Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Jessica Wijsenbeek: Rood kleur verloop mozaïek tegels

  Good vibes met rood kleur verloop mozaïek tegels in onze badkamer.

  Rood kleur verloop mozaïek tegels. Dat was onze wens. Wij wilden heel graag een abstract mozaïek patroon in onze badkamer en hadden de sfumature gezien van Bisazza die het idee geven van een waterval. Het kleur verloop van Bisazza is er in een aantal opties maar de kleurkeuze in combinatie met type tegel was telkens niet wat wij graag wilden.

   

  Na enig zoekwerk kwamen wij bij Milovito uit. Bij Milovito was het geen enkel probleem om uitsluitend effen tegeltjes te gebruiken en kon het ook nog eens precies in de door ons gewenste kleurstelling. Daarnaast is het verloop niet hetzelfde in elke baan maar wordt helemaal op maat gemaakt voor de breedte die wij bestelden. Veel mooier dus!

   

  rood kleur verloop mozaiek tegels badkamer sfumature vloer wand

  rood kleur verloop mozaïek tegels

   

  Wij waren om en gingen aan de slag met kleurstalen maten en patronen. Wij hadden ervoor gekozen om het mozaïek de hoofdrol te laten spelen in een verder spierwitte badkamer en de verloop baan loopt van de douche wand over de vloer naar de andere kant bij de wastafel.

   

  In een geanimeerd gesprek met Vincent legde ik uit dat wij houden van geometrische abstracte patronen. Naar aanleiding van de Boeddha op de website riep ik heel direct: wij zijn niet van de Boeddha’s, ik geloof alleen maar in de goedheid van andere mensen en hun ‘good vibes’! En deze ‘good vibes’ hebben wij mogen ervaren in ons contact met Vincent!

   

  Het contact over het ontwerp was heel direct en persoonlijk en absoluut niet nine-to-five: op de gekste tijden hadden wij gezellige whatsapp gesprekjes en zo kwam de dag dat ons prachtige mozaïek arriveerde. In de doos was het al absoluut waanzinnig mooi! Tijdens de plaatsing hadden wij ook best intensief contact waarbij hij op afstand kritisch en vakkundig checkte of alles goed ging en goede adviezen gaf.

   

  Sfumature rood kleur verloop mozaiek tegels vloer

  Rood mozaiek overlopend van de vloer naar de wand.

   

  In het proces van de plaatsing ging door onze eigen onhandigheid iets mis: wij hadden dus extra matjes nodig om dit op te lossen. Ondanks dat Vincent het razend druk had heeft hij de moeite genomen om ons met spoed ( inclusief weekend werk!) te voorzien van extra matjes om het probleem op te lossen. Wat een toewijding, dát is nou echt werken met passie.

   

  Zo lief: in het pakket om het probleem op te lossen zat een heel mooi rosé gouden tegeltje als een ‘gelukstegeltje” met een smiley om ons een hart onder de riem te steken. Deze heeft direct een prominente plek in de douchevloer gekregen!!!

   

  Kortom, wij kunnen wel zeggen dat wij nu een badkamer hebben waar de good vibes af spatten en elke ochtend zie ik het “gelukstegeltje” naar mij knipogen 😉

   

  Groet,

   

  Jessica Wijsenbeek

   

   

  mozaïek tegels rode badkamer sfumature verloop

  Rood kleur verloop mozaïek tegels op de vloer van de douche.

   

  Tag: rood mozaiek

  Andere klanten vertellen

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Annika: “Een spirituele badkamer dankzij de tegeltjes van Milovito”

  Noushin & Teunis Jan: “Geen standaardkleurtjes, geen eenheidsworst; precies wat wij in onze badkamer willen…”

  Translate