Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  About us

  Over ons

  In 2003 starten wij de eerste webshop in Nederland en België voor online verkoop van mozaiek tegels.

   

  In 2004 bleek een showroom noodzakelijk om de online aanbiedingen offline te kunnen bekijken. De eenvoudige showroom bleek de uitkomst te bieden om klanten beter te helpen. In de jaren erna volgden steeds meer webshops met een vergelijkbaar assortiment.

   

  In 2008 was de markt dusdanig veranderd en de keuze nog steeds beperkt tot kant-en-klare producten. Daarom werd gezocht naar een vernieuwend concept.

   

  In juni 2009 werd Milovito glass mosaic als Brand gelanceerd op de 100% Design Beurs in de voormalige Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het uitgangspunt was: keuzevrijheid. Keuzevrijheid in kleur, vorm, voeg. Al snel bleek dit een gouden greep. Opdrachtgevers daagden ons uit om hun dromen werkelijkheid te laten worden. En dat was precies wat wij voor ogen hadden.

   

  Om de kwaliteit die wij hoog in het vaandel hebben te kunnen waarborgen werd in 2012 de stap gezet naar een eigen installatie service. Milovito Projects was geboren. Opdrachtgevers konden nu vertrouwen op één partij met één doel n.l. de mooiste mozaïekprojecten realiseren.

   

  Ook haalde Milovito in dat jaar haar eerste Europese aanbesteding binnen in de vorm van twee 130 meter lange foto mozaïeken in een fietstunnel in Wassenaar.  Deze fietstunnel die onder de drukke N44 door loopt kreeg het predicaat “Mooiste tunnel van Nederland” mee. Een hele eer!

   

  In september 2018 is er een unieke samenwerking ontstaan onder de naam Milovito Dream Pools.

   

  7 Ondernemers met één gezamenlijk doel: De mooiste zwembaden en wellness van de wereld ontwerpen, realiseren en onderhouden. Hier kunt u een kijkje nemen.

   

  Tegenwoordig ontvangen wij geen potentiële klanten meer in een showroom maar virtueel via FaceTime of WhatsApp video. Dat werkt prima gezien de vele projecten die hieruit voort zijn gekomen.

   

  Wat is uw project? Laat het ons weten!

  2 Ondernemers met één passie: glasmozaïek in al zijn pracht ontwerpen en produceren voor happy clients.