Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Kom ons glasmozaïek in het echt bekijken
  Maak vandaag nog een afspraak
  Kom ons glasmozaïek in het echt bekijken
  Maak hier een afspraak

  Ben je enthousiast geworden en wil je Milovito verder ontdekken? Maak dan een afspraak voor een exclusief bezoek in Wijchen (bij Nijmegen).

   

  We laten je graag onze collectie zien en als je daar geen keuze uit kan maken gaan we samen gezellig puzzelen met onze kleurige glastegeltjes. Nét zo lang totdat we die twinkel in jouw ogen zien.

   

  Tot snel!

  “Na wat online speurwerk bij Milovito terecht gekomen waar we warm werden ontvangen en onze wensen hadden besproken. De passie die ze voor mozaïek hebben zie je ook echt terug in de gebruikte materialen en het geleverde werk. Ze konden precies samenstellen wat we voor ogen hadden en zo werd niet alleen de inloopdouche maar ook onze toiletruimtes voorzien van mozaïek. Even onder de douche of lekker uitgebreid in bad is nu iedere keer weer een heerlijk moment.” Lees hier de hele review van Cas…

  “Om tot dit fantastische resultaat te komen was al een feestje op zich. Er was meteen een click met de mensen van Milovito. Ik had meer het gevoel dat ik bij vrienden op bezoek was dan voor mijn verbouwing op pad was. Zij begrepen precies wat ik wilde en wisten mijn abstracte wensen voor een sfeer perfect te vertalen in concrete creatieve ideeën. Ik had met specialisten van doen, die echt wisten waar ze mee bezig waren.” Lees hier de hele review van Mandy…