Mozaiek zwembad
Milovito is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere zwembaden.

MOZAIEK in uw ZWEMBAD

Milovito is gespecialiseerd in de verwerking van mozaïek in zwembaden. Mozaïek, mits juist geplaatst en gevoegd, vormt een duurzame bekleding in uw zwembad. De mozaïek bekleding gaat gemiddeld 25 tot 30 jaar mee.

Vrij keuze in kleuren

Omdat wij geen voorraad houden van kant-en-klare producten kunnen wij voor ieder zwembad een ander mozaïek produceren. Dat maakt uw zwembad dan ook gelijk uniek! U kunt in onze showroom zelf met de tegeltjes aan de slag. Zo kunt u uw eigen mix samenstellen met de kleuren die u mooi vindt.

Het design van uw zwembad. Met mozaiek is bijna alles mogelijk.

Onze design afdeling is in staat tot indrukwekkende prestaties. Zo werd een jongensdroom verwezenlijkt in een wellness kelder. Zwemmen in het mozaïek geld. Tijdens de ontwerpfase werd gekozen voor een trap in de hoek terwijl het 100 dollar biljet over de gehele bodem moest prijken. Zo ontstond de krul. Een creatieve oplossing waardoor het zwembad nog spectaculairder is geworden.

De installatie

Ons dochterbedrijf Milovito projects verzorgt een probleemloze installatie met oog voor detail. Het contact tussen aannemer, zwembadbouwer en u als klant speelt daar een grote rol in. Mozaïek is geen materiaal dat iedere tegelzetter kan verwerken. Het begint met de ondergrond.  Voordat het mozaïek in uw zwembad wordt geplakt dient eerst het beton volgens richtlijnen te worden geprepareerd. Zo raden wij een waterkerende laag aan om lekkage te voorkomen. Ook beschermt deze laag uw mozaïek tegen mineralen die na verloop van tijd uit het beton door de voeg in uw zwembad komen.  Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze contact pagina of belt u met +31 (0)24 64 218 18. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wijchen.

Bijzonder zwembad met mozaiek

Zelfs van een bouwvallig bassin maken wij met mozaïek in een paar weken tijd een bijzonder zwembad. Onze jarenlange ervaring en expertise in hoogwaardige afwerking van mozaïektegels in zwembaden in binnen en buitenland staan daarbij garant voor perfectie tot in detail. Bekijk hier een aantal afgeronde zwembadprojecten.