Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Een Boeddha van glasmozaïek, een investering in jezelf.
  Een Boeddha van glasmozaïek,
  een investering in jezelf.

  Klik op een foto om de hele scene te zien.

  Een Boeddha van glasmozaïek: kunst en bezinning.

  Een Boeddhawand van glasmozaïek in uw badkamer of wellness is niet alleen een mooi kunstobject maar is tevens ook dé plek om tot rust en bezinning te komen. De sprankeling van de glazen tegeltjes zijn een lust voor het oog. De warme kleuren geven je een geborgen gevoel. Even tot jezelf komen. Rust, tijd voor jezelf, meditatie, spanningen loslaten, “ik” tijd. Boeddha zet je aan het denken. Geeft je rust. Onze tegeltjes kunnen niet praten maar wij weten dat er hele gesprekken worden gevoerd tussen de tegeltjes aan de wand en de innerlijke mens.

   

  Wij maken Buddha’s van glasmozaïek geheel op de maat die u wenst maar minimaal 200 cm hoog. Dit omdat er anders te weinig pixels/tegeltjes overblijven om een mooi beeld te creëren. Afhankelijk van uw smaak, budget en ruimte, kunt u kiezen voor een Boeddha gemaakt van 20 mm of 10 mm tegeltjes. Met een effen achtergrond, een mix van diverse kleuren of een foto-achtergrond. Op de rechter foto is de Borobudur te zien, een boeddhistisch heiligdom op het Indonesische eiland Java.

   

  Het plaatsen van een Boeddha mozaïek wand.

  Voordat er een tegeltje op de wand geplakt wordt dient de wand 99,99% vlak te zijn. Dit is nodig omdat de tegeltjes iedere oneffenheid in de ondergrond verraden. Dat komt doordat de lijmdikte minimaal is. Strijklicht reflecteert op de glazen tegeltjes. Het zijn allemaal elementen die het beeld kunnen vertoren. Voor het plaatsen van een Boeddha mozaïek heb je een specialist nodig. Een vakman die ervaring heeft.

   

  Binnenkort kunt u online een Boeddha wand configureren zodat u snel een idee krijgt van de mogelijkheden en de prijzen.

   

  Een uitgebreide review van een klant beschrijft haar ervaring door de jaren heen. Wat betekent haar Boeddha mozaïek voor haar? Lees hier haar uitgebreide verhaal.

   

  Onze standaard levertijd is ca. 12-14 weken. Bestel  je 24 of 48 weken voor aflevering dan geven wij 15 of 30% korting op jouw Boeddha wand. 

   

  Weet je nog niet precies de maten? Geeft niets. Bij de eindcalculatie verrekenen we het verschil.

  Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

  Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

  Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

  Translate