Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Ontspan,genees,enjoy in
  het Milovito Healing Bath*
  *Disclaimer: bel ons!

  MOZAIEK LIGBAD

  Een wellnessgevoel in uw eigen tuin of balkon? Dat creëert u met het luxe Milovito mozaïek ligbad, ingelegd met een subtiele mix van glasmozaïek. Maar u kunt natuurlijk ook het bad geheel laten ontwerpen. Een repeterend patroon, een liggende Buddha, een zwart/parelmoer mix aan de buitenkant met 24-karaats gouden tegeltje aan de binnenkant. Of de Jacinta met Swarovski accenten. Prachtig in halogeen- of kaarslicht.

  Het ligbad bevat de gangbare sanitaire aansluitingen. Het ligbad is geprijsd vanaf 5.000,- euro. Dankzij de hoogwaardige en duurzame materialen is het luxe mozaïek ligbad geschikt voor zowel privégebruik als in hotelkamers en spa’s.

  Mozaïek ligbad voor in de tuin

  U kunt dit ligbad ook in de tuin of uw balkon plaatsen. Zo creëert u een buiten-badkamer. In bad in de zon of onder de sterren. Wie wil dat niet? Zorgt u er wel voor dat hij in de winter vorstvrij wordt afgedekt. Zo kunt u jarenlang genieten van de luxe van uw eigen buiten ligbad. En door het gebruik van mozaïek is uw ligbad ook nog eens een designobject.

  Mozaïek ligbad, alternatief voor een zwembad

  Vindt u een zwembad te groot in uw tuin, dan kan een ligbad bekleed met glasmozaïek een interessant alternatief zijn. U gebruikt slechts een fractie van de ruimte, van het water en de van energie die een zwembad vragen.

  Wilt u een ligbad met een andere maat?

  Het is mogelijk om een geheel op maat gemaakt ligbad te bestellen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om een prachtig ligbad met glasmozaïek te ontwerpen.  Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

  Voorbeeld luxe mozaiek ligbad

  mozaïek ligbad buiten tuin balkon dakterras patioHeeft u interesse in een luxe ligbad ingelegd met mozaïek? Of wilt u inspiratie opdoen in onze showroom? Bel +31 (0)24 642 18 18 of stuur ons en kort bericht via ons contactformulier. Wij heten u graag welkom.