Mozaiek vloer
Mozaïek is een mooi, hoogwaardig materiaal om uw vloer mee te bekleden

MOZAIEK VLOER

Stijlvol en sterk, dat zijn de eigenschappen van mozaïeken vloertegels. Mozaïek is een mooi, hoogwaardig materiaal om uw vloer mee te bekleden. Een vloer van mozaïek staat sierlijk in de badkamer en sensationeel in een ontvangsthal.

Vloertegels van mozaïek bieden veel mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een logo van glasmozaïek aanbrengen in de lobby? Een familiewapen in de entree van uw villa laten leggen? Of wilt u een Romeins tegeltapijt in de hal? Een mozaïekvloer is ook voor sanitaire ruimtes een geschikte aankleding van de vloer. Mozaïek is slijtvast en door de voegjes tussen de tegeltjes biedt een mozaïeken vloer zelfs bij natheid antislip.

Mozaiek vloer testen

In onze showroom in Wijchen (Gelderland) is het mogelijk om onze collectie mozaïeken vloertegels te komen bekijken en uit te proberen. Test zelf de slijtvastheid en antislip van de mozaïekvloer en ervaar de voordelen. Voor het testen van mozaïeken vloeren maakt u een afspraak. Of bestel onze folder online met daarin voorbeelden van mozaïekvloeren.