Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mozaïek patronen
  Mozaiek patronen

  Mozaïek patronen

  Door de vrijheid van keuze in vorm en kleur zijn allerlei mozaiek patronen leverbaar. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van leverbare mozaiek patronen. Deze zijn in iedere denkbare kleurcombinatie te bestellen. Geef uw wand of vloer een uniek mozaiek patroon dat een Wow-effect geeft. Een statement in stijl waar u nog jaren plezier van heeft.

   

  Een kant-en-klaar mozaiek patroon maar wel in uw favoriete kleurstelling.

  Hieronder treft u enkele patronen aan die wij hebben ontworpen en uitgevoerd in één of meerdere projecten. Deze patronen kunt u  in iedere kleurstelling bestellen. Daarbij kunt u de maat opgeven die u nodig heeft zodat wij precies op maat kunnen leveren en u niets teveel hoeft te bestellen.

   

  Voor u speciaal ontworpen: een bespoke mozaiek patroon.

  Ieder mens is anders en ieder heeft zo z’n voorkeuren. Heeft u een idee voor een patroon dat u in glasmozaïek verwerkt zou willen zien? Geen uitdaging te groot voor de mensen in onze Design Studio. Zij weten precies wat er mogelijk is en leveren keer op keer bijzonder werk af.

   

  Mozaiek patroon in badkamer, keuken of toilet.

  In vrijwel iedere ruimte is een mozaiek patroon toe te passen. Op de wand maar op de vloer is ook mogelijk. U kunt kiezen uit méér dan 100 kleuren tegeltjes van 10 mm en méér dan 150 kleuren in tegeltjes van 20 mm.

  Laat ons weten wat u zoekt.

  Stuur ons een berichtje en u krijgt snel een reactie van ons terug.

  Wij vernemen graag van u.

   Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

   Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

   Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

   Translate