Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mozaiek naar uw persoonlijke smaak
  Als kwaliteit en esthetiek voor u voorop staan
  Mozaiek naar uw persoonlijke smaak
  Als kwaliteit en esthetiek voor u voorop staan

  Uw mozaiek keuze heeft een grote impact op de ruimte waar u het toepast. Daarom willen wij u graag helpen met deze keuze te maken.

  Mozaiek, vaak de eyecatcher in huis. Mozaiek is de meest luxe van afwerking waar tegelwerk nodig is. De ideale afwerking voor een vloer* of wand.  Een metamorfose met mozaiek geeft uw pand tot in lengte van jaren karakter.

   

  Maar wat moet ik kiezen?

  Milovito maakt mozaïek met oog voor exclusiviteit. Uniek en tijdloos. Een duurzame investering voor iedereen die passie heeft voor klasse en kwaliteit. Of u nu ondernemer of particulier bent.

  Mozaiek design

  Ervaring en oog voor detail zorgen ervoor dat onze designers telkens weer oogverblindende mozaïekcreaties leveren. Ook door u aangeleverde ontwerpen of foto’s kunnen worden omgetoverd in bijzonder mozaïekdesign. Met behulp van speciale software maken we van bijna iedere foto een mozaïekkunstwerk. In zwart wit, sepia of kleur. Bekijk hier voorbeelden.

  Milovito = mozaiek

  Na duizenden klanten advies gegeven te hebben over toepassingen met mozaïek in hun badkamer, toilet, keuken, zwembad, hammam, stoomcabine, grand café, club of hotel durven wij te zeggen dat Milovito tot de topbedrijven in de wereld van mozaïek behoort. Graag verzoeken wij u een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Let op: U vindt bij ons geen sanitair of grote tegels. Wel heel veel kleine glazen tegeltjes in de mooiste kleuren.

   

  Geïnteresseerd geraakt? Neemt u dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Appen of bellen kan ook (+31(0)650222266).

  Zwembaden met glasmozaïek

  Uw zwembad bekleed met glasmozaïek. Een duurzame investering.

   

  Bekijk onze projecten hier

  mozaiek tegels brons aubergine rose goud wandafwerking wandbekleding toiletideeen toilet inspiratie ontwerp badkamer glasmozaiek bespoke maatwerk badkamerinspiratie architect

  Mixen glasmozaiek

  Milovito biedt een grote diversiteit aan mixen glasmozaïek die elke ruimte een bijzonder maken. De tegels zijn gemaakt van gekleurd glas, zijn UV-bestendig en bestand tegen water en reinigingsmiddelen. Wij zorgen voor een mix in de door u gewenste kleuren.

  Lees meer…

  mozaiek portret Emma Hewitt
  test bijschrift

  Mozaiek portretten

  Een portret in glasmozaïek is een eyecatcher in ieder interieur. Milovito combineert pixels met glasmozaïek en maakt op die wijze de mooiste afbeeldingen. Door de verschillende kleurnuances van de tegels kunnen zowel zachte verlopen als scherpe contrasten worden gemaakt.

  Lees meer…

  Prachtige glasmozaïek Boeddha wellness. De rust de sfeer..adembenemend. Op maat gemaakt met een Borobudur achtergrond achter de Boeddha.

  Boeddha mozaïek

  Je hoeft geen Boeddhist te zijn om een Boeddha in huis te hebben. Het inspireert, laat je nadenken en geeft je antwoorden. Een ieder die de ruimte betreedt zal direct aangetrokken worden door het indrukwekkende beeld in glasmozaïek. Een echte eyecatcher.

  Lees meer…

  Kunst in uw badkamer? Dat kan! In samenwerking met Ditty Ketting is deze achterwand gerealiseerd. Glasmozaïek gecombineerd met 24 karaats goud. KUNST!

  Mozaiek kunst

  Kleine mozaïektegeltjes van slechts 1cm bij 1cm lenen zich uitstekend voor kunst. Met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde software zetten wij uw aangeleverde foto om in een mozaïekkunstwerk van duizenden gekleurde glazen tegeltjes die afkomstig zijn uit onze collectie.

  Lees meer…

  Delfts blauw mozaiek patroon

  Mozaiek patronen

  Door de vrijheid van keuze in vorm en kleur zijn allerlei mozaïek patronen leverbaar. Milovito heeft een aantal stijlvolle vaste patronen (te zien in onze showroom), maar u kunt ook een eigen patroon laten uitwerken door onze professionele designstudio.

  Lees meer…

   Translate