Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Vakkundig plaatsen van glasmozaïek
  Mozaïek plaatsen, werk voor een specialist.

  Het plaatsen van mozaiek tegels is werk voor een specialist.

  Niet iedere tegelzetter is in staat om mozaiek te plaatsen. Je moet het leuk vinden om met de kleine tegeltjes te werken.

  Er is een groot verschil in het plaatsen van mozaiek en tegels. Tegels zijn star. Het mozaiek van Milovito is aan de voorzijde voorzien van papier waaraan 225 (20 mm) of 900 (10 mm) tegeltjes gekleefd zitten.

   

  mozaiek plaatsen

   

  Deze sheets zijn dus flexibel. De 2 grote voordelen hiervan zijn de maximale hechting aan de achterzijde (geen matje met lijm die het lijmproces verzwakt) en de mogelijkheid om met de voegen te “spelen”. Dat laatste is belangrijk als je geen tegeltjes wilt knippen bij muren die niet in het lood staan.

   

  mozaiek plaatsen insnijden

   

  Door het insnijden van het papier kan je gemakkelijk de voegen verbreden of iets versmallen. Zo worden scheve muren ineens “recht” en onzichtbaar.

  Wij kunnen niet garanderen dat wij altijd een specialist kunnen inplannen voor het plaatsen van het mozaiek dat u bij ons afneemt. Wij werken volgens het “first come, first served” principe.  Dus wacht niet te lang het  bestellen van uw mozaiek. Daarbij hebben we voor de productie ook een levertijd.

  Lees hier meer over het voegen van mozaiek.

  Zie hier het resultaat van liefde voor mozaïek.

   

  mozaiek plaatsen

  Heeft u vragen over de plaatsing van glasmozaïek? Stel hieronder uw vraag.