Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Sfeer maken met led verlichting in de badkamer

  spirituele badkamer

   

  Waar u aan moet denken als u de verlichting van uw badkamer bepaalt.

  Standaard worden badkamers opgeleverd met 2 soms 3 lichtpunten. Voor goed licht is dat voldoende. Wil je sfeer in de badkamer kunnen maken dan heb je er minstens 6 nodig.

  In het plafond 4 inbouw spots met dimbare led verlichting. Bij de spiegel 1 à 2 lichtpunten. Afhankelijk wat voor spiegel of spiegelkast u koopt. Wilt u een ledstrip onder het bad voor indirecte verlichting? Plan daar dan ook een lichtpunt.

   

  Halogeen, LED, RGB, RGBWW, LEDstrip, Hue. Wat moet ik kiezen?

  Halogeen verlichting verdwijnt langzaam uit onze huizen. De warme kleur wordt inmiddels geëvenaard door LED. De zuinige LED verlichting biedt naast een laag verbruik de volgende voordelen:

  LED verlichting wordt nauwelijks warm.

  LED verlichting heeft een geringe hoogte en doordat LED niet heet wordt kan hij worden ingebouwd in kleine ruimtes.

  LED kan goed worden gedimd. Let wel op dat u de juiste trafo gebruikt. In veel led lampen zit een trafo ingebouwd en hoeft u daar niet op te letten.

   

  RGB, RGBWW verlichting.

  RGB staat voor Red Green Blue. Dit zijn de kleuren van de led diodes. Als ze alle drie even hard schijnen dan geeft dat wit licht. Het is dezelfde techniek die ook in tv’s, computerschermen en smartphones zit.

  RGB verlichting bedient u via een afstandbediening, een bijgeleverde app of via uw smart home systeem.

  U kunt lampen individueel dimmen, de kleuren veranderen waardoor de sfeer verandert of scenes af laten spelen. Uw eigen kleurentherapie.

  RGBWW staat voor Rood Groen Blauw Warm-wit en koud-Wit. Deze kleuren zijn individueel of gemengd te gebruiken.

   

  mozaiek tegels reflectie verlichting led halogeen lichtbron mozaiektegels tegels mix sanitair toilet keuken badkamerrenovatie badkamerdesign badkameridee persoonlijk uniek thuisdecoratie interieurinspiratie  interieurontwerp  design bruin goud badkamerinspiratie
  Creëer de juiste sfeer met de juiste verlichting.
  Glasmozaïek reageert sterk op licht. Dat kan van daglicht komen maar ook door lichtbronnen. Denk eerst goed na wat voor sfeer u wilt bereiken en kies dan de juiste verlichting op de juiste plaats.

  Waar kan ik een ledstrip toepassen?

  Onder ligbaden en jacuzzi’s die een verdiepte plint hebben.

  In een verlaagd plafond is prima ledstrip toe te passen. Bedenk dat je boven een duidelijk licht ziet maar dit heeft alleen enige invloed als de muren wit of een lichte kleur hebben. Als hoofdverlichting is het niet geschikt.

  Wil je met een ledstrip een hele wand uitlichten dan kom je bedrogen uit. Je zult alleen bovenin licht zien maar een centimeter of 30 lager is er nauwelijks nog enig effect.

  Ledstrips zijn er in verschillende kleuren wit en kleur.

   

  Phillips Hue

  Phillips was pionier met RGB verlichting. Tegenwoordig valt het merk HUE onder Signify maar heeft de naam Phillips behouden.

  Met HUE haalt u een degelijk product in huis. U kunt diverse soorten led lampen bestellen en die via wifi aansturen. HUE heeft sinds kort ook een stijlvolle buitenlijn. Ook kunt u alle HUE apparaten koppelen aan de smart home systemen van Google en Apple.

  Sfeer maken met led verlichting in de badkamer is de nieuwe trend. Licht is een sterke energie. Op de meeste mensen, zeker de hoog sensitieven, heeft gekleurd licht een helende werking.

  Hier kan je meer lezen de invloed van kleuren op ons lichaam.

   

  Glasmozaiek-mix-tegels-Mocha-Milovito-bruin-brons-goud-parelmoer-douche-wand-amethist

   

  Dit blog wordt regelmatig geüpdatet met meer voorbeelden, foto’s en tips. Wilt u op de hoogte gehouden worden vult u dan uw email adres in met als boodschap: “badkamerverlichting updates”.

  Heeft u een specifieke vraag dan kunt u die ook middels het onderstaande formulieren naar ons sturen. Bellen of appen kan via nummer 06-50222266.

  Ga hier naar de website van Hue.

  Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

   Translate