ZWEMBAD RENOVATIE MET MOZAIEK

duurzame ZWEMBAD RENOVATIE MET MOZAIEK

Na verloop van jaren raakt een zwembad verouderd. De liner laat los of is verkleurd. Leidingen beginnen te lekken en de electronica blijkt verouderd. Dan wordt het tijd voor renovatie van uw zwembad. Voor de afwerking kunt u een nieuwe liner laten plaatsen maar u kunt ook kiezen voor glasmozaïek. Een afwerking met mozaïek kent een lange levensduur. Gemiddeld zo’n 25-30 jaar. Uiteraard mits vakkundig geïnstalleerd.

Zwembad renovatie met mozaiek

Elk vervallen bassin verandert met behulp van mozaïek in een prachtig eigentijds zwembad. Uw wensen vertalen we naar een uniek mozaïekontwerp. Van idee tot ontwikkeling. Milovito houdt alles onder één dak, zodat we direct kunnen inspelen op uw wensen en snel kunnen leveren. Bovendien heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Tijdens het renoveren van uw zwembad met mozaïek bouwen we een tent op op locatie, zodat er tijdens felle zonneschijn of regen gewoon doorgewerkt kan worden. Eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie pakken we desgewenst gelijk aan.

Zwembad betegelen met mozaiek

Het betegelen van een zwembad met glasmozaïek vereist geduld en vakmanschap. De deskundige mozaïekspecialisten van Milovito Projects hebben jarenlang ervaring met de renovatie van zwembaden. U kunt uitgaan van een vakkundige en fraaie verwerking van het mozaïek. Of het nu een ingewikkeld patroon is of een ronde trap. Uw zwembad renovatie met mozaïek wordt tot in de puntjes uitgevoerd.

Mozaiek in een zwembad?

Er wordt nog wel eens gesuggereerd dat mozaïek niet in een zwembad toegepast kan worden. Hoogwaardig glasmozaïek in combinatie met onderhoudsvrije epoxyvoegen garandeert echter een jarenlang zorgeloos gebruik van uw zwembad.

Glasmozaiek voor zwembad

Glasmozaïek is duurzaam, mooi en bovenal materiaal waarmee u uw eigen stijl perfect kunt uitdrukken. Samen met u ontwerpen wij een persoonlijk design dat geheel naar uw wens is. Desgewenst maken wij in onze ontwerpstudio een animatie met het door u uitgezochte mozaïek. De renovatie van een zwembad met mozaïek is gemiddeld in zes weken voltooid.

Ontwerp mozaiek zwembad

Vanaf het ontwerp van het mozaïekpatroon denken wij met u mee. Zo pakken wij eventuele lekkages en andere onvolkomenheden aan de betonconstructie van het zwembad aan of ronden wij scherpe hoeken af. Met glas als basismateriaal schuwt Milovito niet om exclusieve materialen, zoals 24 karaats bladgoud, platina of zelfs Swarovski®-kristallen in mozaïekprojecten te verwerken. Wensen of ideeën met betrekking tot uw bestaande of nieuwe zwembad? Maak een afspraak in onze showroom of download eerst onze digitale brochure.