Mozaiek kunst
Kleine mozaïektegeltjes van slechts 1cm bij 1cm lenen zich uitstekend voor mozaïekkunst.

Mozaiek kunst

Kleine mozaïektegeltjes van slechts 1cm bij 1cm lenen zich uitstekend voor mozaïekkunst, zoals portretten en andere afbeeldingen gemaakt van mozaïek. Met behulp van speciaal hiervoor geschreven software zetten wij uw aangeleverde foto om in een mozaïekkunstwerk van duizenden gekleurde glazen tegeltjes die afkomstig zijn uit onze collectie glasmozaïek.

Het op de juiste plek leggen van de tegeltjes is uiterst zorgvuldig werk. Ons vakkundige personeel maakt er mozaïekkunst van. Details werken zij handmatig af en na een laatste check is uw kunstwerk van mozaïek klaar.

Mozaiekkunst aan de muur

Al in de Griekse en Romeinse tijd werd mozaïekkunst vervaardigd. Veel voorbeelden uit die tijd laten mozaïekkunst op de vloer zien. Wij maken mozaïekkunst voor aan de muur of in een lijst. Doordat wij met vierkante tegeltjes van mozaïekglas werken, zijn veel kleurnuances mogelijk. Van zachte verlopen tot scherpe contrasten. Bovendien zijn de mozaïektegeltjes uv-bestendig en verkleuren niet. Welke mozaïekkunst wilt u aan uw wand? Een foto van uw kinderen? Van uw trouwe huisdier? Uw bedrijf? Of een spirituele afbeelding? In principe is alles mogelijk als het gaat om glasmozaïek aan de muur. Een mozaïekkunstwerk aan de muur heeft een minimale afmeting van 70cm bij 70cm. Uw favoriete afbeelding in glasmozaïek kan natuurlijk ook in een lijst worden vormgegeven.

Prijzen mozaiekkunst

De afgelopen jaren hebben wij veel mozaïekkunst gemaakt: kunstwerken van glasmozaïek, mozaïekpatronen, portretten van mozaïek en meer. Omdat elk mozaïek op maat wordt gemaakt, zijn de prijzen niet standaard. Vraag online een prijs aan voor uw mozaïekkunst. Wilt u meer voorbeelden van mozaïek bekijken, bezoek dan onze showroom.