Pak de Early Birds korting!

Bestel nu jouw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als je nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Cas: “Ze konden precies samenstellen wat we voor ogen hadden”

  Het huis waar we wonen hebben we 15 jaar geleden gekocht en destijds meteen opgeknapt. Het was tijd geworden om de bovenverdieping, de badkamer en het toilet weer te vernieuwen. Hotel chic sprak ons wel aan dus de zoektocht naar hoe en wat het moest worden werd gestart.
  Zwart, goud, natuurtinten … het moest een mooie mix worden en tevens een luxe uitstraling hebben. We hadden besloten dat de inloopdouche van mozaïek gemaakt moest worden maar niet een gewoon standaard mozaïek tegeltje en we wilden zwarte kranen in huis.

  Na wat online speurwerk bij Milovito terecht gekomen waar we warm werden ontvangen en onze wensen hadden besproken. De passie die ze voor mozaïek hebben zie je ook echt terug in de gebruikte materialen en het geleverde werk. Ze konden precies samenstellen wat we voor ogen hadden en zo werd niet alleen de inloopdouche maar ook onze toiletruimtes voorzien van mozaïek.

  Even onder de douche of lekker uitgebreid in bad is nu iedere keer weer een heerlijk moment.

  Dankjewel Marion en Vincent wij zijn er zeer content mee.

  Andere klanten vertellen

  Jessica Wijsenbeek: Rood kleur verloop mozaïek tegels

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Annika: “Een spirituele badkamer dankzij de tegeltjes van Milovito”

  Translate