Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Mozaiek tegels badkamer
  Mozaïek tegels badkamer

  Klik op een foto voor uitvergroten

  Mozaiek tegels badkamer; luxe en duurzaamheid gecombineerd.

   

  mozaiek tegels badkamer bloemen patroon
  Een patroon kan je het best op een vrije wand toepassen.

   

  Een veel gehoorde vraag die wij te horen krijgen is: “Waar kan ik het beste mozaiek tegeltjes in mijn badkamer toepassen?” Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Je persoonlijke smaak, je badkamer en je budget zijn hierin bepalende factoren.

   

  Een vraag die we ook vaak horen is: “Maken mozaiek tegeltjes mijn badkamer niet kleiner?” Het antwoord daarop is “Neen”. Bij mozaïek tegeltjes denkt men vaak aan een bonte verzameling van kleurtjes op de muur of vloer.

   

  Bij Milovito denken wij anders. In onze collectie zal je weinig uitbundige kleuren aantreffen. Onze mozaïek mixen zijn zorgvuldig gekozen om een bepaalde kleurtoon in je badkamer te maken.

   

  De kleuren liggen meestal dicht bij elkaar zodat er een harmonieus geheel ontstaat. De voeg is ook geen toeval. De voeg verbindt niet alleen de tegeltjes om het geheel waterdicht te maken. Wij zien de voeg als een verbindende schakel die het mozaïek een rustige uitstraling geeft.

  mozaiek tegels badkamer brons

  Mozaiek tegels badkamer, op maat en kleur voor jou gemaakt.

  Mozaek tegels badkamer naar mijn eigen wens! “Kan dat?” Is een veelgehoorde vraag. Ja zeker, wij ontwerpen en produceren mozaïek voor o.a. badkamers geheel naar jouw wens. Precies zoveel als dat jíj nodig heeft. Geen volle dozen dus met daardoor veel verlies.

   

  Wij luisteren naar jouw vragen en wensen. Denken graag out of the box.  Wij houden van ons vak en zijn blij als jij gelukkig bent met jouw glasmozaïek en de ruimte met veel plezier wordt gebruikt. Dat is wat ons drijft. Dat is onze passie.  Samen bouwen naar een fantastisch eindresultaat.

   

  Mozaïek tegels badkamer, een ruim begrip. Wij doen dagelijks ons best om het mooiste mozaïek in de markt te maken en dat wordt opgemerkt. Vele duizenden klanten gingen jou voor en genieten nog dagelijks van hun droommozaïek.

   

  In onze shop tref je een selectie van onze mooiste mixen aan. Kan je er geen keuze maken, neem dan contact met ons op. Wij werken vanuit een grote voorraad losse tegeltjes van méér dan 150 kleuren. Hiermee kunnen we vrijwel iedere kleurstelling of patroon maken.

   

  Als je kiest voor glasmozaïek van Milovito, dan kies je voor topkwaliteit. Waar kan je dat dan aan zien?  Wij stellen ons mozaïek in Nederland samen met oog voor de kleinste details. Zo letten we erop dat er niet teveel vlekken, zoals wij dat noemen, in ontstaan. Ook scannen we met het oog (met leesbril 🧐) op kleine beschadigingen en plakken we de tegeltjes altijd zorgvuldig recht op de papier sheets. Dit alles onderscheidt ons van bedrijven die massa = kassa als bedrijfsmodel hebben.

   

  Graag vernemen we uw wensen…

   

  Wil je een artistieke afbeelding in jouw badkamer? Neem dan hier eens een kijkje.

   

  Een prachtige glasmozaïek mix met aubergine, paars, zwart parelmoer en Swarovski. Kleuren die u helpen te relaxen en weer op te laden. DE favoriet van onze klanten.

  “Kleuren zijn muziek voor de ogen“

  Dit zei een goede vriendin van ons laatst. Haar moeder zei dat wel eens tegen haar. Later dacht ik er verder over na en ze heeft gelijk. Kleuren brengen je in een bepaalde mood net als muziek. 

  Start uw dag in een badkamer met sprankelend glasmozaïek en kom gelijk in een goede mood. Het is de eerste positieve energie van de dag die u ontvangt. Graag helpen wij u met de keuze van kleuren, van patronen maar ook waar de mozaïek tegels best kunnen worden toegepast in uw badkamer. Daarna komt de verlichting nog ter sprake.

  Bezoek voor mozaiek badkamer tegels hier ons bord op Pinterest voor meer ideëen

  Mozaiek tegels als eyecatcher in uw badkamer. Hoe maakt u, uw keuze?

  Wat zoekt u precies? Weet u dat al? Milovito helpt u de keuze te maken door naar uw wensen te luisteren. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij vrijwel ieder gewenst mozaïek maken. Op het formaat dat u wenst. In de kleur of patroon dat u mooi vindt. In onze studio hebben we meer voorbeelden dan op onze website staan. Maak een afspraak en wij helpen u verder.

   

  Voor telefonische vragen en Whatsapp berichten: tel:+31(0)65022266

   

  Graag vernemen wij van u.

  mozaiek tegels badkamer

  Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

  Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

  Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.

  Vind hier: badkamertegel brons

  of hier voor je toilet: mozaiek tegels brons

   

  tag: mozaiektegels

  Translate