Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Eigen haard is goud waard
  Eigen haard is goud waard

  Premium Goud mozaiek tegels.

  Mozaiek tegels goud: de ongeëvenaarde schoonheid van goud. De kleur, de glans, de reflectie. “Goud mozaiek is de kers op de taart”. Wij hebben veel klanten blij gemaakt met ons handgemaakte gouden tegeltjes. Want wij passen ze toe als accenten mozaiek in badkamers, zwembaden, kunst. Of als gouden vlak op de wand of in een nis. Vaak passend bij brushed gold kranen.

  De productie van goud mozaiek tegels is een procedé dat bijzonder ingewikkeld is. Weinig fabricaten kunnen dit maken.

  De tegeltjes worden op een bijzondere manier gemaakt. Het bladgoud wordt eerst met hoge temperatuur op glas gesmolten. Dan volgt het tweede laagje glas. Dat heet fusen. Daarna gaan de tegeltjes nogmaals de oven in om alle scherpe kantjes soft te maken. Door het handmatige proces zijn alle tegeltjes nét even anders van vorm en dat geeft extra charme aan het mozaiek.

  Milovito levert gouden mozaïek tegels in 10 x 10 x 4mm en 20 x 20 x 4mm. Per sheet van 322 x 322 mm (0,104 m2)

  Wilt u een fysiek sample ontvangen neemt u dan contact met ons op.

  24 Karaats geel of rosé Gouden glasmozaïek tegeltjes.

  Wij fabriceren deze unieke tegeltjes handmatig. Tussen 2 laagjes glas van 2 mm, zit een laagje 24 karaats bladgoud gesmolten. De zachte vormen krijgen de tegeltjes als ze als finishing touch een korte tijd nog een keer in de oven gaan. Dan smelten de hoeken en krijgen zij hun unieke zachte vormen. Onze wijze van fabricage is uniek. Want het goud, dat al een zeer goede resistentie heeft tegen chemicaliën, is nog eens volledig ingesloten door glas. Onverwoestbaar dus. Daarom geven wij ook een unieke garantie van 100 jaar!

  Glasmozaïek is onze passie. Wij helpen u graag om de juiste keuze binnen uw budget te maken. Daarbij produceren wij alleen wat u nodig heeft. Geen kostbaar overschot dus.

  Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Heeft u technische vragen?

  Maak nu een afspraak voor een virtueel (FaceTime of WatsApp video) via onderstaand formulier. Bellen of appen via +31 (0)6 50 22 22 66 is ook mogelijk.

  mozaiek glasmozaiek tegels goud badkamer toilet nis

  Het plaatsen van glasmozaiek is werk voor de professional.

  Glasmozaiek wordt heel anders verwerkt dan normale tegels. Check altijd of uw tegelzetter deskundig is. Bij twijfel kunt ons altijd contacten. ook kunt u ons vragen stellen over allerlei technische aspecten. Wij zijn deskundig en zullen vanuit onze ervaring reageren.

  Bekijk onze pagina plaatsing van glasmozaïek.

  Het begint met een eerste contact…

  Heeft u een vraag? Stuur ons een reactie d.m.v. onderstaand formulier, via Whatsapp of bel ons op +31650222266.

   Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

   Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

   Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.