Mozaiek badkamer
Glasmozaiek in uw badkamer, maar dan wel in uw eígen stijl

MOZAIEK BADKAMER

Met mozaiek heeft u de mogelijkheid om sfeer van de badkamer te bepalen. Bijvoorbeeld als accent of als eyecatcher op een vrije wand. Of u nu een minimalistische witte ruimte wilt of u wilt zich onderdompelen in een mediterrane aqua kleur, alles is mogelijk.

Bijna al het mozaïek van Milovito is van glas gemaakt. De kleine glazen tegeltjes vormen samen met de bijgeleverde epoxyvoeg een opvallende en persoonlijke touch in uw badkamer. Tevens vormt het glasmozaïek een watervaste achtergrond* voor bijvoorbeeld uw (regen)douche.

Mozaïek badkamer, wat past bij mij?

Over smaak valt niet te twisten. Op deze pagina treft u verschillende voorbeelden aan van badkamers met Milovito glasmozaïek. Stuk voor stuk zijn deze tot stand gekomen bij ons aan tafel in Wijchen. Daar kunt u de échte kleuren zien. Er mee “spelen” en kunnen wij u helpen met de do’s en don’ts. Vaak gebeurt het dat klanten voor een compleet ander glasmozaïek kiezen dan dat ze in gedachten hadden toen ze binnen kwamen.

Komt u ook langs?

Wanneer u ons wilt bezoeken dan is het verstandig om u voor te bereiden. Bouwtekeningen, foto’s of een moodboard, neem ze allemaal mee. Wel even bellen met +31 (0)24 64 218 18 voor het maken van een afspraak.

 

*Indien op de juiste manier geïnstalleerd.

Single color glasmozaiek, een mix of een patroon?

Zoals u al op de voorbeelden zag is er heel veel mogelijk met glasmozaïek.  Een grote of een kleine ruimte, met glasmozaïek van Milovito kunnen wij er altijd een bijzondere ruimte van maken. Geheel in úw stijl!

Wat kost glasmozaiek van Milovito?

Wij zetten geen prijzen op onze site. Dat komt omdat ieder mozaïek uniek samengesteld wordt. Uiteraard kunnen wij u wel globale prijzen noemen. Mail of bel ons voor prijzen.

 

Download hier onze brochure met nog meer inspirerende badkamers met glasmozaïek.

Maak hier direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.