Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Natalie: “We waren op slag verliefd op de mooie kleuren Aubergine & Bronze”

  mozaiektegels aubergine brons nis

  Subtiele 10 mm tegeltjes “Aubergine & Bronze” in nis verwerkt.

  Tijdens de verbouwing van je huis ben je op zoek naar mooie spullen die niet standaard zijn, maar exclusief. Na veel Googelen kwamen we bij Milovito terecht.
   
  Door de mooie voorbeelden online hebben we eerst een proefstukje besteld. We waren op slag verliefd op de mooie kleuren Aubergine & Bronze. Dit moest het echt gaan worden. Vooral met onze houtskool zwarte muren komen de kleuren heel mooi uit.
   
  We hebben het gebruikt in de nisjes van de badkamer en achter het toilet. Mensen die komen kijken zijn ook echt onder indruk van het mozaïek en het resultaat.
   
  Vincent en Marion zijn erg betrokken bij het proces en weten uit ervaring dat het plaatsen van glasmozaïek een kunst is en dat niet iedereen dit kan doen. Ze houden dan ook zeker een vinger aan de pols. Het is erg prettig dat ze ook makkelijk te benaderen zijn als je vragen hebt. Bij de keuze van de kleur voeg hebben ze gewoon even een voorbeeld gemaakt om te zien of het daadwerkelijk ook echt wat lijkt. Echt super!
   
  Elke dag word ik blij als ik de badkamer binnenloop. Het is heerlijk genieten! Bedankt voor jullie service en betrokkenheid.
   
  Groetjes Natalie