Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Kom met ons in contact
  Kom met ons in contact

  Ben je enthousiast geworden en wil je Milovito verder ontdekken? Maak dan een afspraak voor een exclusief bezoek in Wijchen (bij Nijmegen). We laten je graag onze collectie zien en als je daar geen keuze uit kan maken gaan we samen gezellig puzzelen met onze kleurige glastegeltjes. Nét zo lang totdat we die twinkel in jouw ogen zien.

   

  Wil je ons spreken bel ons dan op: +31-(0)650222266.

   

  Groetjes, Vincent & Marion Milovito

  "Een spirituele badkamer creëer je met de mensen van Milovito.


  "Onze spirituele badkamer is voor ons meer dan ‘zo maar’ een badkamer met mozaïek tegeltjes. Voor ons is het meerdere keren per dag een spirituele boodschap die we willen meegeven aan onszelf en aan onze kinderen. Het is een dagelijkse herinnering aan hoe wij bewust willen leven vanuit liefde en vertrouwen en dat..."


  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annika

  Lees de volledige review >

  "Wij zijn erg tevreden over zowel service als kwaliteit!


  Als je googled op mozaiek wandtegels krijg je heel veel resultaten en zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kwamen wij uit bij Milovito en na enig mailcontact hadden wij een videocall met Vincent en Marion. Dit heeft geresulteerd in een prachtig toilet waarbij zowel een deel van de wanden en de vloer gelegd is met dit product. Wij zijn erg tevreden over zowel service als kwaliteit!"


  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Donna

  Bekijk hier de foto's >

  "Terrence: “Jullie glasmozaïek is in het echt veel mooier dan ik had verwacht.”


  Wij wilden in de badkamer iets bijzonders doen. Alleen maar dezelfde tegel overal, dat vonden wij een beetje eentonig. Dus in de dubbele douche wilden we iets anders doen dan de standaard tegel in de rest van de badkamer. Mijn vrouw Larissa zag in Stijlvol Wonen op een gegeven moment iets van mozaïek. Ik wist natuurlijk wat mozaïek was, maar kwaliteitsonderscheid kende ik niet."


  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Terrence

  Lees volledige review >
  Translate