Mozaiek
Mozaïek in alle smaken.

Mozaiek

Een metamorfose met duurzame mozaïek designs geeft uw pand tot in lengte van jaren karakter. Milovito maakt mozaïek met oog voor exclusiviteit. Verbluffend, uniek en tijdloos. Oftewel, onderscheidende mozaïekkunst. Een interessante investering voor iedereen die passie heeft voor klasse en kwaliteit. Of u nu ondernemer of particulier bent.

Past een Boeddha van mozaïek wel in mijn huis? Omdat wij altijd kijken naar de beschikbare ruimte en het beschikbare budget is het antwoord in veel gevallen ja! Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden waarin een Boeddha is toegepast. Al deze projecten begonnen met de vragen; past het wel, staat het wel of ben ik hier niet snel op uitgekeken. Omdat wij intensief contact met de klant houden tijdens het proces van ontwerpen, productie, aanpassingen, installatie en ook daarna weten wij dat klanten alleen maar enthousiaster worden naar mate de Boeddha langer in hun leven is. Verhalen als “mijn kinderen willen alleen nog maar tanden poetsen naast Boeddha” en “Mijn kinderen groeien op met Boeddha” zijn prachtig om te horen.

Mozaiek design

Ervaring en oog voor detail zorgen ervoor dat onze designers telkens weer oogverblindende mozaïekcreaties leveren. Ook door u aangeleverde ontwerpen of foto’s kunnen worden omgetoverd in bijzonder mozaïekdesign. Met behulp van speciale software maken we van bijna iedere foto een mozaïekkunstwerk. In zwart wit, sepia of kleur. Bekijk voorbeelden.

Milovito = mozaiek

Na duizenden klanten advies gegeven te hebben over toepassingen met mozaïek in hun badkamer, toilet, keuken, zwembad, hammam, stoomcabine, grand café, club of hotel durven wij te zeggen dat Milovito tot de topbedrijven in de wereld van mozaïek behoort. Graag verzoeken wij u een afspraak te maken als u onze mozaïek showroom wilt bezoeken. Let op: U vindt bij ons geen sanitair of grote tegels. Wel heel veel kleine glazen tegeltjes in de mooiste kleuren.