Mozaiek zwembad
Milovito is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere zwembaden.

MOZAIEK ZWEMBAD

Milovito is gespecialiseerd in de verwerking van mozaïek in zwembaden. Mozaïek, mits juist geplaatst en gevoegd, vormt een duurzame bekleding in uw zwembad. De mozaïek bekleding gaat gemiddeld 25 tot 30 jaar mee.

Mozaïek zwembad, keuze in kleuren

Omdat wij geen voorraad houden van kant-en-klare producten kunnen wij voor ieder zwembad een ander mozaïek produceren. Dat maakt uw zwembad dan ook gelijk uniek! U kunt in onze showroom zelf met de tegeltjes aan de slag. Zo kunt u uw eigen mix samenstellen met de kleuren die u mooi vindt.

Het design van uw zwembad. Met mozaiek is bijna alles mogelijk.

Onze design afdeling is in staat tot indrukwekkende prestaties. Zo werd een jongensdroom verwezenlijkt in een wellness kelder. Zwemmen in het mozaïek geld. Tijdens de ontwerpfase werd gekozen voor een trap in de hoek terwijl het 100 dollar biljet over de gehele bodem moest prijken. Zo ontstond de krul. Een creatieve oplossing waardoor het zwembad nog spectaculairder is geworden.

De installatie

Ons dochterbedrijf Milovito projects verzorgt een probleemloze installatie met oog voor detail. Het contact tussen aannemer, zwembadbouwer en u als klant speelt daar een grote rol in. Glasmozaïek is geen materiaal dat iedere tegelzetter kan verwerken. Het begint met de ondergrond.

Voordat het mozaïek in uw zwembad wordt geplakt dient eerst het beton volgens richtlijnen te worden geprepareerd. Zo raden wij een waterkerende laag aan om lekkage te voorkomen. Ook beschermt deze laag uw mozaïek tegen mineralen die na verloop van tijd uit het beton door de voeg in uw zwembad komen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze contact pagina of belt u met +31 (0)24 64 218 18. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wijchen.

Bijzonder zwembad met mozaiek

Een volledige zwembad renovatie? Zelfs van een bouwvallig bassin maken wij met mozaïek in een paar weken tijd een bijzonder zwembad. Onze jarenlange ervaring en expertise in hoogwaardige afwerking van mozaïektegels in zwembaden in binnen en buitenland staan daarbij garant voor perfectie tot in detail. Lees hier meer over het renoveren van zwembaden.

Mozaïek zwembad referenties

Een frisse duik in een adembenemend zwembad, een zwembad dat de stoutste dromen overtreft, dat origineel en spectaculair is. Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijkheden van mozaïek. Een prachtig bassin ingelegd met de mooiste mozaïektegeltjes, fonkelend in het water door de schittering van het licht. Een zwembad van Milovito is een zwembad dat speelt met de zintuigen. Bekijk hier een aantal afgeronde zwembadprojecten.

Zwembad met blauwmix
Zwembad met blauwmix
Wellness met glasmozaiek
Wellness met glasmozaiek
100 DOLLAR-ZWEMBAD
100 DOLLAR-ZWEMBAD
Boeddha zwembad in wellness kelder
Boeddha zwembad in wellness kelder
Glasmozaiek zwembad zwart goud
Glasmozaiek zwembad zwart goud