Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Over Milovito
  Over Milovito

  Waarom kiezen voor standaard mozaïek als je het ook naar jouw wens kan laten maken?

   

  In 2003 startten we met onze webshop “mozaiek-online.nl”. We verkochten met succes de collecties van diverse fabrikanten. Veel klanten maakten we blij met prachtig mozaïek. Toch moesten we vaak “nee” zeggen tegen individuele wensen van onze klanten.

   

  En dan gaat het kriebelen…

   

  De frustratie om “nee” te verkopen werd steeds sterker en in 2009 startten we onze eigen brand Milovito hand crafted glass mosaic: Vrijheid in de keuze van glasmozaïek.

   

  Nu konden we alle wensen van onze klanten uit laten komen en dat bleek een groot succes. Of het nou om een toiletwandje ging of een heel zwembad, we leverden precies dát mozaïek dat de klant mooi vond.

   

  Vanaf het eerste begin was ons doel “de beste van het land in glasmozaïek” te worden. De Armani onder de mozaïekbedrijven! Hoe trots waren we toen we in 2012 de Europese aanbesteding wonnen voor de levering én installatie van twee 130 meter lange fotomozaïeken. Milovito had de beste aanbieding voorgelegd. En dat als jongste en kleinste mozaïekbedrijf dat meedeed aan deze prestigieuze aanbesteding.

   

  Glasmozaïek is uitstekend toepasbaar voor openbare projecten. Fietstunnel Den Deijl in Wassenaar. Mozaïekpatroon van strand- en duinlandschap. Uitzonderlijk.

   

  Omdat niet geld, maar 100% klanttevredenheid onze drijfveer is, krijgt iedere klant toegang tot onze expertise waarbij we het budget respecteren en meedenken in design en uitvoering. (Okay, toegegeven, we hebben klanten wel eens gek gemaakt die hun dure designkranen dan maar schrapten en gingen voor dé meest bepalende factor van hun badkamer: die stunning mozaïekwand.)

   

  Met 100% passie voor ons werk storten we ons dagelijks op ieder project . Van klein tot groot. Dát is waar we energie van krijgen. Onze verkoop is pas geslaagd als de klant trots foto’s naar ons appt van het eindresultaat. 

   

  Die passie, dat gevoel dat de klant zoekt, die emotie, dat kan je niet via een dealernetwerk doen. Onmogelijk. Daarom leveren wij direct aan de klant zodat we weten aan wie we leveren en wat er nodig is om van de bestelling een succes te maken.

   

  Wij gaan voor 5 sterren reviews. Streven altijd naar een 100% klanttevredenheid met als bonus, de verwachtingen van de klant overtreffen.  Misschien is dat wel het geheim van onze marketing…

   

  Naast de vele tevreden particuliere opdrachtgevers zijn we ook trots op het resultaat bij onze zakelijke klanten.

   

   

  Over Vincent:

  Kent u het nog: Ministeck? Als klein kind, geobsedeerd priegelend met de kleine plastic bouwsteentjes en af en toe bloederige vingertjes, had ik nooit kunnen bedenken waar dat ooit toe zou leiden…

   

  Al vroeg was ik ondernemer. Ik had m’n best gedaan om voor een baas te werken (3 keer zelfs) maar dat bleek geen succes. Mijn collega’s waren gemiddeld twee, drie keer zo oud dan ik en mijn frisse ideeën werden niet bepaald toegejuicht. “We doen het al jaren zo, dus bemoei je er niet mee.”  Bah, bah, dat was nou net tegen mijn gevoel in.  Gelukkig kon ik in mijn eigen onderneming(kje) al mijn creativiteit en ideeën kwijt. Het voelde als een vakantie die nooit op zou houden. 

   

  Na een succesvolle media carrière (uitgeverij, drukkerij, reclamebureau) startte ik in 2003 met de verkoop van tegels en mozaïek. Tegels vond ik niet zo interessant. Mozaïek, met name glasmozaïek daarentegen, had mijn complete aandacht. 

   

  In onze webshop en showroom boden wij een mega keuze in allerlei soorten mozaïek geleverd door diverse fabrikanten. Weer had ik frisse ideeën maar ook nu weer was het lastig die door de grote fabrikanten uit te laten voeren. Dan maar zélf fabrikant worden! Dat idee ontstond in 2008. Na een jaar van voorbereidingen startten we in 2009 Milovito hand crafted glass mosaic.

   

  Mijn doel: de Armani onder de tegel/mozaïekbedrijven worden. Tijdloos, stylish, Haute Couture in uitsluitend 20 en 10mm glasmozaïek én volledig maatwerk. Nu konden we los gaan! En dat deden we!

   

  Omdat onze voorraad uitsluitend uit losse tegeltjes in bulk bestaat konden we iedere klant maatwerk leveren. Geen overschot meer en daarmee de klant onnodig geld over de balk laten gooien.

   

  Inmiddels hebben we duizenden klanten blij gemaakt met ons glasmozaïek. Van toiletmuurtjes tot kunst, van zwembaden met bijzondere designs tot het langste fotomozaïek (zover wij weten) in een tunnel in Wassenaar.

   

  Particuliere klanten genieten bij ons 100% discretie. Bedrijven en instellingen mogen we echter wel met naam noemen. We zijn dan ook trots dat we hebben geleverd aan o.a. Van der Valk Hotels, Red Bull, Gemeente Wassenaar, Beemster Kaas, Heineken, Center Parcs, Oceanco Yachts, waarbij wij meestal ook de installatie voor ons rekening namen.

   

   

  Over Marion:

  Wie is Marion… tjsa mij kan je niet in een hokje proppen. Ik ben compleet out of the box! 

   

  Als kind kon je mij niet blijer maken dan met een partij stiften en grote witte vellen papier.  Uren kon ik mij zo vermaken in mijn eigen fantasie wereld. De stiften en vellen wit papier werden later ingeruild voor maagdelijk vlees. Ik ging tatoeëren, wat een avontuur was dat. 

   

  Via een opleiding tot allround permanente make-up artieste rolde ik zo het tattoo vak in.  Fantastisch vond ik dat! De wensen aanhoren en dan iets persoonlijks te mogen ontwerpen. Ik vond dat een eer.  Tekenen en kleuren op levend canvas. Dat levende canvas wat dan weer piepte: “Je zei dat je bijna klaar was?!”

   

  Het tatoeëren was voor mij een ontspanning naast mijn baan als Order Operation Manager Benelux voor General Electric Healthcare. Design en kleuren hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Net als spiritualiteit, edelstenen en gezondheid. 

   

  En toen ontmoete ik Vincent… Hoe geweldig was het dat hij een creatief bedrijf heeft. Ik begon mee te helpen, klanten te ontmoeten en langzaam aan rolde ik zijn bedrijf in.  Fantastisch!

   

  Na verloop van tijd zegde ik mijn corporate baan op om me volledig te storten op glasmozaïek. Het is geweldig om via glasmozaïek voor onze klanten hun dromen te realiseren. Het is de ultieme expressie van onze klanten. Glasmozaïek bepaalt de sfeer, de energie van een ruimte. Mensen daarmee blij maken, dáár word ik blij van!

  Vincent en Marion Milovito

  Vincent & Marion Milovito, 2 zielen één passie.

  Wilt u onze brochure downloaden? Klik hier!

  Neem de fast track naar onze favorieten. Klik hier!

  Natalie: “We waren op slag verliefd op de mooie kleuren van de Aubergine & Bronze”

  “Tijdens de verbouwing van je huis ben je op zoek naar mooie spullen die niet standaard zijn, maar exclusief. Na veel Googelen kwamen we bij Milovito terecht.

  Door de mooie voorbeelden online hebben we eerst een proefstukje besteld. We waren op slag verliefd op de mooie kleuren Aubergine & Bronze. Dit moest het echt gaan worden. Vooral met onze houtskool zwarte muren komen de kleuren heel mooi uit.” Lees hier verder.

   

   

  Noushin & Teunis Jan: “Wij waren op zoek naar een eye-catcher en elegance in onze nieuw te realiseren badkamer.

  “Na wat zoekwerk op internet kwamen wij de internetsite van Milovito tegen. En wat wij daar zagen, sprak ons heel erg aan. Geen standaardkleurtjes, geen eenheidsworst; precies wat wij in onze badkamer willen.

  Het eerste telefonisch contact gaf direct een goed en warm gevoel. Alsof je na een tijdje weer met oude vrienden in contact bent gekomen. Ook werd van beide zijden direct duidelijk wat de wens is en wat geleverd kan worden.” Lees hier verder.

   

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Eindelijk!!! Na letterlijk stad en land te hebben afgereisd, heb ik gevonden wat ik zocht: betoverend, waanzinnig mooi mozaïek! Dít vind je niet in de sanitairwinkel of tegelhandel; dít is gewoon kunst!
  Opstaan is een feestje geworden, omdat ik dan weer mag douchen in mijn eigen wellness-badkamer. Wát een gevoel van luxe!
  Ik loop de badkamer in en de zon schijnt recht op het mozaïek. Omdat het van glas is, glinsteren de kleuren mij tegemoet; schitterende oliekleuren, paars, koper, roze, turquoise….. Lees hier verder.

   

  Lees hier meer reviews.

  Wilt u contact met ons opnemen, vul dan hieronder het formulier in of bel ons op +31(0)650222266.

   Translate