Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  24 Karaats goud glasmozaïek
  Tijdloze Luxe
  24 Karaats goud glasmozaïek
  Tijdloze Luxe

  Mozaiek tegels goud; onweerstaanbaar voor een chique interieur.

   

  Mozaiek tegels goud in je interieur, een kado aan jezelf, je gezin of je klanten.

   

  In de wereld van interieurdesign zijn er weinig elementen zo iconisch en betoverend als gouden mozaïek tegeltjes. Elk tegeltje draagt een aura van luxe en pracht met zich mee. Deze schitterende creaties hebben het vermogen om elke ruimte te transformeren in een tijdloze luxe ruimte.

   

  Ze brengen dus een gevoel van grootsheid in elk interieur, van klassiek tot modern en creëren een ambiance die zowel verfijnd als uitnodigend is. De combinatiemogelijkheden met andere kleuren en materialen zijn eindeloos. Mozaiek tegels goud passen zich daardoor moeiteloos aan elke stijl aan.

   

  Wat mozaiek tegels goud echt tijdloos maakt, is hun vermogen om de tand des tijds te doorstaan. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze jarenlang hun glans behouden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor ze dus perfect zijn voor elke ruimte.

   

  Als je op zoek bent naar een eyecatcher in je in-/exterieur, dan zijn mozaiek tegels goud de perfecte keuze. Ze trekken onmiddellijk de aandacht en voegen glamour toe aan elke ruimte. Of je ze nu gebruikt voor een volledige wand of als accent in een mix, gouden mozaïek tegels zullen zeker de show stelen. Hun glanzende oppervlak en rijke kleur maken van elke ruimte een ware blikvanger.

   

  Last but not least, mozaiek tegels goud stralen een gevoel van luxe uit. Ze roepen een gevoel van weelde op en creëren een sfeer van elegantie. Of je nu een klassiek interieur hebt of juist een moderne stijl verkiest, mozaïek tegels goud voegen een vleugje extravagantie toe aan elke ruimte. Het is dus geen wonder dat gouden mozaïek tegels al eeuwenlang geliefd zijn in de wereld van in-/exterieur design.

  De kunst van het maken van gouden mozaïek tegeltjes: Een geschiedenis van pracht.

   

  De geschiedenis van gouden tegeltjes gaat terug tot de vroegste beschavingen, waar ambachtslieden met zorg en precisie stukjes goud in elkaar legden om adembenemende patronen en ontwerpen te creëren. Deze eeuwenoude traditie van vakmanschap en meesterschap leeft voort in de gouden mozaïek tegeltjes van vandaag. Elke gouden mozaiek tegeltje is doordrenkt met de spirit van deze oude vakmanschap, en draagt een gevoel van erfgoed en authenticiteit met zich mee.

   

  Het toepassen van gouden mozaïek tegeltjes is een ware traktatie voor je zintuigen. De schittering van het goud trekt onmiddellijk de aandacht en creëert een gevoel van luxe en elegantie. Elk tegeltje is met de hand gemaakt, waardoor elk tegeltje uniek is en een eigen verhaal vertelt. De gouden mozaïek tegels kunnen gebruikt worden in verschillende toepassingen. Het is een expressie die zowel tijdloos als eigentijds is, en past bij zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

   

  Naast hun esthetische schoonheid hebben gouden tegeltjes ook een symbolische betekenis. Het gebruik van goud als materiaal staat symbool voor rijkdom en welvaart. Het was een geliefd materiaal onder de oude beschavingen, die het gebruikten om hun paleizen, tempels en monumenten te versieren. Door het gebruik van goud in mozaïek tegeltjes wordt de traditie voortgezet en wordt er tegelijkertijd brug geslagen tussen het verleden en het heden.

  Het proces van het maken van gouden mozaïek tegels een vakmanschap en meesterschap.

   

  Ons proces van het maken van goud tegels is een arbeidsintensief en tijdrovend ambacht. Het begint met het selecteren van de beste kwaliteit goud. Dan wordt er tussen 2 laagjes glas van 2mm, een laagje 24 karaats bladgoud gesmolten.

   

  De zachte vormen krijgen de tegeltjes als ze als finishing touch een korte tijd nog een keer in de oven gaan. Onze wijze van fabricage is uniek. Want het goud, dat al een zeer goede resistentie heeft tegen chemicaliën, is daarnaast ook nog eens volledig ingesloten door glas. Het resultaat is een meesterwerk van vakmanschap en schoonheid dat de tand des tijds zal doorstaan. Onverwoestbaar dus. Daarom geven wij ook een unieke garantie van 100 jaar!

   

  Gouden tegeltjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in kunst en erfgoed. Ze brengen een gevoel van pracht en praal in elke ruimte en laten tegelijkertijd de rijke geschiedenis herleven. Of het nu gebruikt wordt in een luxueus hotel of een eigentijds interieur, gouden mozaïek tegeltjes voegen een vleugje glamour en verfijning toe aan elke omgeving.

  Gouden mozaïek tegeltjes: een zintuiglijke ervaring.

   

  Bij het aanraken van de gouden tegeltjes komt een gevoel van verfijning naar voren dat moeilijk in woorden te vatten is. De gladde, koele textuur van het glas in combinatie met de warmte van het goud creëert een zintuiglijke ervaring die zowel rustgevend als stimulerend is.

   

  Het aanraken van deze goud tegels nodigt uit tot interactie en verkent de tastzin op een unieke manier. De gladheid van het glas geeft een gevoel van tevredenheid en rust, terwijl de warmte van het goud een gevoel van luxe en elegantie toevoegt aan de ervaring.

   

  De gouden mozaïek tegeltjes zijn niet alleen een genot om aan te raken, maar ook om naar te kijken. Het glinsterende goud trekt direct de aandacht en roept bewondering op. De tegeltjes zijn als kleine kunstwerkjes die samen een prachtig geheel vormen, waardoor ze bovendien een gevoel van bewondering opwekken bij de toeschouwer.

   

  De combinatie van de verschillende zintuiglijke prikkels die de mozaiek tegels goud bieden, maakt het tegelijkertijd tot een unieke ervaring. Het voelen van de gladde textuur, het zien van de glinsterende gouden kleur en de onverwachte zachtheid van de afgeronde hoeken zorgen voor een totale onderdompeling in schoonheid en verfijning. Deze tegeltjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een ware zintuiglijke traktatie.

  Gouden mozaïek tegeltjes: het perfecte huwelijk van vorm en functie.

   

  Terwijl mozaïek tegels goud esthetische pracht brengen, bieden ze ook functionele voordelen die ze tot een verstandige keuze maken voor elke ruimte. Het glas dat wordt gebruikt bij het maken van de mozaïek tegels goud is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor je tegeltjes hebt die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. De combinatie van schoonheid en bruikbaarheid maakt deze tegeltjes tot een waardevolle aanwinst voor zowel residentiële als commerciële projecten.

   

  Gouden mozaiek tegels hebben een unieke aantrekkingskracht die een gevoel van luxe en elegantie toevoegt aan elke ruimte. Door het glanzende oppervlak en de rijke kleur van de tegels creëren ze een warme en uitnodigende sfeer. Of het nu in de badkamer, de keuken of de woonkamer is, deze tegels zorgen voor een prachtige visuele impact en voegen een vleugje glamour toe aan het interieur.

   

   

  Gouden mozaïek tegeltjes: duurzaam en estherisch waardevol.

   

  Naast hun esthetische waarde zijn gouden tegeltjes ook zeer functioneel. Het glas waarvan de tegels zijn gemaakt, is duurzaam en bestand tegen slijtage. Dit betekent dat de tegels lang meegaan en hun glans behouden, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Bovendien zijn ze daardoor gemakkelijk schoon te maken en zo te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes die vaak worden blootgesteld aan vocht, zoals badkamers en keukens. Maar het gladde oppervlak van de tegels maakt het eenvoudig om ze schoon te maken en daardoor schoon te houden, waardoor ze hygiënisch en vrij van bacteriën blijven.

   

  Mozaiek tegels goud bieden zowel esthetische als functionele voordelen. Dat komt door hun duurzaamheid en gemak van onderhoud.  Door de visuele aantrekkingskracht maken ze een daardoor een waardevolle toevoeging aan elke ruimte. Of het nu gaat om het creëren van een luxueuze badkamer of het transformeren van een restaurantinterieur, deze tegels zijn dus de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van vorm en functie.

  Betoverende gouden mozaiek tegeltjes voor een tijdloos interieur.

   

  Goud is niet zomaar een edelmetaal, het is verder ook een kostbaar metaal wat nooit oxideert. In onze mozaïek tegels goud gebruiken we enkel 24 karaats goud. In tegenstelling tot zilver, dat gevoelig is voor oxidatie, daarentegen behoudt goud zijn glans en pracht. Deze authentieke edelmetalen zijn bestand tegen zowel zwembadchemicaliën als schoonmaakmiddelen, waardoor uw gouden mozaïek tegels hun glorie behouden.

   

  Geel goud roept ook emoties op. Want, geel goud straalt warmte en helderheid uit, vergelijkbaar met de zon. Stel je voor hoe je je voelt wanneer de zon na een lange regendag plots tevoorschijn komt. Ons mozaïek tegels goud straalt dezelfde warmte en pracht uit, en geeft je een gevoel van luxe en elegantie.

   

  Echte gouden mozaiek tegels of “goud” folieglas mozaiek?

   

  In tegenstelling tot “goud” folieglas mozaiek, dat gevoelig is voor verkleuring bij blootstelling aan direct zonlicht, zijn onze gouden tegeltjes authentiek. We gebruiken 24 karaats goud, dat tussen twee lagen glas wordt gesmolten en vervolgens opnieuw wordt gebakken om een prachtige licht afgeronde rand te creëren.

   

  Ons 24 karaats gouden tegeltjes is ongevoelig voor externe invloeden. Hierdoor behoudt het zijn pracht eeuwig. Net zoals je favoriete gouden sieraad blijft ons mozaïek altijd schitteren en zijn pracht behouden.

   

  Elk stukje 24 karaats mozaïek tegels goud wordt met de hand exclusief voor ons vervaardigd in Italië, wat resulteert in unieke stukken met verschillende structuren, looks en gevoelens.

   

  Bij ons kun je zelf bepalen hoeveel goud je per vierkante meter wilt opnemen in je mozaïek. Hierdoor is het mogelijk om binnen je budget te blijven en toch te genieten van de pracht van echt goud in je ontwerp.

   

   

  En wat is nu “goud ader” mozaiek?

   

  Vaak wordt ons gevraagd naar “goud ader” mozaiek, waarbij men denkt aan echt goud. Deze tegels bevatten echter geen echt goud. Ze worden vervaardigd met Aventurijn, welke rijke metalen bezit en dat wordt aan het gesmolten glas toegevoegd. Door dit proces verkrijgt het mozaiek een gouden ader en creëert een luxueuze sfeer.

  Gouden mozaiek tegeltjes: jouw gouden erfenis in mozaiek.

   

  Met onze mozaïek tegels goud kun je een blijvende erfenis creëren in je interieur. Elke tegel vertelt een deel van jouw verhaal en draagt bij aan de esthetische rijkdom van je ruimte, waardoor je een tastbare erfenis achterlaat voor degenen die na jou komen.

   

  De mozaiek tegels goud zijn een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Ze stralen luxe en elegantie uit, waardoor je interieur direct een stijlvolle upgrade krijgt. De glinsterende gouden tinten zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de mix een uniek en artistiek element toevoegen aan je interieur.

   

  Niet alleen zijn de gouden mozaïek tegels visueel aantrekkelijk, maar ze hebben ook een symbolische waarde. Door deze gouden mozaïek tegels in je interieur te verwerken, creëer je een persoonlijke en betekenisvolle omgeving. Het wordt een verzameling van jouw leven, een verhaal dat wordt verteld door middel van glinsterende mozaïek tegels goud.

   

  Bovendien zijn de mozaiek tegels goud niet alleen geschikt voor je eigen woning, maar ook voor andere ruimtes zoals hotels, restaurants of kantoren. Ze maken indruk op bezoekers en geven een gevoel van luxe en exclusiviteit. Daarnaast zijn de tegels duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze eeuwig meegaan en hun schoonheid behouden.

   

  Kortom, met onze mozaïek tegels goud creëer je niet alleen een prachtig interieur, maar ook een blijvende erfenis. Elke tegel draagt bij aan de esthetische rijkdom van je ruimte en vertelt een uniek verhaal. Of je nu je eigen woning wilt verfraaien of een speciale ruimte wilt creëren voor anderen om van te genieten, de gouden tegeltjes zijn de perfecte keuze. Maak van je interieur een kunstwerk en laat een tastbare erfenis achter voor degenen die na jou komen.

  Glasmozaïek is onze passie. Wij helpen u graag om de juiste keuze binnen uw budget te maken. Daarbij produceren wij alleen wat u nodig heeft. Geen kostbaar overschot dus.

  Wil je onze gouden tegeltjes in het écht zien, maak dan een afspraak in onze studio in Wijchen.

   

  Of ga naar onze webshop.

  Het plaatsen van glasmozaiek is werk voor de professional.

  Glasmozaiek wordt heel anders verwerkt dan normale tegels. Check altijd of uw tegelzetter deskundig is. Bij twijfel kunt ons altijd contacten. ook kunt u ons vragen stellen over allerlei technische aspecten. Wij zijn deskundig en zullen vanuit onze ervaring reageren.

  Bekijk onze pagina plaatsing van glasmozaïek.

  Het begint met een eerste contact…

  Heeft u een vraag? Stuur ons een reactie d.m.v. onderstaand formulier, via Whatsapp of bel ons op +31650222266.

   

  Tag: mozaïek tegels goud

   Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

   Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

   Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

   Translate