Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mozaiek zwembad
  een investering voor het leven
  Mozaiek zwembad
  een investering voor het leven

  Mozaiek zwembad: een eigen zwembad met mozaiek tegels afgewerkt. Van droom tot realisatie.

  Een eigen zwembad afgewerkt met prachtige mozaiek tegels. Wie wil dat niet? De wereld is aan het veranderen. We “hoeven” ineens niet meer zo ver weg. In plaats van verre reizen maken zullen we vaker kiezen voor ontspanning thuis. 

   

  Het vakantiegevoel gewoon bij u thuis.

  In water voelen we ons fijn. We wegen ineens niets meer. Water is verfrissend als het warm is en kan lekker warm zijn als het koud is. We kunnen aan onze conditie werken maar ook spelen met elkaar of gewoon lekker chillen. 

  Natuurlijk wilt u dat uw investering in een zwembad een langdurige is. Daarnaast liefst zo mooi als dat we gedroomd hebben. Zo denken wij er hetzelfde over. Sinds 2003 ontwerpen, produceren en installeren wij mozaiek tegels voor zwembaden van particuliere en zakelijke klanten in binnen en buitenland. 

  Glasmozaïek is de meest duurzame en meest luxe afwerking voor een zwembad. Omdat ieder mens een eigen smaak is het lastig om een keuze maken in het aanbod van mozaiek tegels voor uw zwembad.

  Milovito produceert op uw wens de juiste samenstelling van uw mozaiek tegels. Dat kan een blend zijn van verschillende tinten maar ook een patroon of familiewapen en ga zo maar door. 

   

  mozaiek zwembad tegels

  Omdat wij geen voorraad houden van kant-en-klare producten kunnen wij voor ieder mozaiek zwembad een uniek mozaiek produceren. Dat maakt uw mozaïek zwembad dan ook gelijk persoonlijk! U kunt bij ons zélf met de tegeltjes “spelen”.

  Zo kunt u uw eigen mix, patroon of bijzondere afbeelding samenstellen. Met de kleuren die u mooi vindt.

  Mozaiek zwembad design. Met mozaiek is bijna alles mogelijk.

  Zoals u op onze website kunt zien is ons niets te gek. Zo werd een jongensdroom verwezenlijkt in een wellness kelder. Zwemmen in het mozaïek geld. Tijdens de ontwerpfase werd gekozen voor een trap in de hoek terwijl het 100 dollar biljet de gehele bodem moest bedekken. Zo ontstond de krul bij de trap. Daarmee werd dit zwembad nog spectaculairder.

   

  Zwemmen in geld? Dat kan! 100 dollar glasmozaïek zwembad op maat gemaakt. Dromen komen uit. Het enige originele $100 bill zwembad. Dutch design.
  Zwemmen in geld? Dat kan! Dromen komen soms uit. Milovito ontwerpt, produceert en installeert uw 100 dollar glasmozaïek zwembad of wilt u een Bitcoin zwembad? U zegt het maar.

  De eigenaar vertelde mij een mooi verhaal: “Ik droomde als kind van 10 jaar dat ik later rijk zou zijn en een zwembad had met een 100 dollar biljet op de bodem.”  Hij vertelde mij dit na lang aarzelen toen ik vroeg wat hij wat hij nou eigenlijk op de bodem van z’n zwembad wilde hebben. “Waar dan geen 100 dollar biljet op de bodem van je zwembad?” antwoord ik hem.

  Een jaar later sprak ik hem weer en vroeg hoe zijn zwembad beviel. Hij zei: “Iedere ochtend voordat ik naar de zaak ga duik ik in mijn zwembad en ben helemaal opgeladen om aan de dag te beginnen. Mijn zwemmen in mijn zwembad geeft mij een kickstart.”

  Niet alleen vanwege het brilliante $ 100 dollar biljet ontwerp met 3d-effect. Maar zeker ook omdat zijn droom als 10-jarig jochie was uitgekomen: Zwemmen in een eigen zwembad met een honderd dollar biljet op de bodem als hij later “groot” zou zijn. 

   

  mozaiek tegels zwembad Boeddha

  Over smaak valt niet te twisten. Om die reden luisteren wij altijd naar uw wensen. Want het gaat om úw droom zwembad. Daarom willen wij u graag beter willen leren kennen. Uw ideeën zijn voor ons de basis om een mozaiek samen te stellen dat uw zintuigen prikkelt. Daarbij verliezen wij uw budget niet uit het oog.

   

  Black is beautiful. Bekijk hier een zwembad met zwart glasmozaïek.

   

  Mozaiek zwembad prijs

  Drie woorden die vaak worden ingetypt bij Google. Om dan toch iets over prijzen te vermelden het volgende:

  De prijs wordt bepaald door de volgende elementen:

  1. Om onafhankelijk te zijn van de weersinvloeden wordt een tent over het zwembad geplaatst (Indien het een buitenbad betreft). Verwarming of airconditioning zorgen vervolgens voor een constant klimaat. Dit is nodig om de lijm en voeg zijn maximale prestaties te geven.
  2. De ondergrond dient van beton te zijn. Dit beton moet worden voorbehandeld voordat het mozaïek kan worden geplaatst
  3. De locatie. Is deze ver van ons verwijderd? Is er een goede toegang?
  4. Het mozaïek zelf. Een eenvoudige mix of een patroon met goud er in verwerkt?
  5. De epoxyvoeg. Garandeert jarenlang onbekommerd zwemplezier.
  6. De installatie. Uiterst precies vormen vele duizenden tegeltjes één groot mozaïek. Zónder dat te zien is dat er matjes zijn geplakt. Om dit goed te doen moet de mozaïekspecialist geduld hebben. Aanbiedingen van tegelzetters die voor enkele tientjes per m2 uw bad komen betegelen kunt u het best naast u neerleggen. Een juiste installatie van het mozaïek kost tijd. Tijd die nodig is om er voor te zorgen dat u jarenlang onbezorgd van uw zwembad kunt genieten. Kijk hier voor meer informatie over het installeren van glasmozaïek.

   

   

  Hotel van der Valk exclusief in Middelburg  koos voor de “Feelings Pink Gold” 20 mm glasmozaïek mix als kers op de appelmoes maar dan voor de mooiste wellness van Zeeland. 

   

  Het zwembad, de lounge chairs en het dompelbad zijn afgewerkt met deze bruin, bronzen, parelmoer, rosé gouden glasmozaïek mix. Chique en spectaculair vanuit iedere hoek.

   

  De traptreden zijn met biezen van rosé gouden tegeltjes gemarkeerd. Elegante veiligheid.

   

  Zie hieronder het bijzondere resultaat:

   

  hotel-Valk-Middelburg-zwembad-wellness-glasmozaiek-tegels-bruin-brons-goud

   

  Bent u klaar om uw droom te realiseren? Laat ons weten hoe u de eerste stap zou willen zien. U ziet dat de prijs van een mozaïek zwembad niet zo één, twee, drie te bepalen is. Voor meer informatie kunt ons telefonisch en Whatsapp bereiken op +31 6 50222266 of uw vraag stellen per mail info@milovito.nl

   

  mozaiek zwembad onderwater raam Curacaozwembadtrap mozaiek tegelszwembad mozaiek Curacao onderwaterraam acry

   

  Klik hier voor meer informatie over het renoveren van een zwembad.

  Klik hier om meer te weten als je tegeltjes in je zwembad los komen.

  Tag: zwembad-mozaiek, zwembad mozaiek herstellen

   

   

  Onze mooiste zwembad mixen:

  Translate