Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Veel gestelde mozaiek vragen

  Waarom mozaïek bij Milovito bestellen?

  In 2003 startte ik met de verkoop van marmer en glasmozaïek. In 2009 startte ik het merk Milovito met eigen productie. Als voormalig importeur van o.a. het Italiaanse Bisazza wilde ik custom werk leveren en geen kant en klare patronen in vaste maten. Ook leveren wij niet standaard per 2 m2 in een doos. Hierdoor konden en kunnen wij precies de hoeveelheid leveren die u nodig heeft en gooit u geen kostbaar mozaïek weg.

  Daarnaast is door onze manier van werken persoonlijk design mogelijk. U bepaalt dus hoe uw mozaïek er uit komt te zien.

  Kan ik Milovito vrijblijvend bezoeken??

  Jazeker, maar wel na het maken van een afspraak. Dat kan via email, bellen (+31(0)24 642 1818) of Appen (+31(0)6 50 2222 66

  Worden de tegeltjes los geleverd of op matjes?

  De tegeltjes worden door Milovito tijdens de productie aan de voorzijde verlijmd met papier. Hierdoor zijn de tegeltjes aan de achterzijde vrij van lijm en matje. Het resultaat is een maximale hechting tussen de tegeltjes en de vloer of wand. De vellen hebben een afmeting van 322 x 322 mm. Lees hier meer over waarom wij ons mozaïek op papier leveren.

   

  Kan ik zelf mozaïek verwerken?

  Tenzij u ervaring hebt in het plaatsen van tegels, geduldig bent én onze adviezen volgt raden wij u dit af. Het installeren van glasmozaïek is specialistisch werk. Mits vroegtijdig ingepland kunnen door ons aanbevolen mozaïekspecialisten de installatie voor u uitvoeren.

   

  Op welke ondergronden kan mozaïek worden geplakt?

  Het beste laat mozaïek zich verwerken op beton of cement gebonden stukwerk. Indien op gips wordt verlijmd altijd eerst een primer aanbrengen. Op stevig geperst hout, mits voorzien van waterdichte coating, is ook mozaïek te verwerken.

   

  Is mozaïek waterdicht?

  Ons glasmozaïek is op zich waterdicht want het is glas. De voeg echter is een ander verhaal. Wij leveren bij het mozaïek een epoxyvoeg ofwel 2-componentenvoeg. Dit materiaal heeft de beste waterdichte eigenschappen maar een haarscheurtje of een piepklein gaatje kunnen alsnog lekken veroorzaken. Zorg daarom dat te allen tijde de ondergrond, in bijvoorbeeld de badkamer of keuken, ook waterdicht is. De specialisten van Milovito Projects weten exact hoe ze hiermee om moeten gaan.

   

  Houdt Milovito mozaïek op voorraad?

  De voorraad die wij hebben bestaat uit losse tegeltjes. Met deze tegeltjes wordt het mozaïek speciaal voor u gemaakt. Custom made dus.

   

  Wat zijn de levertijden?

  Voor producten uit onze webshop gelden levertijden van 6, 12, 24 en 48 weken. Indien u sneller geleverd wil worden dan kan dit in veel gevallen. Houdt rekening met een toeslag hiervoor.

   

  Kan ik een eigen ontwerp laten maken?

  Jazeker. Het unieke concept dat Milovito uitdraagt is gebaseerd op individuele productie. U kunt zelf u kleuren, vormen en maten bepalen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van onder andere portretten, mozaïekkunst, complexe patronen enzovoorts. Uw opdracht is voor ons maatwerk.

   

  Hoe kan ik bestellen?

  Wanneer u precies weet wat u wilt kunt u ons een email (info@milovito.nl) of een WhatsApp (+31 (0)6 50 2222 66) bericht sturen met daarin uw wensen. U krijgt dan een factuur toegestuurd. Na volledige betaling (onder 1.000,-) of aanbetaling van 50% (vanaf 1.000,-) gaat uw bestelling bij ons in productie. 3 Dagen voor aflevering dient u de resterende 50% over te maken. De levering volgt dan spoedig.

   

  Heb ik extra mozaïek nodig?

  Ja, afhankelijk van de complexiteit heeft u méér of minder extra mozaïek nodig. In de regel is 5 tot 10% voldoende. Mocht u ooit door een lakkage wat mozaïek nodig hebben dan bent u blij dat u de beschikking heeft over tegeltjes van dezelfde kleurbatch.

  Heeft u een vraag die hierboven niet beantwoord is? Laat het ons weten via het onderstaande formulier of bel naar 0031650222266