Mozaiek naar uw persoonlijke smaak
Als kwaliteit en esthetiek voor u voorop staan
Mozaiek naar uw persoonlijke smaak
Als kwaliteit en esthetiek voor u voorop staan

Uw mozaiek keuze heeft een grote impact op de ruimte waar u het toepast. Daarom willen wij u graag helpen met deze keuze te maken.

Een metamorfose met mozaïek geeft uw pand tot in lengte van jaren karakter. Maar wat moet u kiezen? Milovito maakt mozaïek met oog voor exclusiviteit. Uniek en tijdloos. Oftewel, onderscheidende mozaïekkunst. Een interessante investering voor iedereen die passie heeft voor klasse en kwaliteit. Of u nu ondernemer of particulier bent.

Mozaiek design

Ervaring en oog voor detail zorgen ervoor dat onze designers telkens weer oogverblindende mozaïekcreaties leveren. Ook door u aangeleverde ontwerpen of foto’s kunnen worden omgetoverd in bijzonder mozaïekdesign. Met behulp van speciale software maken we van bijna iedere foto een mozaïekkunstwerk. In zwart wit, sepia of kleur. Bekijk voorbeelden.

Milovito = mozaiek

Na duizenden klanten advies gegeven te hebben over toepassingen met mozaïek in hun badkamer, toilet, keuken, zwembad, hammam, stoomcabine, grand café, club of hotel durven wij te zeggen dat Milovito tot de topbedrijven in de wereld van mozaïek behoort. Graag verzoeken wij u een afspraak te maken als u onze showroom wilt bezoeken. Let op: U vindt bij ons geen sanitair of grote tegels. Wel heel veel kleine glazen tegeltjes in de mooiste kleuren.

Mozaiekcollectie

goud gold glasmozaiek tegels mozaiek

Mozaiektegeltjes

De mozaïektegeltjes van Milovito Glasmozaïek. Met deze deze tegels worden al onze mozaïekcreaties opgebouwd. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten en in zeer breed scala aan kleuren. Bekijk hier de collectie en neem voor meer informatie contact met ons op.

Lees meer…

Mixen glasmozaiek

Milovito biedt een grote diversiteit aan mixen glasmozaïek die elke ruimte een bijzonder maken. De tegels zijn gemaakt van gekleurd glas, zijn UV-bestendig en bestand tegen water en reinigingsmiddelen. Wij zorgen voor een mix in de door u gewenste kleuren.

Lees meer…

Glass mosaic Emma Hewitt Waiting

Mozaiek portretten

Een portret in glasmozaïek is een eyecatcher in ieder interieur. Milovito combineert pixels met glasmozaïek en maakt op die wijze de mooiste afbeeldingen. Door de verschillende kleurnuances van de tegels kunnen zowel zachte verlopen als scherpe contrasten worden gemaakt.

Lees meer…

Prachtige glasmozaïek Boeddha wellness. De rust de sfeer..adembenemend. Op maat gemaakt met een Borobudur achtergrond achter de Boeddha.

Boeddha mozaïek

Je hoeft geen Boeddhist te zijn om een Boeddha in huis te hebben. Het inspireert, laat je nadenken en geeft je antwoorden. Een ieder die de ruimte betreedt zal direct aangetrokken worden door het indrukwekkende beeld in glasmozaïek. Een echte eyecatcher.

Lees meer…

Kunst in uw badkamer? Dat kan! In samenwerking met Ditty Ketting is deze achterwand gerealiseerd. Glasmozaïek gecombineerd met 24 karaats goud. KUNST!

Mozaiek kunst

Kleine mozaïektegeltjes van slechts 1cm bij 1cm lenen zich uitstekend voor kunst. Met behulp van speciaal hiervoor geschreven software zetten wij uw aangeleverde foto om in een mozaïekkunstwerk van duizenden gekleurde glazen tegeltjes die afkomstig zijn uit onze collectie.

Lees meer…

Delft Blue mosaic pattern circles bath

Mozaiek patronen

Door de vrijheid van keuze in vorm en kleur zijn allerlei mozaïek patronen leverbaar. Milovito heeft een aantal stijlvolle vaste patronen (te zien in onze showroom), maar u kunt ook een eigen patroon laten uitwerken door onze professionele designstudio.

Lees meer…