Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mozaïek portret
  Mozaïek portretten

  Mozaïek portretten

  (Klik op een foto om het hele plaatje te zien)

  Mozaiek portretten

  Een portret in glasmozaïek is een eyecatcher in ieder interieur. Milovito combineert pixels met glasmozaïek en maakt op die wijze de mooiste afbeeldingen.

   

  Door de verschillende kleurnuances van de mozaïektegels kunnen zowel zachte verlopen als scherpe contrasten worden gemaakt. Zo ontstaat kunst van glasmozaïek: eternal painting.

  Portret van mozaiek

   

  Milovito heeft een aantal bijzondere personen opgenomen in de vaste collectie mozaïekportretten, zoals enkele muzikanten. Het mozaïekportret van Emma Hewitt is gemaakt van 112.500 glasmozaïektegels met de volgende maten: 2.500 mm (h) x 5.000 mm (b). Er zijn glasmozaïektegels van 10 x 10 mm gebruikt. Zie hier het resultaat.

   

  Naast deze bijzondere personen kan ontwerpstudio Milovito elk ander gewenst portret vertalen in mozaïek. De mozaïekuitvoering van portretten wordt op maat ontworpen in de kleurstelling naar wens. Hiermee maakt u een kale wand stijlvol en uniek. Omdat glasmozaïek uv-bestendig is verkleuren de portretten nooit.

   

  Een persoonlijk portret omzetten in een stijlvolle mozaïeken afbeelding? Graag bespreken we de mogelijkheden met u, maak vrijblijvend een afspraak.

  Translate