Stop dreaming. Call us.
Milovito Dream Pools®

A pool should reflect the personality of it’s owner. Shouldn’t it?

Who didn’t dream about owning a private pool? But when it’s time to make decisions about tiles, they appear to be very difficult. That’s when we come in. 

Milovito has 15 years of experience in finishing luxury pools with traditional glass mosaic. We did pools in private gardens, in skyscrapers, in basements, at beaches and on yachts. But, every new customer is a new journey. That’s the reason that we love our work so much. 

Please call us when you are ready to realize your dreams and let us make this journey together. (Or Whatsapp at your convenience.)

(This website is not yet translated into English. If you want to read more please use Google Translate.)

Uw eigen mozaiek zwembad. Een droom die werkelijkheid wordt…

Mozaïek in uw zwembad. Daarmee heeft u niet alleen de mooiste afwerking. Maar ook de meest duurzame afwerking te pakken. U  heeft er lang op moeten wachten. Evenals een kostbare investering.

Milovito is gespecialiseerd in de verwerking van mozaïek in zwembaden. Mozaïek, mits juist geplaatst en gevoegd, vormt een duurzame bekleding in uw zwembad. Mozaiek zwembad bekleding gaat minimaal 25  jaar mee. Aangenomen dat het vakkundig is geïnstalleerd.

Mozaiek zwembaden, keuze in kleuren én design.

Omdat wij geen voorraad houden van kant-en-klare producten kunnen wij voor ieder mozaiek zwembad een uniek mozaiek produceren. Dat maakt uw mozaïek zwembad dan ook gelijk persoonlijk! U kunt bij ons zélf met de tegeltjes “spelen”.

Zo kunt u uw eigen mix, patroon of bijzondere afbeelding samenstellen. Met de kleuren die u mooi vindt.

Het design van uw zwembad. Met mozaiek is bijna alles mogelijk.

Zoals u op onze website kunt zien is ons niets te gek. Zo werd een jongensdroom verwezenlijkt in een wellness kelder. Zwemmen in het mozaïek geld. Tijdens de ontwerpfase werd gekozen voor een trap in de hoek terwijl het 100 dollar biljet de gehele bodem moest bedekken. Zo ontstond de krul bij de trap. Daarmee werd dit zwembad nog spectaculairder.

De eigenaar vertelde ons later een mooi verhaal. Hij zei: Iedere ochtend voordat ik naar werk vertrekt zwem ik altijd eerst een paar baantjes. Het geeft mij energie. Niet alleen vanwege het brilliante $ 100 dollar biljet ontwerp met 3d-effect. Zeker ook omdat zijn droom als 10-jarig jochie was uitgekomen: Zwemmen in een eigen zwembad met een honderd dollar biljet op de bodem als hij later “groot” zou zijn. 

Wat is uw droom?

Milovito Dream Pools zijn vaak opvallend. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Over smaak valt niet te twisten. Om die reden luisteren wij altijd naar uw wensen. Want het gaat om uw droom zwembad. Daarom willen wij u graag beter willen leren kennen. Uw ideeën zijn voor ons de basis om een mozaiek samen te stellen dat uw zintuigen prikkelt en u laat ontspannen. verwachtingen overtreft. Daarbij verliezen wij uw budget niet uit het oog.

Mozaïek zwembad prijs

Drie woorden die vaak worden ingetypt bij Google. Om dan toch iets over prijzen te vermelden het volgende:

De prijs wordt bepaald door de volgende elementen:

  1. Om onafhankelijk te zijn van de weersinvloeden wordt een tent over het zwembad geplaatst (Indien het een buitenbad betreft). Verwarming of airconditioning zorgen vervolgens voor een constant klimaat. Dit is nodig om de lijm en voeg zijn maximale prestaties te geven.
  2. De ondergrond dient van beton te zijn. Dit beton moet worden voorbehandeld voordat het mozaïek kan worden geplaatst
  3. De locatie. Is deze ver van ons verwijderd? Is er een goede toegang?
  4. Het mozaïek zelf. Een eenvoudige mix of een patroon met goud er in verwerkt?
  5. De epoxyvoeg. Garandeert jarenlang onbekommerd zwemplezier.
  6. De installatie. Uiterst precies vormen vele duizenden tegeltjes één groot mozaïek. Zónder dat te zien is dat er matjes zijn geplakt. Om dit goed te doen moet de mozaïekspecialist geduld hebben. Aanbiedingen van tegelzetters die voor enkele tientjes per m2 uw bad komen betegelen kunt u het best naast u neerleggen. Een juiste installatie van het mozaïek kost tijd. Tijd die nodig is om er voor te zorgen dat u jarenlang onbezorgd van uw zwembad kunt genieten. Kijk hier voor meer informatie over het installeren van glasmozaïek.

Hoe je je kunt uitleven in mozaïek is te zien bij het zwembad van Hearst Castle.

U ziet dat de prijs van een mozaïek zwembad niet zo één, twee, drie te bepalen is. Voor meer informatie kunt ons telefonisch bereiken +31 24 642 18 18 of uw vraag stellen op ons contactformulier.

Laat de installatie aan vakmensen over.

Ons dochterbedrijf Milovito projects verzorgt een probleemloze installatie van uw mozaiek zwembad met oog voor detail. Het contact tussen aannemer, zwembadbouwer en u als klant speelt daar een grote rol in. Glasmozaïek is geen materiaal dat iedere tegelzetter kan verwerken. Met welke partij u ook wilt werken. Laat u overtuigen van hun vakmanschap.

Het begint met de ondergrond.

Voordat het mozaiek in uw zwembad wordt geplakt dient eerst het beton volgens richtlijnen te worden geprepareerd. Zo raden wij u aan eerst een waterkerende laag aan te laten brengen. Daarmee voorkomt u eventuele lekkage. Tevens beschermt deze laag uw mozaiek tegen mineralen die na verloop van tijd uit het beton door de voeg in uw zwembad komen. (Zie foto).

24 Karaats gouden tegeltjes. Het goud zit ingesloten (fusing) tussen twee glaslaagjes ingesloten. Geel goud of wit goud kan door uw gehele zwembad worden gemixed. Op de trap(pen) kunt u de sprankelende tegeltjes in lijnen aan laten brengen als markering.

Onverwoestbare voegen. Voor u op kleur gemaakt.

Wij werken uitsluitend met epoxy voegmateriaal. ook wel 2-componenten voeg genoemd. Epoxy is de sterkste voeg die er bestaat. Daarnaast is het op kleur te maken opdat de voeg samen met de tegeltjes één estetisch geheel wordt. Kijk hier voor een uitgebreide blog.

Wilt u de mogelijkheden graag met ons bespreken?

Via ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Daarnaast kunt u foto’s meesturen van uw project. Heeft u vragen die u graag eerst per telefoon wilt bespreken? Belt u ons dan op op +31 (0)24 642 18 18.

Bijzonder zwembad met mozaiek

Een volledige zwembad renovatie? Zelfs van een bouwvallig bassin maken wij met mozaïek in een paar weken tijd een bijzonder zwembad. Onze jarenlange ervaring en expertise in hoogwaardige afwerking van mozaïektegels in zwembaden in binnen en buitenland staan daarbij garant voor perfectie tot in detail. Lees hier meer over het renoveren van zwembaden.

Mozaïek zwembad referenties

Een frisse duik in een adembenemend zwembad, een zwembad dat de stoutste dromen overtreft, dat origineel en spectaculair is. Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijkheden van mozaïek. Een prachtig bassin ingelegd met de mooiste mozaïektegeltjes, fonkelend in het water door de schittering van het licht. Een zwembad van Milovito is een zwembad dat speelt met de zintuigen. Bekijk hier een renovatie project.