Ziet u zichzelf al hier?
Mindfulness @home

Mozaiek wellness. Duizenden glazen tegeltjes vormen samen de magie

In sauna’s en stoombaden krijgt mozaïek iets magisch. Mozaïek is een bijzondere basis om een droomdecor te realiseren voor een unieke wellnessbeleving, thuis in uw eigen badkamer, maar ook in hotels of in een thermenlandschap.

Glasmozaiek geeft wellnesslocaties een ongeëvenaarde uitstraling. tegelijkertijd heel praktisch in onderhoud. Glasmozaïek is een luxe wand- of vloerafwerking met een gegarandeerde lange levensduur. De kleine mozaïek tegeltjes zijn namelijk niet alleen sensationeel om te zien, maar vormen als geheel ook een waterdichte laag die goed schoon te houden is. Een duurzame investering voor uw wellness.

Mozaiek in wellnesscentra

Bij ons in Wijchen kunt u meerdere voorbeelden bekijken van mozaïek in wellnesscentra en zwembaden. Maak een afspraak en laat u overtuigen door de unieke uitstraling van mozaïek. U kunt ook onze digitale brochure aanvragen voor meer voorbeelden van mozaïeken tegels in spa’s, sauna’s en meer.

mozaïek tegels Jacuzzi mozaiektegels tegels zwembad Wassenaar parelmoer bruin goud rond mozaïekspecialist Interieurdesign wellness wellness inspiratie stoomcabine sauna thuisdecoratie interieurinspiratie interieurontwerp design hammam bespoke
Strookje voor strookje worden de tegeltjes precies op de juiste plek geplakt. Laat dit aan een mozaïek-specialist over zodat u jaren zonder zorgen kunt genieten van uw juweeltje van weldaad.
mozaïek Jacuzzi mozaïektegels tegels knippen zwembad Wassenaar parelmoer bruin goud rond mozaïekspecialist Interieurdesign wellness wellnessinspiratie stoomcabine sauna thuisdecoratie interieurinspiratie interieurontwerp design hammam bespoke

Bent u klaar voor uw eigen wellness? Vul dan hieronder uw wensen in of bel/app ons op tel: +31(0)650222266

Stuur een bestand mee: