Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Een uniek toilet
  met glasmozaïek van Milovito.
  Succes verzekerd!
  Een uniek toilet
  met glasmozaïek van Milovito.
  Succes verzekerd!

  Klik op een foto voor het hele plaatje

  Mozaiek toilet, maak van je toilet een sierraad.

   

  Je bent enthousiast over het idee om mozaiek toe te passen in je toilet(ten), anders was je niet op deze pagina uitgekomen. Leuk dat je er bent! Speciaal voor jou heb ik deze pagina gemaakt en ik hoop dat je ons verhaal interessant genoeg vindt om helemaal te lezen.

   

  Hieronder mijn visie over de toepassing van mozaiek in je toilet. Geschreven vanuit de ervaring na méér dan 1.000 keer mozaïek te hebben verkocht in 20 jaar voor toiletten. Toiletten in kleine huizen, grote huizen, villa’s, hotels, bars en zelfs paarden trailers.

   

  Welke uitstraling wil je met het mozaiek op je toilet bereiken?

   

  Wil je een serene ruimte maken? Wil je een statement maken? Wil je een oase van rust creëren, wil je imponeren of ben je meer een Calvinist?

   

  Gasmozaiek heeft de hoogste energie onder alle mozaïek soorten. Dat is logisch want glas is een zeer sterke geleider van energie. Daarbij zijn de kleuren van onze tegeltjes door-en-door. UV bestendig. Daarnaast zijn onze tegeltjes glashard. Zo hard dat je ze met gemak op de vloer kunt toepassen.

  mozaiek toilet toilettegels

  Zodra glasmozaiek op de juiste manier is toegepast in een toilet dan is het ten alle tijden het eerste waar een vreemde naar kijkt als die binnenstapt. Zelf zal je er ook steeds naar blijven kijken. Iedere dag zie je weer iets anders. De veranderende glinstering, de nuanceverschillen in kleur, de verschillende afwerkingen van de tegeltjes uit 3 collecties. 

   

  Voeg je 24 karaats gouden tegeltjes of edelstenen zoals Amethist, Labradoriet, tijgeroog enz toe, dan verhoog je sterk de energie van je mozaiek nog meer. Wil je hier meer over weten, stuur ons dan een berichtje of bel ons op. We vertellen je er graag meer over.

   

  “Wat is mooier? Glas mozaïek in de maat 20 x 20 mm of 10 x 10 mm voor mijn toilet?”

   

  Die vraag wordt ons vaak gesteld. Zowel aan de telefoon als via WhatsApp.

   

  Mijn antwoord is dan steevast: “Wat heb je liever? Een HD-TV of eentje waarbij je de pixels kan zien?

   

  Je merkte het al, onze liefde gaat uit naar 10 mm glasmozaiek in een toilet. Júist omdat het zo’n kleine ruimte is.  Één vierkante meter glasmozaïek in het formaat 20 x 20 mm bestaat uit 2.163 tegeltjes. 

   

  Één vierkante meter mozaiek tegeltjes in 10 mm formaat bevat per vierkante meter 8.654 tegeltjes. Dus véél meer tegeltjes om van te genieten. Omdat de productie van 10 mm mozaiek meer energie kost om te produceren is de investering hoger maaaar…. Je gaat er géén spijt van krijgen. We hebben nog nooit klachten gehad, wel positieve feedback en 5 sterren reviews.

   

  Maar, dat is ónze persoonlijke smaak. Wil jij juist tegeltjes in het bekende formaat 20 x 20mm dan ben je bij ons ook aan het goede adres want in het formaat 20mm hebben we de grootste collectie kleuren glasmozaïek.

   

  Bekijk hier onze glasmozaïek collectie.

   

  Hoe bepaal je de kleur van je mozaïek voor je toilet?

   

  Dat is een lastige blijkt steeds weer maar wij helpen je de juiste keuze te maken. Kleuren zijn zo persoonlijk als dat ieder mens uniek is. Wij snappen dat de keuze van je toilettegels er eentje is die je voor jaren neemt. Daarom nemen wij alle tijd om je te helpen de keuze te maken. 

   

  Dat kan op afstand, door middel van het versturen van foto’s via Whatsapp of email. Samples kunnen we fysiek opsturen. Wil je écht alle mogelijkheden ontdekken, kom dan naar ons toe. In onze creatieve studio zijn tal van voorbeelden te bekijken en kunnen we ook iedere denkbare samenstelling voor je maken.

   

  Bel ons vrijblijvend voor een kleuradvies.

  Wat is de trent anno 2023-2024?

   

  De trend op dit moment is een intiem donker toilet met slimme RGB verlichting. Donkere tinten glasmozaiek die door de juiste verlichting weer licht opkleuren. Geverfde muren met verf die geschikt is voor toiletten. Wil je weten welke kleuren van Flexa of Histor matchen bij ons mozaïek? Marion kan je er advies over geven.

   

  Mozaiek met geel- of rosé gouden accenten zijn prachtig te combineren met accessoires in de zelfde kleur. Hiermee schep je eenheid en rust in je toilet. Daarnaast zijn de gouden tegeltjes kleine sierraden waar je dagelijks van zult genieten.

   

  Wil je een nis in je toilet ruimte, lees dit dan eens.

   

  De toilet achterwand leent zich uitstekend om een nis in te verwerken. Maar wees er wel van bewust dat dit een klus is die goed moet worden voorbereid. Om een nis mooi passend in je mozaïek te krijgen dien je bewust te zijn van de werkende maat van de tegeltjes. De 20mm tegeltjes hebben een werkende maat van 21,57 mm en de 10 mm tegeltjes 10,76 mm. 

   

  Met deze maten kan je precies bepalen waar je nis moet komen. Ook gebruik je deze maten om de afmetingen (breedte, hoogte en diepte) te bepalen. Als je dit goed aanpakt dan kan je nis eruit zien als op de foto hieronder.

  mozaiek toilet nis

  Wie ben jij? Wat is jouw identiteit?

   

  Een toilet zegt veel over de eigenaar van de woning, het restaurant of hotel. Met onze mozaiek tegeltjes kan je jouw toilet een eigen identiteit geven. In elke sfeer.

   

  Glasmozaiek past in iedere interieurstijl. Wil je een romantisch toilet, dan kan je bijvoorbeeld voor een bloemenmotief kiezen.

  mozaiek toilet tegels bloemen

  Wil je juist een strakke uitstraling, ga dan voor een mozaïek mix met kleuren die dicht bij elkaar zitten. Voor al onze mixen bepalen we de beste voegkleur. Een kleur die meestal de gemiddelde tint is van het mozaiek. Hierdoor krijg je een uitgebalanceerd geheel.

  mozaiek tegels toilet

  Wil je van je toilet juist een belevenis maken zoals Red Bull dat wilde, dan ben je bij ons zeker op de juiste plek. In ons DNA zit graphic design en tattoo art. We kunnen je dan ook uitstekend helpen om jouw toilet uniek in zijn soort te maken. Een toilet waar ieder z’n mond open valt als hij/zij het betreedt.

  mozaiek toilet Red Bull

  Één wand of alle wanden van je toilet bekleden met mozaiek tegeltjes?

   

  Meestal wordt alleen de wand waar het closet aan hangt bekleed met mozaïek. Dit komt doordat je zoveel foto’s op internet ziet waar dit is toegepast. Voor de heren: perfect! Voor de dames: Een gemiste kans. Want dames zitten nou eenmaal op het toilet, waardoor het mooie mozaïek hen volledig ontgaat.

  mozaiek toilet

  Dus dames…Wil je een toilet realiseren waar jij volledig door mozaiek wordt omhuld, dan kan je er voor kiezen om alle wanden, het plafond en de vloer te laten betegelen. Wil je de deur ook bekleed hebben met glasmozaïek? Geen probleem, óók dat is mogelijk.

   

  Hoe nu verder?

   

  In onze glasmozaïek shop kan je kiezen uit beproefde toilettegels. Bestel eenvoudig een sample en bekijk het mozaïek in het echt. Wij verkopen traditioneel glasmozaïek. Traditioneel glasmozaïek is in het écht véél mooier dan dat we je op onze website kunnen laten zien. Je “moet” het echt eerst ervaren. Thuis of hier in onze studio. 

   

  Bekijk het mozaïek vanuit verschillende hoeken en lichtinval en je zult ervaren dat ons mozaïek leeft.

   

  Zijn zelfklevende plastic “mozaïek tegels” voor je toilet een goed alternatief?

   

  Dat ligt aan je budget. Plastic mozaïek schept de illusie van mozaïek en kan er mooi uitzien. 

   

  Ben je bereid om serieus te investeren in je toilet dan is traditioneel glasmozaïek het enige echte. En dat zie je. Ieder tegeltje is uniek. De kleuren zijn door-en-door. Het parelmoer effect is irresistible. Lichtval laat het glasmozaïek “leven”, sprankelen, oplichten. Pas RGB verlichting toe waardoor de kleuren van de tegeltjes veranderen. Dat is écht te gek.

   

  Veel van onze klanten werden enthousiast over het gebruik van RGB verlichting in hun toilet of badkamer. Ze zagen het op filmpjes die wij toestuurden of ervaarden het hier in onze studio waar we een ware lichtshow kunnen geven.

   

  Ons glasmozaiek in combinatie met de epoxyvoeg die wij mee kunnen leveren is bestand tegen vrijwel alle agressieve schoonmaakmiddelen.

   

  Is goud in je toilet niet een beetje té?

   

  Dat vroeg ik mij lang geleden ook af toen dit “fenomeen” voor het eerst op mijn pad kwam. Vele toiletten later en feedback van onze klanten geven het volgende beeld:

   

  Goud in je toilet is een kado aan jezelf en je gezin of je klanten. Iedereen weet dat goud een edelmetaal is waar je zuinig op moet zijn. Door mozaïek te kiezen met 24 karaats gouden tegeltjes er doorheen gemixt, maak je een duidelijk statement: “Ik heb serieus in mijn toilet geïnvesteerd, gebruik het met respect. 

   

  Ken je Bram van Leeuwen, de Prince van Lignac? De kansloze jongen, die na jaren van hard werken toen hij een jaar of 45 was, het duurste privéjacht van de wereld liet bouwen? Met kranen, handvatten op de deuren en leuningen van alle trappen in 24 karaats goud liet afwerken?

   

  Hij had twee redenen waarom hij goud koos boven messing (dat min of meer dezelfde uitstraling heeft. Denk aan Trump Tower.

   

  “Ieder keer als je naar 24 karaats goud kijkt, zie je de puurheid. Die kleur die niet door een ander materiaal of verfkleur te evenaren is.”

   

  Zijn tweede motivatie was dat het wel een flinke investering was maar dat hij er na een paar jaar geld zou mee gaan besparen. Omdat goud een edelmetaal is, oxideert het niet, en laat nauwelijks vingerafdrukken achter. Iets dat andere materialen die op goud lijken wél doen. Daarmee bespaarde hij aanzienlijk op poetswerk. Iets dat veel tijd kostte aangezien zijn kranen, deurknoppen en trapleuningen veel werden aangeraakt door hem én de gasten van zijn jacht. De zuren van menselijk gedrag en de spetters van urine hadden nauwelijks impact op zijn interieur.

   

  Dit en méér is te lezen in zijn autobiografie: “Vechten voor je geluk, nét als ik.” Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Misschien kan je het tweedehands kopen op Bol.com. 

   

  Nou, ik hoop dat we je met het bovenstaande een compleet beeld hebben kunnen geven van onze ervaringen met mozaiek tegels voor jouw toilet.

   

  Maak nu een afspraak in ons studio en laat je onderdompelen in de wereld van glasmozaïek. Bel of Whatsapp ons +31(0)650222266

  Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

  Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

  Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

  Translate