Onze mooiste mozaiek mixen
Samples per post thuisgestuurd
Onze mooiste mozaiek mixen
Samples per post thuisgestuurd

Bestel Milovito glasmozaïek met flink voordeel!

Wanneer u op een van de mozaïek mixen klikt krijgt u een overzicht van de prijzen voor dat mozaïek.

U ontvangt nu een aantrekkelijke korting wanneer u kiest voor een levertijd van 4, 12 of 24 weken.

* Weet u nog niet precies hoeveel moza├»ek u nodig heeft? Geen probleem. Bestel wat u d├ęnkt nodig te hebben. In de eindafrekening wordt het verschil tussen de bestelling en de werkelijke levering naar onder of boven verrekend.

De mooiste mozaïek mixen. U vindt ze hier. Zoniet, dan maken we die voor u!

Klik op de mix foto’s voor meer informatie en om de bestelpagina te bezoeken.

Mozaiek mix van Milovito. Wat is daar anders aan dan bij die van de bouwmarkt of tegelhandel?

Een Mozaiek mix gemaakt van losse tegeltjes. Doordat wij losse tegeltjes in bulk op voorraad houden kunnen wij vrijwel iedere denkbare mozaiek mix maken. Zowel in tegeltjes van 20 x 20 x 4 als 10 x 10 x 4 mm.

De mozaiek mix plakken wij op papier voor een professionele en perfecte installatie.

 

Waarom mozaiek op papier en niet op een matje?

Bij het plaatsen van mozaiek tegels zul je merken dat wanden en vloeren niet maatvast zijn. Door het insnijden van het papier kunnen kleine maatverschillen worden opgevangen. Hierdoor wordt het maatverschil onzichtbaar en hoeft de specialist geen tegeltjes te snijden of te knippen. Dit is niet mogelijk met mozaïek op een matje, of in ieder geval zeer lastig. Daarbij beschadigt de installateur dan de (waterdichte) ondergrond.

Anders gezegd: Dit is de professionele manier van plaatsen en de enige wijze die tot een prachtig resultaat leidt.

 

De invloed van licht op uw mozaiek mix.

Wij hebben bewust gekozen voor fotoÔÇÖs met een duidelijke belichting . Zo ervaart u een mozaiek mix straks ook. Licht van boven en schaduwen beneden.

Glasmozaïek reageert sterk op licht. De vele duizenden tegeltjes liggen niet allemaal even vlak waardoor er een levendig lichtspel ontstaat.

De voeg speelt hier ook een belangrijke rol: Hij moet de tegeltjes verbinden. Fysiek maar ook qua kleur en tint. Helaas zie je vaak dat er een contrasterende voeg wordt gebruikt. De voeg valt dan vooral op en de nuance verschillen van de tegeltjes worden overbelicht en zijn amper zichtbaar.

Enkele van de mooiste mozaiek mixen die wij hebben gemaakt kunt u hieronder vinden. U kunt deze mozaiek mixen direct bestellen.

Wilt u een persoonlijke mix laten samenstellen, stuur ons dan een berichtje. Dit kan snel via het contactformulier maar ook via info@milovito.nl. Bellen of Appen kan ook.

Moad board

Het visualiseren van uw ideeen is een bewezen methode om tot een goed eindresultaat te komen dus ons advies een moadboard te maken. Hier: kunt u zien hoe u dat aanpakt.

Mozaiek mix voor uw badkamer, toilet, keuken, zwembad of anderszins.

Milovito maakt al vele jaren topkwaliteit mixen, patronen en afbeeldingen met verfijnd glasmozaïek. Iedere toepassing kent zijn eigen eisen. Zo kijk je bij een toilet, badkamer of keuken naar details, terwijl je bij een zwembad vooral hoge eisen stelt aan waterdichtheid en levensduur onder alle weersomstandigheden.

Glasmozaïek van Milovito is 100% kleurecht, maatvast en wordt met de meeste zorg geproduceerd. Gaat u voor kwaliteit en exclusiviteit dan zijn wij uw partij.

De aankoop van glasmoza├»ek doet u natuurlijk om er jaren lang plezier van te hebben. Wanneer u bij ons uw mozaiek aankoopt, dan kunt u een beroep doen op onze uitgebreide technische kennis. Die begint al bij het “screenen” van uw tegelzetter, indien u die u hebt gevonden.┬á In een kort gesprek kunnen wij bepalen of de persoon kennis van zaken en voldoende ervaring heeft om uw mozaiek perfect te installeren.

Dit wordt vaak onderschat, maar gelooft u mij, wij krijgen wekelijks dramatische beelden doorgestuurd van mozaiek dat, om het maar plat te zeggen: “verkracht” is. Kijk (en huivert) u zelf maar.

Om dit soort drama’s te voorkomen begeleiden wij de installatie van het glasmoza├»ek op afstand. Kosteloos!

Hoe mozaïek NIET te plakken.

mozaiek tegels slecht gevoegd

Foto 1

Onze klant die zo enthousiast was over haar keuze van deze mix. Nadat de tegelzetter klaar was kregen we haar huilend aan de telefoon. Mozaïek voegen met epoxy is werk voor de professional, niet voor een beunhaas. De rest van het mozaïek was ook superslecht geplaatst.

 

Foto 2

Het kitten van de hoeken dient met zorg te worden uitgevoerd anders krijfg je dit resultaat. Vermijd het knippen of snijden van de tegeltjes door de ondergrond op tegelmaat voor te bereiden.

 

Foto 3

Onkunde ten top! Mozaïek ondersteboven geplakt, voegen komen niet overeen en voeg slordig afgewerkt.

Ik hoop dat ik u niet teveel heb afschrikt met bovenstaande beelden maar bewust hebt gemaakt dat u goed moet opletten wie u het mozaïek laat installeren.

Bij twijfel, contact ons.

Mozaïek samples bestellen.

U kunt mozaïek mix samples bestellen voor 7,50 per stuk + 4,95 verzendkosten.

Samples met goud kosten 10,-. Dit is inclusief 1 gouden tegeltje bij 20 mm mozaïek en 2 tegeltjes bij 10 mm mozaïek.

Hiermee weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Binnen 2-3 dagen kunt u ue bestelde sample in de post ontvangen.

U kunt samples eenvoudig bestellen door op een mix op deze pagina te klikken en uw gegevens invullen . Na ontvangst van uw betaling heeft u binnen enkele dagen het mozaïek in eigen handen. Bekijk het sample of samples bij verschillende licht situaties en stel je voor de effecten die je zult ervaren op een hele wand!

Hieronder kunt u doorgeven welke samples u wilt ontvangen.

  Naam:  Adres:  Contactgegevens:

  Toepassing mozaïek:

  Mozaïek sample:

  Opmerkingen:

  Een sample kost 7,50. De verzendkosten zijn 4,95. U kunt dit overmaken op bankrekening
  IBAN: NL47 INGB 0007 6086 30 - BIC: INGBNL2A t.g.v. Milovito bespoke glass mosaic.