Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Glasmozaïek shop


  Glasmozaïek shop

  Wil je ons glasmozaïek beleven, maak dan een afspraak om in onze creatieve studio in Wijchen onze collectie te komen bekijken. Met 120 kleuren los glasmozaïek kunnen wij vrijwel iedere mix op kleur voor u maken. Dat doen we waar u bij zit. De levertijd voor op kleur gemaakt mozaïek is 12 weken. Soms kan het sneller.

  Glasmozaiek webshop. Bestel hier eenvoudig en veilig uw droom glasmozaiek.

   

  Wilt u eerst samples bestellen (aanbevolen) om onze mooiste glasmozaïek mixen in het echt te zien? Dat kan als u doorklikt op een product. De kosten krijgt u van ons terug wanneer u uw bestelling plaatst.

   

  Al onze prijzen zijn inclusief BTW en monitoring* van uw project. 

  *Voor ons is een bestelling pas afgehandeld als uw glasmozaïek perfect is geplaatst. Hierbij houden wij contact met uw tegelzetter tot aan de oplevering. Heeft u geen tegelzetter die vakkundig uw glasmozaiek kan plaatsen? Geen probleem, geef dat aan ons door en wij koppelen een expert aan u die gewend is met ons glasmozaiek te werken en een uitstekende kwaliteit levert.

   

  Heeft u vragen of twijfels? Bel of app ons op +31(0)650222266.

  Heb je niet gevonden wat je zoekt? Geen nood. Bij Milovito kan je zélf je glasmozaiek samenstellen.

   

  Hier zit je goed! We hebben een ongelofelijke voorraad los glasmozaïek, en dat betekent maar één ding: Jij hebt alle touwtjes in handen om je eigen stijl te creëren en het glasmozaïek van je dromen te kopen.

   

  Get Creative – Mix & Match

   

  Yes, je leest het goed! Onze glasmozaïek collectie bestaat uit méér dan 120 kleuren in 2 maten, gewoon los op voorraad. Dus, laat je creativiteit de vrije loop. Mix en match verschillende tinten en texturen om je eigen unieke glasmozaiek mix of patroon te (laten) maken. Of het nu een sprankelende achterwand is voor je keuken, een imposante wand in je badkamer, of de afwerking van je zwembad, met ons glasmozaïek kun je helemaal jezelf zijn!

   

  Let op: Je krijgt later geen losse glasmozaiek tegeltjes geleverd hoor, we maken ze netjes op sheets van 322 x 322 mm. We verpakken ze in stevige dozen zodat het glasmozaiek veilig de bouwplaats bereikt.

   

  Keuze uit méér dan 120 kleuren en texturen in 2 formaten (10 en 20mm)

   

  Kwaliteit voorop – jouw Project, onze Passie

   

  Bij Milovito nemen we kwaliteit serieus. Onze glasmozaiek producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en te blijven shinen, vele jaren lang. 

   

  Wil je eens ervaren hoe het is om je eigen glasmozaïek samen te stellen? Maak dan nu een afspraak in onze creatieve studio waarbij we je zullen helpen je droom-glasmozaiek samen te stellen.

   

  Bel +31(0)246421818, stuur ons een appje naar +31(0)650222266, of mail naar info@milovito.nl

   

  tag: glasmozaiek kopen

  Translate