Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Openbare mozaïek projecten
  Openbare mozaïek projecten

  Openbare mozaïek projecten

  Mozaïek is ook toepasbaar voor openbare projecten. Zo heeft Milovito onder meer hoogwaardig glasmozaïek aangebracht in fietstunnel Den Deijl in Wassenaar. De 130 meter lange wanden in de fietstunnel onder de N44 zijn betegeld met glasmozaïek voorzien van een strand- en duinpatroon. Het mozaïekpatroon van strand- en duinlandschap, naar ontwerp van Syb van Breda & Co, is in detail gerealiseerd. De tunnel biedt een unieke ervaring aan fietsers en is uitzonderlijk in Nederland. In totaal zijn er 1,1 miljoen glasmozaïektegeltjes in de fietstunnel verwerkt.

   

  Mozaiek voor bedrijven en particulieren

  Patronen van mozaïek voor openbare projecten komen tot stand via fotocollages. Met behulp van geavanceerde computertechnieken worden de positie en kleur van elk glasmozaïektegeltje vastgelegd. Zowel voor de professionele markt als voor de particuliere markt ontwerpt en vervaardigt Milovito mozaïektoepassingen.

  Translate