Pak de Early Birds korting!

Bestel nu uw glasmozaïek voor levering over 12, 24 of 48 weken en pak een dikke korting op onze actuele prijzen. (Ook als u nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft.)

Ga naar onze shop

Tell a Friend!

Stuur deze pagina door naar een vriend(in).

  Bert: “Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er dan ook naar.”

  Boeddha wellness

  Ik was naar inspiratie aan het zoeken voor wandbekleding in de wellness van mijn nieuw te bouwen huis. Ik reis graag naar het Oosten en wilde die sfeer graag in mijn huis terug laten komen. Ik dacht eerst aan een mooie poster of houtwerk. Ik Googelde van hot naar her en kwam uiteindelijk op glasmozaïek uit.

   

  Ik bezocht een aantal sanitair- en tegelwinkels maar begreep dat ze mozaïek allemaal veel te ingewikkeld vinden. Dan maar weer Googelen en wat verraste mij: ik kwam Milovito tegen! Ik zag een prachtige Boeddha wand in een zwembad en dacht: Dáár moet ik naar toe. 

   

  Toen ik bij jullie was en jullie prachtige Boeddha zag staan kwam het idee in mij op om als achtergrond mijn favoriete plek op Bali er in te laten verwerken. Ik ben een paar keer bij Tanah Lot geweest en vind het gedachtegoed van healing, serene rust en zelfreflectie heel mooi. De bezoekjes aan Tanah Lot hebben mij ook doen beseffen dat ik veel te veel aan het jagen was en dat ik weinig innerlijke rust had. 

   

  We zijn nu een aantal jaren verder en ik krijg steeds meer innerlijke rust. Dat ik jullie Boeddha mét mijn favoriete plek nu in mijn wellness heb, betekent veel voor mij. Ik kan hier heerlijk ontspannen, mediteren en terugdenken aan die gouden momenten die ik in Bali heb mogen beleven.

   

  We stelden Bert de vraag of hij twijfels had over zijn aankoop. Bert antwoordde: “Ik heb met kunstenaars te maken die trots willen zijn op wat ze maken, dus ik had er alle vertrouwen in. Dat ikzelf niet in control was was wel een dingetje maar jullie stelden mij gerust en ik liet jullie je gang gaan.”

   

  Ook vroegen we Bert wat hij van het inkleuren van de voegen vond. Bert’s antwoord luidde: “Het beeld lijkt nu meer 3D te zijn geworden. Prachtig! Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er dan ook naar.”

   

  Bert

  Andere klanten vertellen

  Jessica Wijsenbeek: Rood kleur verloop mozaïek tegels

  Mandy: Méér, méér, méér, Swarovski mozaïek omdat het gewoon waan-zín-nig mooi is!

  Annika: “Een spirituele badkamer dankzij de tegeltjes van Milovito”

  Translate