Ervaringen van klanten
Klantenervaringen
5/5

Iedere dag genieten we weer van dit prachtige Boeddha mozaiek aan de muur in onze badkamer. De samenwerking met Milovito glasmozaïek verliep in goed onderling contact en het resultaat is te zien op de foto.

 

De sterren in de vorm van prachtige Swarovski stenen zie je nu op de foto niet terug maar ook die zijn een echte blikvanger. We kijken terug op een goede samenwerking met Milovito en ook al was het een flinke investering in onze badkamer, het kan echt niet op tegen het normale (saaie) tegelwerk.

Het was ons geld méér dan waard!

Een boeddha van glasmozaïek in uw badkamer. Boeddha symboliek aan (eigen)liefde, geluk. Creëer je eigen geluksgevoel samen met de Boeddha.
Een boeddha van glasmozaïek in uw badkamer. Boeddha symboliek aan (eigen)liefde, geluk. Creëer je eigen geluksgevoel samen met de Boeddha.

 

5/5

Eindelijk!!! Na letterlijk stad en land te hebben afgereisd, heb ik gevonden wat ik zocht: betoverend, waanzinnig mooi mozaïek! Dít vind je niet in de sanitairwinkel of tegelhandel; dít is gewoon kunst! 

Opstaan is een feestje geworden, omdat ik dan weer mag douchen in mijn eigen wellness-badkamer. Wát een gevoel van luxe!

Ik loop de badkamer in en de zon schijnt recht op het mozaïek. Omdat het van glas is, glinsteren de kleuren mij tegemoet; schitterende oliekleuren, paars, koper, roze, turquoise….. Door de ingezette Swarovski mozaiek kristallen wordt het licht gebroken en verschijnen subtiele regenboogjes, die over de hele badkamer geprojecteerd worden. Als ik erlangs loop, zijn het net kleine lichtjes die constant van kleur veranderen.

Als ik later op de dag of ’s avonds de badkamer binnenkom, ziet alles er weer anders uit. Door de verschillende lichtinvallen gedurende de dag, heb ik steeds een andere badkamer. De ene keer nog mooier dan de andere; het LEEFT!!! Ik word elke keer blij van de spectaculaire kleurenshow. Met de zon of een lichtspotje erop schittert de badkamer, maar met indirect licht hangt er een serene ingetogen rust.

Dit zal mij nooit gaan vervelen, hier raak ik niet op uitgekeken. Door de speciale mix van kleuren kan ik het interieur veranderen zoals ik wil, want het is tijdloos en past bij alle interieurstijlen.

Diverse kleuren paars mozaïek tegeltjes. Deze badkamer is uitgevoerd met 10mm tegel en Swarovski tegeltjes erdoor heen. Rust gevend, exclusief. Een pareltje!
Diverse kleuren paars mozaïek tegeltjes. Deze badkamer is uitgevoerd met 10mm tegel en Swarovski tegeltjes erdoor heen. Rust gevend, exclusief. Een pareltje!

Omdat het mozaïek op verschillende plaatsen in de badkamer is toegepast, is een mooie eenheid onstaan. Het leuke van dit mozaïek is dat er zoveel meer mogelijk is dan met tegels, vormen die ik met tegels nooit het kunnen laten verwezenlijken, zoals rondingen, patronen, afbeeldingen en buitenhoeken zonder van die vreselijke verstekhoeken en lelijke naden.

Om tot dit fantastische resultaat te komen was al een feestje op zich. Er was meteen een click met de mensen van Milovito. Ik had meer het gevoel dat ik bij vrienden op bezoek was dan voor mijn verbouwing op pad was. Zij begrepen precies wat ik wilde en wisten mijn abstracte wensen voor een sfeer perfect te vertalen in concrete creatieve ideeën. Ik had met specialisten van doen, die echt wisten waar ze mee bezig waren.

Omdat de mogelijkheden zo oneindig zijn, wordt kiezen als leek moeilijk. Maar ik werd heerlijk bij de hand genomen en door het creatieve proces geleid. De ideeën voor mijn badkamer werden heel duidelijk en concreet aan mij gepresenteerd en gevisualiseerd op moodboards en met 3D afbeeldingen. En zo kwam mijn perfecte plaatje tot stand.

En daarna natuurlijk de uitvoering. Met microscopische precisie, tot op de millimeter nauwkeurig is alles aangebracht, super vakmanschap! Even wat anders dan een tegelzetter met z’n zaagtafel en alles onder het stof, dit ging schoon en super netjes. Geen tijdsdruk, het moest vooral gόed zijn!

Ik ben super blij dat ik Milovito heb gevonden. Rest mij alleen nog een waarschuwing:

als je eenmaal aan het mozaïek van Milovito begint, kun je je er hélemaal in verliezen. Je wordt hebberig en wilt méér, méér, méér, omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!!!

Enthousiast geworden van bovenstaande reviews?

Hieronder kunt u contact met ons opnemen.

Stuur een bestand mee: