Uw eigen mozaïek zwembad. Een droom die werkelijkheid wordt…

Mozaïek in uw zwembad. Daarmee heeft u niet alleen de mooiste afwerking. Maar ook de meest duurzame afwerking te pakken. U  heeft er lang op moeten wachten. Evenals een kostbare investering.

Milovito is gespecialiseerd in de verwerking van mozaïek in zwembaden. Mozaïek, mits juist geplaatst en gevoegd, vormt een duurzame bekleding in uw zwembad. Mozaïek bekleding gaat minimaal 25  jaar mee. Aangenomen dat het vakkundig is geïnstalleerd.

Mozaïek zwembaden, keuze in kleuren én design.

Omdat wij geen voorraad houden van kant-en-klare producten kunnen wij voor ieder zwembad een uniek mozaïek produceren. Dat maakt uw mozaïek zwembad dan ook gelijk persoonlijk! U kunt bij ons zélf met de tegeltjes “spelen”.

Zo kunt u uw eigen mix, patroon of bijzondere afbeelding samenstellen. Met de kleuren die u mooi vindt.

Het design van uw zwembad. Met mozaiek is bijna alles mogelijk.

Zoals u op onze website kunt zien is ons niets te gek. Zo werd een jongensdroom verwezenlijkt in een wellness kelder. Zwemmen in het mozaïek geld. Tijdens de ontwerpfase werd gekozen voor een trap in de hoek terwijl het 100 dollar biljet de gehele bodem moest bedekken. Zo ontstond de krul bij de trap. Daarmee werd dit zwembad nog spectaculairder.

De eigenaar vertelde ons later een mooi verhaal. Hij zei: Iedere ochtend voordat ik naar werk vertrekt zwem ik altijd eerst een paar baantjes. Het geeft mij energie. Niet alleen vanwege het brilliante $ 100 dollar biljet ontwerp met 3d-effect. Zeker ook omdat zijn droom als 10-jarig jochie was uitgekomen: Zwemmen in een eigen zwembad met een honderd dollar biljet op de bodem als hij later “groot” zou zijn. 

Wat is uw droom?

Onze mozaïek zwembaden zijn vaak heel opvallend. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Over smaak valt niet te twisten. Om die reden luisteren wij altijd naar uw wensen. Want het gaat om uw droomzwembad. Daarom willen wij u graag beter willen leren kennen. Uw ideeën zijn voor ons de basis om een mozaïek samen te stellen dat uw zintuigen prikkelt en u laat ontspannen. verwachtingen overtreft. Daarbij verliezen wij uw budget niet uit het oog.

Laat de installatie aan vakmensen over.

Ons dochterbedrijf Milovito projects verzorgt een probleemloze installatie met oog voor detail. Het contact tussen aannemer, zwembadbouwer en u als klant speelt daar een grote rol in. Glasmozaïek is geen materiaal dat iedere tegelzetter kan verwerken. Met welke partij u ook wilt werken. Laat u overtuigen van hun vakmanschap.

Het begint met de ondergrond.

Voordat het mozaïek in uw zwembad wordt geplakt dient eerst het beton volgens richtlijnen te worden geprepareerd. Zo raden wij u aan eerst een waterkerende laag aan te laten brengen. Daarmee voorkomt u eventuele lekkage. Tevens beschermt deze laag uw mozaïek tegen mineralen die na verloop van tijd uit het beton door de voeg in uw zwembad komen. (Zie foto).

24 Karaats gouden tegeltjes. Het goud zit ingesloten (fusing) tussen twee glaslaagjes ingesloten. Geel goud of wit goud kan door uw gehele zwembad worden gemixed. Op de trap(pen) kunt u de sprankelende tegeltjes in lijnen aan laten brengen als markering.

Onverwoestbare voegen. Voor u op kleur gemaakt.

Wij werken uitsluitend met epoxy voegmateriaal. ook wel 2-componenten voeg genoemd. Epoxy is de sterkste voeg die er bestaat. Daarnaast is het op kleur te maken opdat de voeg samen met de tegeltjes één estetisch geheel wordt. Kijk hier voor een uitgebreide blog.

Wilt u de mogelijkheden graag met ons bespreken?

Via ons contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Daarnaast kunt u foto’s meesturen van uw project. Heeft u vragen die u graag eerst per telefoon wilt bespreken? Belt u ons dan op op +31 (0)24 642 18 18.

Bijzonder zwembad met mozaiek

Een volledige zwembad renovatie? Zelfs van een bouwvallig bassin maken wij met mozaïek in een paar weken tijd een bijzonder zwembad. Onze jarenlange ervaring en expertise in hoogwaardige afwerking van mozaïektegels in zwembaden in binnen en buitenland staan daarbij garant voor perfectie tot in detail. Lees hier meer over het renoveren van zwembaden.

Mozaïek zwembad referenties

Een frisse duik in een adembenemend zwembad, een zwembad dat de stoutste dromen overtreft, dat origineel en spectaculair is. Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijkheden van mozaïek. Een prachtig bassin ingelegd met de mooiste mozaïektegeltjes, fonkelend in het water door de schittering van het licht. Een zwembad van Milovito is een zwembad dat speelt met de zintuigen. Bekijk hier een aantal afgeronde zwembadprojecten.

Zwembad met blauwmix
Zwembad met blauwmix
Wellness met glasmozaiek
Wellness met glasmozaiek
100 DOLLAR-ZWEMBAD
100 DOLLAR-ZWEMBAD
Boeddha zwembad in wellness kelder
Boeddha zwembad in wellness kelder
Glasmozaiek zwembad zwart goud
Glasmozaiek zwembad zwart goud