Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Glasmozaïek badkamers
  Unieke badkamers met mozaïek

  Mozaiek tegels voor uw badkamer op maat en kleur voor u gemaakt.

  Mozaïek tegels badkamer naar mijn eigen wens! “Kan dat?” Is een veelgehoorde vraag. Ja zeker, wij ontwerpen en produceren mozaïek voor o.a. badkamers geheel naar uw wens. Precies zoveel als dat ú nodig heeft. Geen volle dozen dus met daardoor veel verlies.

   

  Wij luisteren naar uw vragen en wensen. Denken graag out of the box.  Wij houden van ons vak en zijn blij als u gelukkig bent met uw glasmozaïek en de ruimte met veel plezier wordt gebruikt. Dat is wat ons drijft. Dat is onze passie.  Samen bouwen naar een fantastisch eindresultaat.

   

  Mozaïek tegels badkamer, een ruim begrip. Wij doen dagelijks ons best om het mooiste mozaïek in de markt te maken en dat wordt opgemerkt. Vele duizenden klanten gingen u voor en genieten nog dagelijks van hun droommozaïek.

   

  In onze shop treft u een selectie van onze mooiste mixen aan. Kunt u er geen keuze maken, neem dan contact met ons op. Wij werken vanuit een grote voorraad losse tegeltjes van méér dan 150 kleuren. Hiermee kunnen we vrijwel iedere kleurstelling of patroon maken.

   

  Als u kiest voor glasmozaïek van Milovito, dan kiest u voor topkwaliteit. Waar kan je dat dan aan zien?  Wij stellen ons mozaïek in Nederland samen met oog voor de kleinste details. Zo letten we erop dat er niet teveel vlekken, zoals wij dat noemen, in ontstaan. ook scannen we met het oog (met leesbril 🧐) op kleine beschadigingen en plakken we de tegeltjes altijd zorgvuldig recht op de papier sheets. Dit alles onderscheidt ons van bedrijven die massa = kassa als bedrijfsmodel hebben.

   

  Graag vernemen we uw wensen…

   

  Wilt u een artistieke afbeelding in uw badkamer? Neem dan hier eens een kijkje.

   

  Een prachtige glasmozaïek mix met aubergine, paars, zwart parelmoer en Swarovski. Kleuren die u helpen te relaxen en weer op te laden. DE favoriet van onze klanten.

  “Kleuren zijn muziek voor de ogen“

  Dit zei een goede vriendin van ons laatst. Haar moeder zei dat wel eens tegen haar. Later dacht ik er verder over na en ze heeft gelijk. Kleuren brengen je in een bepaalde mood net als muziek. 

  Start uw dag in een badkamer met sprankelend glasmozaïek en kom gelijk in een goede mood. Het is de eerste positieve energie van de dag die u ontvangt. Graag helpen wij u met de keuze van kleuren, van patronen maar ook waar de mozaïek tegels best kunnen worden toegepast in uw badkamer. Daarna komt de verlichting nog ter sprake.

  Bezoek voor mozaiek badkamer tegels hier ons bord op Pinterest voor meer ideëen

  Kleuradvies glasmozaïek badkamer

  Hieronder ziet u enkele van onze kleuren tegeltjes die op de natuur zijn gebaseerd. Dit kan voor u een handige hulp zijn in uw keuze voor kleur. Voor gratis online kleuradvies kunt u uw vragen stellen via ons contactformulier.

  Mozaiek tegels als eyecatcher in uw badkamer. Hoe maakt uw keuze?

  Wat zoekt u precies? Weet u dat al? Milovito helpt u de keuze te maken door naar uw wensen te luisteren. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij vrijwel ieder gewenst mozaïek maken. Op het formaat dat u wenst. In de kleur of patroon dat u mooi vindt.

   

  Voor telefonische vragen en Whatsapp berichten: tel:+31(0)65022266

   

  Graag vernemen wij van u.

   Wilt u samples bestellen om onze mooiste glasmozaïek in het echt te zien? Dat kan makkelijk hier.

   Bent u er klaar voor een bestelling van uw favoriete glasmozaïek te plaatsen? U bent zeer welkom in onze online Mozaïek shop.

   Vragen of twijfels? Wij beantwoorden uw vragen persoonlijk. Onze contactinformatie vindt u op deze pagina.