Bestel glasmozaïek met flink voordeel!

Uw mozaïek pas over 12 of 24 weken nodig? Bestel nu en pak een superaantrekkelijke korting op ons premium glasmozaïek! Ook als u niet precies weet hoeveel u nodig heeft.*

Bekijk onze mozaïek mixen

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Glasmozaïek badkamers
  Unieke badkamers met mozaïek

  Mozaiek tegels voor uw badkamer op maat en kleur voor u gemaakt.

  “Kan dat dan?” Is een veelgehoorde vraag. Ja, wij ontwerpen en produceren mozaiek voor o.a. badkamers geheel naar wens van de klant.

  Wij luisteren naar uw vragen en wensen. Denken graag out of the box.  Wij houden van ons vak en zijn blij als u gelukkig bent met uw glasmozaïek en de ruimte met veel plezier wordt gebruikt. Dat is wat ons drijft. Dat is onze passie.  Samen bouwen naar een fantastisch eindresultaat.

   

  mozaiek tegels badkamer bloemenmozaiek tegels badkamer bloemenmozaiek tegels badkamer bloemen

  “Kleuren zijn muziek voor de ogen“

  Dit zei een goede vriendin van ons laatst. Haar moeder zei dat wel eens tegen haar. Later dacht ik er verder over na en ze heeft gelijk. Kleuren brengen je in een bepaalde mood net als muziek. 

  Start uw dag in een badkamer met sprankelend glasmozaïek en kom gelijk in een goede mood. Het is de eerste positieve energie van de dag die u ontvangt. Graag helpen wij u met de keuze van kleuren, van patronen maar ook waar de mozaïek tegels best kunnen worden toegepast in uw badkamer. Daarna komt de verlichting nog ter sprake.

  Bezoek voor mozaiek badkamer tegels hier ons bord op Pinterest voor meer ideëen

  Kleuradvies glasmozaïek badkamer

  Hieronder ziet u enkele van onze kleuren tegeltjes die op de natuur zijn gebaseerd. Dit kan voor u een handige hulp zijn in uw keuze voor kleur. Voor gratis online kleuradvies kunt u uw vragen stellen via ons contactformulier.

  Mozaiek tegels als eyecatcher in uw badkamer. Hoe maakt uw keuze?

  Wat zoekt u precies? Weet u dat al? Milovito helpt u de keuze te maken door naar uw wensen te luisteren. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij vrijwel ieder gewenst mozaïek maken. Op het formaat dat u wenst. In de kleur of patroon dat u mooi vindt.

  Wilt u meer weten over hoe wij werken neem dan contact met ons op met titel: mozaiek badkamer tegels.

  Voor telefonische vragen en Whatsapp berichten: tel:+31(0)65022266

   

  Graag vernemen wij van u.