Toepassingen mozaiek
Een breed scala aan mozaïektoepassingen

Toepassingen mozaïek

Mozaïek van Milovito is toe te passen in alle ruimtes in huis (of bedrijf). Ons glasmozaïek is tevens buiten te gebruiken.

Badkamer

Mozaïek geeft de badkamer een unieke sfeer. Van een subtiele kleur tot een opvallende wand, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Lees meer

Keuken

Een achterwand van glasmozaïek die perfect aansluit bij het keukenblad en natuurlijk waterdicht is. Een aanwinst voor iedere keuken.

Lees meer

Ligbad

Geef uw badkamer een unieke wellness uitstraling met een mozaïek ligbad. Ook mooi als kleiner alternatief voor het zwembad in de tuin.

Lees meer

Openbare projecten

Ons glasmozaïek leent zich, in combinatie met de laatste computertechniek, ook uitstekend voor grote openbare projecten. Een unieke toevoeging aan de buitenruimte

Lees meer

Toilet

Het kleinste kamertje krijgt met mozaïek van Milovito een stijlvolle uitstraling. Het is daarnaast ook nog zeer praktisch en onderhoudsarm.

Lees meer

Vloeren

Een vloer met duurzaam mozaïek valt gelijk op. Voorzie uw bedrijf van uw logo of laat het familiewapen de woning van de gang sieren.

Lees meer

Wanden

Elke ruimte leeft op met glasmozaïek. Van een ultra modern interieur tot een zeer klassieke ruimte, Milovito creëert voor iedere situatie een passend ontwerp.

Lees meer

Wellness

Mozaïek geeft een wellness ruimte iets magisch. Het oogt zeer stijlvol en is ook nog eens duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud.

Lees meer