Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Noushin & Teunis Jan: “Geen standaardkleurtjes, geen eenheidsworst; precies wat wij in onze badkamer willen…”

  Wij waren op zoek naar een eye-catcher en elegance in onze nieuw te realiseren badkamer. Na wat zoekwerk op internet kwamen wij de internetsite van Milovito tegen. En wat wij daar zagen, sprak ons heel erg aan. Geen standaardkleurtjes, geen eenheidsworst; precies wat wij in onze badkamer willen.
  Het eerste telefonisch contact gaf direct een goed en warm gevoel. Alsof je na een tijdje weer met oude vrienden in contact bent gekomen. Ook werd van beide zijden direct duidelijk wat de wens is en wat geleverd kan worden.
  Hierna zijn er nog wat kortere gesprekjes geweest, en zijn wij uiteindelijk “op bezoek” geweest bij Vincent en Marion. Waarvan we dachten dat het een uurtje in beslag zou nemen, werd uiteindelijk een heel gezellig samenzijn van een uur of 2,5 waarin ook de mooie gedachte achter Milovito aan bod kwam.
  Tijdens dit bezoek zagen wij onze wens werkelijkheid worden in de vorm van het sample dat voor ons werd gemaakt.
  De bestelling is nu geplaatst en we kunnen niet wachten om deze schoonheid in onze badkamer te zien worden aangebracht. Zodra alles is geplaatst, zorgen we voor een mooie foto.

  Liefs,
  Noushin & Teunis Jan

  Andere klanten vertellen

  Jessica Wijsenbeek: Rood kleur verloop mozaïek tegels

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Annika: “Een spirituele badkamer dankzij de tegeltjes van Milovito”

  Translate