Een Boeddha in mozaiek tegeltjes
Een bijzonder cadeau voor uzelf met een rustgevend karakter.

Spiritueel Boeddha mozaïek

Je hoeft geen Boeddhist te zijn om een Boeddha mozaïek in huis te hebben. Het inspireert, laat je nadenken en geeft je antwoorden.
Met een Boeddha mozaïek op een wand in uw wellness of badkamer zult u niet direct verlicht zijn maar u kunt niet om hem/haar heen. Een ieder die de ruimte betreedt zal direct aangetrokken worden door het beeld.

Past een zoiets wel in mijn huis? Omdat wij altijd kijken naar de beschikbare ruimte en het beschikbare budget is het antwoord in veel gevallen ja! Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van afgeronde projecten. Al deze projecten begonnen met de vragen; past het wel, staat het wel of ben ik hier niet snel op uitgekeken.

Omdat wij intensief contact met de klant houden tijdens het proces van ontwerpen, productie, aanpassingen, installatie en ook daarna weten wij dat klanten alleen maar enthousiaster worden naar mate de beeltenis langer in hun leven is. Verhalen als “mijn kinderen willen alleen nog maar tanden poetsen naast Boeddha” en “Mijn kinderen groeien op met Boeddha” zijn prachtig om te horen.

Ik zou ook graag een Boeddha van mozaiek op mijn muur willen, hoe pak ik dat aan?

U ziet een aantal voorbeelden op deze pagina. Spreekt er een tot uw verbeelding dan kan dat het uitgangspunt zijn. Wilt u een andere beeltenis in glasmozaïek laten vervaardigen? Dan begint het met een goede afbeelding. Mail ons als eerste deze afbeelding met de vraag “kan deze Boeddha omgezet worden in een mozaïek.” Geeft u ook de maten op van de muur die u daarvoor in gedachten heeft. U krijgt binnen 48 uur antwoord van ons.

Heeft u weinig tijd dan kunnen we per mail blijven communiceren en tot een plan van aanpak en voor ons een opdracht komen. Heeft u tijd om ons te bezoeken, dan gaan we samen met u bekijken wat de mooiste oplossing is.

Wat kost een Boeddha mozaiek?

Allereerst kijken wij naar de beschikbare ruimte. Meestal wordt binnenshuis gekozen voor onze kleine 10 mm tegeltjes. Met deze tegeltjes is een mooi detail mogelijk. Wilt u meer abstractie of staat de afbeelding ver genoeg van u af, zoals in een ruime wellness of buitenshuis dan kunnen 20 mm tegeltjes een goed alternatief bieden.

Ook kunt u kiezen voor een bijzondere achtergrond of een achtergrond van effen tegeltjes. Alles is mogelijk en alles heeft te maken met de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u direct laten weten wat het gaat kosten.