Mozaïek patronen
Mozaiek patronen

Mozaïek patronen

Door de vrijheid van keuze in vorm en kleur zijn allerlei mozaïek patronen leverbaar. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van leverbare mozaïek patronen. Deze zijn in iedere denkbare kleurcombinatie te bestellen. Geef uw wand of vloer een uniek mozaïek patroon dat een Wow-effect geeft. Een statement in stijl!

Een kant-en-klaar mozaïek patroon maar wel in uw favoriete kleurstelling.

Hieronder treft u enkele patronen aan die wij hebben ontworpen en uitgevoerd in één of meerdere projecten. Deze patronen kunt u  in iedere kleurstelling bestellen. Daarbij kunt u de maat opgeven die u nodig heeft zodat wij precies op maat kunnen leveren en u niets teveel hoeft te bestellen.

Voor u speciaal ontworpen: een bespoke mozaïek patroon.

Ieder mens is anders en ieder heeft zo z’n voorkeuren. Heeft u een idee voor een patroon dat u in glasmozaïek verwerkt zou willen zien? Geen uitdaging te groot voor de mensen in onze Design Studio. Zij weten precies wat er mogelijk is en leveren keer op keer bijzonder werk af.

Laat ons weten wat u zoekt.

Stop met eindeloos zoeken naar wat wellicht niet bestaat. Stuur ons een berichtje en u krijgt snel een reactie van ons terug.

Wij vernemen graag van u.

Stuur een bestand mee: