Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Binnenzwembad met Boeddha wand
  Binnenzwembad bouwen

  Binnenzwembad bouwen. Maar hoe richt je het in?

   

  “De kelder moet speciaal worden. Ik heb die bewust nog niet afgewerkt omdat ik daar de tijd voor wil nemen.” 

   

  Dat waren de woorden van onze klant. In een lange brainstormsessie werd gekozen voor een Boeddha op de kopse wand van het zwembad.

   

  Om zeker te zijn van zijn zaak wilde hij eerst een 3D-render zien.  Onze ontwerper ging aan de slag met onze, in eigen huis ontwikkelde, software. Twee weken later was het ontwerp klaar. Toen onze klant die zag, zag hij dat hij een inschattingsfout had gemaakt.

  binnenzwembad bouwen glasmozaiek kunst Boeddha

  “Als ik aan mijn bar zit zie ik de Buddha niet. Kan je hem niet op de lange wand maken?” Alleen een Boeddha op zo’n lange wand leek ons wat mager en we stelden voor om een achtergrond er achter te ontwerpen.

   

  Weer twee weken later zag de klant het nieuwe ontwerp en was meteen verkocht. Omdat hij graag een intieme ruimte wilde creëren hadden we een foto van de Borobudur in Indonesië zo bewerkt dat het leek alsof de foto ’s-nachts was genomen. 

   

  Om er nog meer magie in te brengen hadden we Swarovski kristallen ingetekend.

  zwembadtrap bouwen-met glasmozaiek afwerking

  Voor het zwembad zélf werd een rustige glasmozaïek mix samengesteld met basiskleuren van de Boeddha. Hierdoor zou de aandacht naar de Boeddha gaan en niet naar het zwembad.

   

  Het plaatsen van glasmozaïek is het werk voor specialisten. De opdrachtgever wilde alles perfect hebben en gaf ons ook de opdracht om het glasmozaïek te plaatsen. Voordat het glasmozaïek werd geplakt brachten we eerst een 2 mm dik vochtmembraan aan zodat de bak 100% waterdicht zou worden. Daarna werd de wand geplakt en met epoxy gevoegd. Nu was het zwembad zelf aan de beurt en als laatste de trap. Toen wij foto’s maakten van het eindresultaat konden we zelf aanschouwen wat een magische plek het geworden was. 

  binnenzwembad bouwen

  Ben je enthousiast geworden en wil je ook eens brainstormen met ons hoe jouw wellness er uit zou kunnen zien?

  Tag; binnenzwembad bouwen