Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Terrence: “Jullie glasmozaïek is in het echt veel mooier dan ik had verwacht.”

  badkamerinspiratie glasmozaiek tegels aubergine brons wellness badkamer inloopdouche

  Wij wilden in de badkamer iets bijzonders doen. Alleen maar dezelfde tegel overal, dat vonden wij een beetje eentonig. Dus in de dubbele douche wilden we iets anders doen dan de standaard tegel in de rest van de badkamer. Mijn vrouw Larissa zag in Stijlvol Wonen op een gegeven moment iets van mozaïek. Ik wist natuurlijk wat mozaïek was, maar kwaliteitsonderscheid kende ik niet.

   

  Waar we ons sanitair kochten liet de verkoper ook een paar samples van kant-en-klaar mozaïek zien,  maar dat was het niet. Of helemaal goud of helemaal blauw,  met weinig nuances daarin. Dat vonden we niet zo mooi. Ook overwogen we zo’n keramiek/marmerlook, zo’n open boek dat doorloopt. Dat was wel druk en achteraf waren we blij dat we het niet hebben gedaan.

   

  Daarna appten we nog met de verkoper en die schreef: ‘Als je echt iets moois wil, dan moet je naar Milovito gaan!’ Ik dacht dat Milovito Italiaans was en ik misschien daar moest gaan kijken, maar het zat gewoon in Wijchen. Van hem kregen we de link naar de website en dat zag er wel heel gaaf uit. Zo zijn we bij jullie gekomen en we werden uitgenodigd om een keer te komen kijken.

   

  We kwamen langs in jullie mooie showroom. We vonden jullie ook leuke mensen, authentiek en puur. Ik ben zelf ook een ‘high sensitieve’ persoon. Van jongs af aan heb ik ook een oog voor schoonheid: mooie vrouwen, mooie auto’s, maar ook kunst. 

   

  Ik houd ook van lekker eten. Zo zat ik ooit in een restaurant aan het dessert. De sommelier adviseerde mij een passende wijn. Na de eerste slok schoot ik vol. Wat subliem matchte deze bij de smaak van het dessert.

   

  Niet dat dat me nu overkomt maar als je bij Milovito bent, dan heb je wel hetzelfde gevoel. Het glasmozaïek dat jullie laten zien raakte me. Je raakt niet uitgekeken op al die schitteringen, die mooie kleuren. Ook de belichting is top, zelfs in iedere kleur door RGB gebruik.

   

  Met alle respect, dat zie je niet op de foto’s op jullie website. Jullie glasmozaïek  is in het écht véél mooier dan ik had verwacht. Ik liep jullie showroom uit met een hebberig gevoel, wél op een leuke manier hoor. Een stemmetje in m’n hoofd zei: “Dit moet ik hebben! “

   

  Je bent blij met alle stapjes die je maakt in het leven en het zijn maar spullen maar als we ooit nog in een positie zijn dat we een huis kunnen laten bouwen, dan hebben we ook de ambitie om er een wellness in glasmozaïek in te laten plaatsen. Het is gewoon heel mooi.

   

  Bij ons zit jullie glasmozaïek nu in onze inloopdouche. Wij hebben de kleur van aubergine en brons (die van het toilet die jullie op de website hebben). De foto van jullie website heb ik even gelegd naast de foto die ik zelf heb gemaakt van het resultaat bij ons. En het is bij ons eigenlijk nog mooier! 

   

  Terrence

  Andere klanten vertellen

  Jessica Wijsenbeek: Rood kleur verloop mozaïek tegels

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Annika: “Een spirituele badkamer dankzij de tegeltjes van Milovito”

  Translate