Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Badderen in uw tuin of balkon
  Het nieuwe genieten 😎

  MOZAIEK LIGBAD

  Een wellnessgevoel in uw eigen tuin of balkon? Dat creëert u met het luxe Milovito mozaïek ligbad, ingelegd met een subtiele mix van glasmozaïek. Maar u kunt natuurlijk ook het bad geheel laten ontwerpen. Een repeterend patroon, een liggende Buddha, een zwart/parelmoer mix aan de buitenkant met 24-karaats gouden tegeltje aan de binnenkant. Of de Jacinta met Swarovski accenten. Prachtig in halogeen- of kaarslicht.

  Het ligbad bevat de gangbare sanitaire aansluitingen. Het ligbad is geprijsd vanaf 5.000,- euro. Dankzij de hoogwaardige en duurzame materialen is het luxe mozaïek ligbad geschikt voor zowel privégebruik als in hotelkamers en spa’s.

   

  Mozaïek ligbad voor in de tuin

  U kunt dit ligbad ook in de tuin of uw balkon plaatsen. Zo creëert u een buiten-badkamer. In bad in de zon of onder de sterren. Wie wil dat niet? Zorgt u er wel voor dat hij in de winter vorstvrij wordt afgedekt. Zo kunt u jarenlang genieten van de luxe van uw eigen buiten ligbad. En door het gebruik van mozaïek is uw ligbad ook nog eens een designobject.

   

  Mozaïek ligbad, alternatief voor een zwembad

  Vindt u een zwembad te groot in uw tuin, dan kan een ligbad bekleed met glasmozaïek een interessant alternatief zijn. U gebruikt slechts een fractie van de ruimte, van het water en de van energie die een zwembad vragen.

   

  Wilt u een ligbad met een andere maat?

  Het is mogelijk om een geheel op maat gemaakt ligbad te bestellen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om een prachtig ligbad met glasmozaïek te ontwerpen.  Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

   

  Lees hier een interessant artikel op VT-Wonen.

   

  mozaïek ligbad buiten tuin balkon dakterras patio

   

  Heeft u interesse in een luxe ligbad ingelegd met mozaïek? Bel +31 (0)24 642 18 18 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over hoe u stress kunt verlagen, meer focus kunt krijgen en uw immuunsysteem een boost kunt geven met een ligbad van Milovito.

   Translate