Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Binnenzwembad met Boeddha wand


  Binnenzwembad bouwen

  Binnenzwembad bouwen. Maar hoe richt je het in?

   

  “De kelder moet speciaal worden. Ik heb die bewust nog niet afgewerkt omdat ik daar de tijd voor wil nemen.” 

   

  Dat waren de woorden van onze klant, die een diepe wens heeft om zijn ruimte te transformeren tot een toevluchtsoord van luxe en ontspanning. Zijn visie reikt verder dan alleen de constructie van een zwembad; hij streeft naar een ervaring die al zijn zintuigen prikkelt en zijn geest verheft.

   

  In een lange brainstormsessie met ons team werd besloten om een Boeddha te integreren op de kopse wand van het zwembad. Deze keuze, doordrenkt van symboliek en spiritualiteit, belooft een gevoel van rust en sereniteit te brengen naar de ruimte.

   

  Om de visie van onze klant tot leven te brengen, wilden we zeker zijn van het resultaat. Daarom ging onze ontwerper aan de slag om een 3D-render te creëren. Twee weken later, toen onze klant het ontwerp zag, werd hij geconfronteerd met een belangrijke realisatie: een kans om zijn visie verder te verfijnen en te perfectioneren.

  binnenzwembad bouwen glasmozaiek kunst Boeddha

  Binnenzwembad bouwen: Op zoek naar de juiste sfeer.

   

  “Als ik aan mijn bar zit zie ik de Boeddha niet. Kan je hem niet op de lange wand maken?” De wens van onze klant om de Boeddha vanuit elke hoek van de ruimte te kunnen zien, bracht een nieuwe uitdaging met zich mee. We wilden niet alleen de Boeddha prominent plaatsen, maar ook een sfeer van intimiteit en betovering creëren.

   

  Na verdere brainstorming stelden we voor om een achtergrond te ontwerpen die de Boeddha omringt met een aura van mystiek. We kozen voor een foto van de Borobudur in Indonesië, bewerkt om de sfeer van de nacht vast te leggen. Maar daar bleef het niet bij – om een extra dosis glamour toe te voegen, integreerden we Swarovski kristallen in het ontwerp. De Swarovski kristallen vormen diverse hemellichamen.

  binnenzwembad bouwen trap glasmozaiek afwerking

  Met glasmozaïek kan je een bepaalde sfeer maken.

   

  Terwijl de zoektocht naar de perfecte sfeer voortduurde, richtten we ons op de materialen die de ruimte zouden definiëren. Voor het zwembad zelf kozen we voor een rustige glasmozaïek mix, geïnspireerd op de basiskleuren van de Boeddha. Deze zorgvuldig samengestelde mix zorgt ervoor dat de aandacht wordt getrokken naar het centrale element van de ruimte.

   

  Het plaatsen van glasmozaïek is een kunst op zich, en onze klant vertrouwde op ons vakmanschap om het met de grootste zorg te plaatsen. Met een 3 mm dik vochtmembraan om de waterdichtheid te garanderen en epoxyvoegmiddel om alles stevig op zijn plaats te houden, werd elk detail met precisie en expertise aangepakt.

   

  Met deze uitbreidingen, gebaseerd op de visie en wensen van onze klant, hebben we een meeslepende wellnesservaring gecreëerd die de zintuigen prikkelt en de geest verheft.

  binnenzwembad bouwen
  Binnenzwembad bouwen in kelder

  Ben je enthousiast geworden en wil je ook eens brainstormen met ons hoe jouw wellness eruit zou kunnen zien? Neem contact met ons op en wie weet wat voor mooi idee er ontstaat.

   

  Tot snel!

  Tag; binnenzwembad bouwen

  Translate