Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Boeddha mozaïek
  Boeddha mozaïek

  Een Boeddha van glasmozaïek. Een gids voor het leven.

  Door de jaren heen hebben wij diverse Boeddha’s voor onze klanten gemaakt. Stuk voor stuk eyecatchers. Waarom kiest iemand voor een Boeddha als prominente afbeelding in hun in- of exterieur?

  Boeddha zegt niets maar toch zoveel. Boeddha laat je nadenken. Boeddha geeft je rust en kracht. Een zen moment en dat iedere dag weer.

   

  Een prachtige review van Annika beschrijft haar ervaring door de jaren heen. Wat betekent haar Boeddha mozaïek voor haar? Lees hier haar uitgebreide verhaal.

   

  Als je bezig bent met de invulling van je nieuwe badkamer, wellness of een andere ruimte en duurt het nog een tijdje voordat je aan het bestelmoment komt, dan is dit het moment om toe te slaan.

   

  Onze standaard levertijd is ca. 12-14 weken. Heb je 24 of 48 weken de tijd, dan krijg je van ons 15% of 30% reductie* op de aankoopprijs.

  * Wij vragen 50% aanbetaling.

  Weet je nog niet precies de maten? Geeft niets. Bij de eindcalculatie verrekenen we gewoon het verschil.

   

  Waarom? Omdat wij efficiënter onze voorraad losse tegeltjes kunnen inkopen en orders kunnen combineren als we dit ruim van tevoren kunnen plannen. Dat voordeel delen we graag met onze klanten. Win win 😃

   

  Heeft u vragen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten.

  Wilt u een Boeddha van glasmozaïek voor uw badkamerwand, wellness, woonkamer of waar dan ook? Maak hieronder een afspraak om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden met ons te bespreken. Of bel of app ons spontaan. Als we gelegenheid hebben staan we u direct te woord.