Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Onze mooiste mozaiek mixen
  Onze mooiste mozaiek mixen
  Samples per post thuisgestuurd

  Mozaiek mix van Milovito. Wat is daar anders aan dan bij die van de bouwmarkt of tegelhandel?

  Een Mozaiek mix gemaakt van losse tegeltjes. Doordat wij losse tegeltjes in bulk op voorraad houden kunnen wij vrijwel iedere denkbare mozaiek mix maken. Zowel in tegeltjes van 20 x 20 x 4 als 10 x 10 x 4 mm.

  De mozaiek mix plakken wij op papier voor een professionele en perfecte installatie.

   

  Waarom mozaiek op papier en niet op een matje?

  Bij het plaatsen van mozaiek tegels zul je merken dat wanden en vloeren niet maatvast zijn. Door het insnijden van het papier kunnen kleine maatverschillen worden opgevangen. Hierdoor wordt het maatverschil onzichtbaar en hoeft de specialist geen tegeltjes te snijden of te knippen. Dit is niet mogelijk met mozaïek op een matje, of in ieder geval zeer lastig. Daarbij beschadigt de installateur dan de (waterdichte) ondergrond.

  Anders gezegd: Dit is de professionele manier van plaatsen en de enige wijze die tot een prachtig resultaat leidt.

   

  De invloed van licht op uw mozaiek mix.

  Wij hebben bewust gekozen voor fotoÔÇÖs met een duidelijke belichting . Zo ervaart u een mozaiek mix straks ook. Licht van boven en schaduwen beneden.

  Glasmozaïek reageert sterk op licht. De vele duizenden tegeltjes liggen niet allemaal even vlak waardoor er een levendig lichtspel ontstaat.

  De voeg speelt hier ook een belangrijke rol: Hij moet de tegeltjes verbinden. Fysiek maar ook qua kleur en tint. Helaas zie je vaak dat er een contrasterende voeg wordt gebruikt. De voeg valt dan vooral op en de nuance verschillen van de tegeltjes worden overbelicht en zijn amper zichtbaar.

  Enkele van de mooiste mozaiek mixen die wij hebben gemaakt kunt u hieronder vinden. U kunt deze mozaiek mixen direct bestellen.

  Wilt u een persoonlijke mix laten samenstellen, stuur ons dan een berichtje. Dit kan snel via het contactformulier maar ook via info@milovito.nl. Bellen of Appen kan ook.

  Moodboard

  Het visualiseren van uw idee├źn is een bewezen methode om tot een goed eindresultaat te komen dus ons advies een moodboard te maken. Hier: kunt u zien hoe u dat aanpakt.

  Mozaiek mix voor uw badkamer, toilet, keuken, zwembad of anderszins.

  Milovito maakt al vele jaren topkwaliteit mixen, patronen en afbeeldingen met verfijnd glasmozaïek. Iedere toepassing kent zijn eigen eisen. Zo kijk je bij een toilet, badkamer of keuken naar details, terwijl je bij een zwembad vooral hoge eisen stelt aan waterdichtheid en levensduur onder alle weersomstandigheden.

  Glasmozaïek van Milovito is 100% kleurecht, maatvast en wordt met de meeste zorg geproduceerd. Gaat u voor kwaliteit en exclusiviteit dan zijn wij uw partij.

  De aankoop van glasmoza├»ek doet u natuurlijk om er jaren lang plezier van te hebben. Wanneer u bij ons uw mozaiek aankoopt, dan kunt u een beroep doen op onze uitgebreide technische kennis. Die begint al bij het ÔÇťscreenenÔÇŁ van uw tegelzetter, indien u die u hebt gevonden.  In een kort gesprek kunnen wij bepalen of de persoon kennis van zaken en voldoende ervaring heeft om uw mozaiek perfect te installeren.

  Dit wordt vaak onderschat, maar gelooft u mij, wij krijgen wekelijks dramatische beelden doorgestuurd van mozaiek dat, om het maar plat te zeggen: ÔÇťverkrachtÔÇŁ is. Kijk (en huivert) u zelf maar.

  Om dit soort dramaÔÇÖs te voorkomen begeleiden wij de installatie van het glasmoza├»ek op afstand. Kosteloos!

  Hoe mozaïek NIET te plaatsen.

  mozaiek tegels slecht gevoegd

  Foto 1

  Onze klant die zo enthousiast was over haar keuze van deze mix. Nadat de tegelzetter klaar was kregen we haar huilend aan de telefoon. Mozaïek voegen met epoxy is werk voor de professional, niet voor een beunhaas. De rest van het mozaïek was ook superslecht geplaatst.

   

  Foto 2

  Het kitten van de hoeken dient met zorg te worden uitgevoerd anders krijg je dit resultaat. Vermijd het knippen of snijden van de tegeltjes door de ondergrond op tegelmaat voor te bereiden.

   

  Foto 3

  Onkunde ten top! Mozaïek ondersteboven geplakt, voegen komen niet overeen en voeg slordig afgewerkt.

  Ik hoop dat ik u niet teveel heb afschrikt met bovenstaande beelden maar bewust hebt gemaakt dat u goed moet opletten wie u het mozaïek laat installeren.

  Wanneer u kiest voor glasmozaïek van Milovito, kunt u automatisch rekenen op uitstekende service en uitmuntende ondersteuning voor de tegelzetter die het mozaïek gaat plaatsen. Het is uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de tegelzetter om het mozaïek zo mooi te plaatsen dat u jarenlang, iedere dag, weer blij wordt van uw investering.

  Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

  Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

  Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

  Translate