Bestel glasmozaïek met korting!

Uw mozaïek pas over 12, 24 of 48 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.

Bekijk onze mozaïek mixen
Mozaïek tegels goud
Je wordt er hebberig van!
Mozaïek tegels goud
Je wordt er hebberig van!

Premium Goud mozaiek tegels.

De ongeëvenaarde schoonheid van goud. De kleur, de glans, de reflectie. “Goud mozaiek is de kers op de taart”. Wij hebben veel klanten blijgemaakt met ons handgemaakte gouden tegeltjes. Wij passen ze toe als accenten mozaiek in badkamers, zwembaden, kunst. Of als gouden vlak op de wand of in een nis.

De productie van goud mozaiek tegels is een procedé dat bijzonder ingewikkeld is en door weinig partijen wordt aangeboden.

De tegeltjes worden op een bijzondere manier gemaakt. Het bladgoud wordt eerst met hoge temperatuur op glas gesmolten. Dan volgt het tweede laagje glas. Dat heet fusen. Daarna gaan de tegeltjes nogmaals de oven in om alle scherpe kantjes soft te maken. Door het handmatige proces zijn alle tegeltjes nét even anders van vorm en dat geeft extra charme aan het mozaiek.

Milovito levert gouden mozaïek tegels in 10 x 10 x 4mm en 20 x 20 x 4mm. Per stuk of per sheet van 322 x 322 mm

Wilt u een fysiek sample ontvangen neemt u dan contact met ons op.

Prijzen op aanvraag.

mozaiek tegels goud
24 Karaats goud mozaiek, gefused tussen 2 glaslaagjes. 10 x 10 x 4 mm. Soft edges.

24 Karaats geel of rosé Gouden glasmozaïek tegeltjes.

Wij fabriceren deze unieke tegeltjes handmatig. Tussen 2 laagjes glas van 2 mm, zit een laagje 24 karaats bladgoud gesmolten. De zachte vormen krijgen de tegeltjes als ze als finishing touch een korte tijd nog een keer in de oven gaan. Dan smelten de hoeken en krijgen zij hun unieke zachte vormen. Onze wijze van fabricage is uniek. Het goud, dat al een zeer goede resistentie heeft tegen chemicaliën, is nog eens volledig ingesloten door glas. Onverwoestbaar dus. Daarom geven wij ook een unieke garantie van 100 jaar!

Glasmozaïek is onze passie. Wij helpen u graag om de juiste keuze binnen uw budget te maken. Daarbij produceren wij alleen wat u nodig heeft. Geen kostbaar overschot dus.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Heeft u technische vragen?

Maak nu een afspraak voor een virtueel (FaceTime of WatsApp video) via onderstaand formulier. Bellen of appen via +31 (0)6 50 22 22 66 is ook mogelijk.

mozaiek tegels goud
Door ons unieke fabricage proces geven wij een unieke 100 jaar garantie!

Het begint met een eerste contact…

Heeft u een vraag? Stuur ons een reactie d.m.v. onderstaand formulier, via Whatsapp of bel ons op +31650222266.
  Toepassing mozaïek:

  Waar kent u ons van?

  Stuur een bestand mee:

  Het plaatsen van glasmozaiek is werk voor de professional.

  Glasmozaiek wordt heel anders verwerkt dan normale tegels. Check altijd of uw tegelzetter deskundig is. Bij twijfel kunt ons altijd contacten. ook kunt u ons vragen stellen over allerlei technische aspecten. Wij zijn deskundig en zullen vanuit onze ervaring reageren.

  Bekijk onze pagina plaatsing van glasmozaïek.