Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Eindelijk!!! Na letterlijk stad en land te hebben afgereisd, heb ik gevonden wat ik zocht: betoverend, waanzinnig mooi mozaïek! Dít vind je niet in de sanitairwinkel of tegelhandel; dít is gewoon kunst!

   

  Opstaan is een feestje geworden, omdat ik dan weer mag douchen in mijn eigen wellness-badkamer. Wát een gevoel van luxe!

   

  Ik loop de badkamer in en de zon schijnt recht op het mozaïek. Omdat het van glas is, glinsteren de kleuren mij tegemoet; schitterende oliekleuren, paars, koper, roze, turquoise….. Door de ingezette Swarovski mozaiek kristallen wordt het licht gebroken en verschijnen subtiele regenboogjes, die over de hele badkamer geprojecteerd worden. Als ik erlangs loop, zijn het net kleine lichtjes die constant van kleur veranderen.

   

  Als ik later op de dag of ’s avonds de badkamer binnenkom, ziet alles er weer anders uit. Door de verschillende lichtinvallen gedurende de dag, heb ik steeds een andere badkamer. De ene keer nog mooier dan de andere; het LEEFT!!! Ik word elke keer blij van de spectaculaire kleurenshow. Met de zon of een lichtspotje erop schittert de badkamer, maar met indirect licht hangt er een serene ingetogen rust.

   

  Dit zal mij nooit gaan vervelen, hier raak ik niet op uitgekeken. Door de speciale mix van kleuren kan ik het interieur veranderen zoals ik wil, want het is tijdloos en past bij alle interieurstijlen.

   

  Mozaiek tegels kolom nis Jacinta 10 mm Swarovski Pinterest

   

  als je eenmaal aan het mozaïek van Milovito begint, kun je je er hélemaal in verliezen. Je wordt hebberig en wilt méér, méér, méér, omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!!!Omdat het mozaïek op verschillende plaatsen in de badkamer is toegepast, is een mooie eenheid onstaan. Het leuke van dit mozaïek is dat er zoveel meer mogelijk is dan met tegels, vormen die ik met tegels nooit het kunnen laten verwezenlijken, zoals rondingen, patronen, afbeeldingen en buitenhoeken zonder van die vreselijke verstekhoeken en lelijke naden.

   

  Om tot dit fantastische resultaat te komen was al een feestje op zich. Er was meteen een click met de mensen van Milovito. Ik had meer het gevoel dat ik bij vrienden op bezoek was dan voor mijn verbouwing op pad was. Zij begrepen precies wat ik wilde en wisten mijn abstracte wensen voor een sfeer perfect te vertalen in concrete creatieve ideeën. Ik had met specialisten van doen, die echt wisten waar ze mee bezig waren.

   

  Omdat de mogelijkheden zo oneindig zijn, wordt kiezen als leek moeilijk. Maar ik werd heerlijk bij de hand genomen en door het creatieve proces geleid. De ideeën voor mijn badkamer werden heel duidelijk en concreet aan mij gepresenteerd en gevisualiseerd op moodboards en met 3D afbeeldingen. En zo kwam mijn perfecte plaatje tot stand.

   

  En daarna natuurlijk de uitvoering. Met microscopische precisie, tot op de millimeter nauwkeurig is alles aangebracht, super vakmanschap! Even wat anders dan een tegelzetter met z’n zaagtafel en alles onder het stof, dit ging schoon en super netjes. Geen tijdsdruk, het moest vooral gόed zijn!

   

  Ik ben super blij dat ik Milovito heb gevonden. Rest mij alleen nog een waarschuwing:

   

  als je eenmaal aan het mozaïek van Milovito begint, kun je je er hélemaal in verliezen. Je wordt hebberig en wilt méér, méér, méér, omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!!!

   

  Mandy S. uit Zwolle

  Andere klanten vertellen

  Jessica Wijsenbeek: Rood kleur verloop mozaïek tegels

  Annika: “Een spirituele badkamer dankzij de tegeltjes van Milovito”

  Noushin & Teunis Jan: “Geen standaardkleurtjes, geen eenheidsworst; precies wat wij in onze badkamer willen…”

  Translate