Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mozaïek kunst
  Mosaic Art

  Mozaiek kunst

  Mozaiek kunst: onze kleine mozaïektegeltjes van slechts 1cm bij 1cm lenen zich uitstekend voor mozaïek kunst zoals portretten maar ook andere afbeeldingen kunnen geschikt zijn. Met behulp van speciaal hiervoor geschreven software zetten wij uw aangeleverde foto om in een mozaïek kunstwerk van duizenden gekleurde glazen tegeltjes die afkomstig zijn uit onze collectie glasmozaïek.

  Het op de juiste plek leggen van de tegeltjes is uiterst zorgvuldig werk. Ons vakkundige personeel maakt er mozaïekkunst van. Details werken zij handmatig af en na een laatste check is uw kunstwerk van mozaïek klaar.

  Mozaiek kunst aan de muur

  Al in de Griekse en Romeinse tijd werd mozaïekkunst vervaardigd. Veel voorbeelden uit die tijd laten mozaïek op de vloer zien. Wij maken mozaïekkunst voor aan de muur of in een lijst. Doordat wij met vierkante tegeltjes van mozaïekglas werken, zijn veel kleurnuances mogelijk. Van zachte verlopen tot scherpe contrasten. Bovendien zijn de mozaïektegeltjes uv-bestendig en verkleuren niet. Welke kunst wilt u aan uw wand? Een foto van uw kinderen? Van uw trouwe huisdier? Uw bedrijf? Of een spirituele afbeelding? In principe is alles mogelijk als het gaat om glasmozaïek aan de muur. Een mozaïekkunstwerk aan de muur heeft een minimale afmeting van 100 cm bij 100 cm. Uw favoriete afbeelding in glasmozaïek kan natuurlijk ook in een lijst worden vormgegeven.

  Prijzen

  De afgelopen jaren hebben wij veel mozaïekkunst gemaakt: kunstwerken van glasmozaïek, mozaïekpatronen, portretten van mozaïek en meer. Omdat elk mozaïek op maat wordt gemaakt, zijn de prijzen niet standaard.

   

  Bent u enthousiast geworden en wilt u ook zo’n bijzonder mozaïek kunstwerk aan de muur? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met u op.

   

  Mozaiek kunst badkamer

   Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

   Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

   Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

   Translate