix, patroon of kunstwerk kunnen maken. Dat doen wij in onze fabriek in Wijchen, bij Nijmegen.

   

  Blije klanten maken met mooi glasmozaïek, dat is wat ons drijft. Wij leveren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service.  Tot en met de oplevering van jouw mozaïek. Met méér dan 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende projecten, hebben we een rijke kennis waar je op terug kunt vallen. Zowel qua design als uitvoering. Wij houden contact met jou, eventueel jouw architect, aannemer of tegelzettter, zodat je nog heel lang blij wordt van ons glasmozaïek.

   

  Weet je geen specialist die jouw glasmozaïek kan plaatsen, dan hebben wij specialisten die onze kwaliteitsnorm leveren.

   

  Dus dat.

   

  Wat je geeft krijg je terug.   Bekijk hier reviews op Google.

   

   

  Kan ik Milovito vrijblijvend bezoeken??

  Jazeker, maar wel na het maken van een afspraak. Dat kan via email, bellen (+31(0)24 642 1818) of Appen (+31(0)6 50 2222 66

   

   

  Worden de tegeltjes los geleverd of op matjes?

  De tegeltjes worden door Milovito tijdens de productie aan de voorzijde verlijmd met papier. Hierdoor zijn de tegeltjes aan de achterzijde vrij van lijm en matje. Het resultaat is een maximale hechting tussen de tegeltjes en de vloer of wand. De vellen hebben een afmeting van 322 x 322 mm. Lees hier meer over waarom wij ons mozaïek op papier leveren.

   

   

  Kan ik zelf glasmozaïek installeren?

  Ben je handig, geduldig en niet eigenwijs? Dan is het antwoord ja! Wij kunnen materialen en gereedschappen leveren voor doe-het-zelver. Ook leveren we instructies mee en als je bij ons de materialen afneemt kun je steunen op onze know-how en ruim 20 jaar ervaring.

   

  We geven je van tevoren uitgebreide instructies en houden contact met je tot je klaar bent. We hebben op deze manier al veel klanten geholpen. Meest gehoorde opmerking: “Ik vond het spannend maar superleuk om te doen. Ik heb weer wat geleerd en iedere dag geniet ik van mijn eigen werk (en jullie mooie tegeltjes).”

   

  Wil je het toch uit handen geven maar kan je geen specialist vinden? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een netwerk van specialisten die perfect werk leveren.

   

  Lees hier meer over het vakkundig plaatsen van mozaïek tegels

   

   

  Op welke ondergronden kan glasmozaïek worden geplakt?

  Het beste laat glasmozaïek zich verwerken op beton of cement gebonden stukwerk. Wil je op gips plakken, breng dan eerst een primer aan.

   

  Je kunt ook op hout verlijmen, maar zorg er altijd voor dat het hout niet kan buigen (lees: gebruik dik hout).

   

  Wil je glasmozaïek op gips of hout plakken op een “natte wand of vloer”, breng dan eerst een degelijk vochtmembraam aan. 

   

   

  Is mozaïek waterdicht?

  Ons glasmozaïek is op zich waterdicht want het is glas. De voeg echter is een ander verhaal. Wij leveren bij het mozaïek een epoxyvoeg ofwel 2-componentenvoeg. Dit materiaal laat geen water door maar een haarscheurtje of een piepklein gaatje kunnen alsnog lekken veroorzaken. Zorg daarom dat te allen tijde de ondergrond ook waterdicht is.

   

  Houdt Milovito mozaïek op voorraad?

  De voorraad die wij hebben bestaat uit losse tegeltjes. Met deze tegeltjes wordt het mozaïek speciaal voor jou gemaakt. Custom made dus. Kom je aan het eind van je project iets te kort, dan maken we dat gewoon voor je bij.

   

  Wat zijn de levertijden?

  Voor producten uit onze webshop gelden levertijden van 6, 12, 24 en 48 weken. Hoe langer de levertijd, des te gunstiger de prijs.

   

  Heb je meer haast dan kunnen we meestal (in overleg) sneller leveren. In drukke tijden rekenen wij daar wel een toeslag voor.

   

  Kan ik een eigen ontwerp laten maken?

  Jazeker. Wij vinden het leuk om mooie afbeeldingen te maken.  Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het maken van onder andere portretten, mozaïekkunst en patronen .

   

  Hoe kan ik bestellen?

  Je kunt in onze shop eenvoudig en veilig glasmozaïek en bijbehorende epoxy voeg uit onze collectie bestellen. Wil je iets anders bestellen dan uit onze collectie, neem dan contact met ons op via telefoon, email of  Whatsapp.

   

  Heb ik extra mozaïek nodig?

  Ja, afhankelijk van de complexiteit heeft u méér of minder extra mozaïek nodig. In de regel is 5 tot 10% voldoende. Mocht u ooit door een lakkage wat mozaïek nodig hebben dan bent u blij dat u de beschikking heeft over tegeltjes van dezelfde kleurbatch.

  Heeft u een vraag die hierboven niet beantwoord is? Laat het ons weten via het onderstaande formulier of bel naar 0031650222266

  Translate